1. Xbox 360 gelanceerd in Amerika!

Re: Xbox 360 gelanceerd in Amerika!

Echt gekkenwerk dit :D
 • Echt gekkenwerk dit :D
 • Ik zie het al voor me bij de Dixons :P :P
 • Sta je daar netjes in een wachtrij, verteld de eigenaar even dat die vent die zojuist aan kwam lopen evenveel recht heeft als die vooraan de rij die al twee dagen zit te camperen daar.

  Ja, dan zou ik ook flink pissig zijn, op zowel die eigenaar als die gasten die achteraan de rij staan. Snap ook niet dat die winkel niet gewoon wat mensen eerst naar binnen liet gaan. Zit er eindelijk een systeem in (nog verzonnen door de wachtenden zelf ook!), ga je het productief verneuken.

  Vreemde mensen, die Amerikanen.
 • Hier even een kleine update van wat er allemaal aan het gebeuren is in de States. Gekkenwerk zeg ik. Wat leuke feiten:

  xbox360degrees.com heeft een verhaal dat een Sony gesponsord bedrijf (genaamd Koyeo) express berichten over defecte 360's extra in de wereld heeft geholpen om zo de launch in een kwaad daglicht te stellen. Ik kan me dat niet voorstellen trouwens… grote kans dat dit een fake bericht is?
  Op verschillende lokaties in Amerika zijn vechtpartijen uitgebroken onder gamers of tussen gamers en shoppersoneel.
  Er zijn enkele xboxen zelfs met vuurwapens "afgehaald" bij een EB store in Stafford, Virginia (Gamespot)
  Er zijn al xbox360 premium editions voor $10.000 Euro verkocht op ebay. Een gek heeft er zelfs een bundel opgezet voor $100.000! Yeah right… Inmiddels is de advertentie een uurtje geleden weggehaald zonder biedingen.

  Citaat:
  In Elkton, Maryland a crowd of about 300 shoppers waiting outside a Wal-Mart went a little crazy after being told that the store would not be using a number system, but just a who ever gets to the electronic’s department first system.

  “That’s when all hell broke loose,” one costumer told AP.
  Some customers were knocked down and trampled, but no one was seriously injured.

  It took ten cops to restore order and the store decided to cancel the sale.
  Then in the Cleaveland-area a man was followed home from his local Gamestop by two men. When he got home the men pulled guns and demanded the 360 he just purchased. The man gave up the console and the duo fled.

  Wat je er ook van vindt: saai is het allemaal niet!

  Op de link hier onder staat artikel + plaatjes waarbij xbox360 100.000 euro kost
  Bron: http://www.gamevillage.nl/showthread.php?t=127267
  ————————————————
  je zal maar 100.000 euro gaan betalen voor xbox360
 • ja nou je het zegt lijkt het er wel op
 • Hakken Eagles Hakken! hahhahah:D
 • Krijgen we straks weer in het nieuws dat gamers agressief worden dooor games en dat ze dan gaaan relschoppen
 • waren dat geen rellen na al die crashes?
  nee, kwam doordat mensen gingen voordringen en op gegeven moment omdat 360 helemaal was uitverkocht, en de mensen die netjes bleven wachten waren daarover een beetje kwaai over, dat mensen waren voorgedringen en dan wel 360 hadden
  —————————————————————
  De verkoop van de Xbox 360 bracht flink wat commotie met zich mee in Amerika. Niet alleen binnen de media, maar ook bij een Walmart filiaal.

  In het noordoostelijke Maryland waren zo'n 300 mensen al zo'n 12 uur aan het wachten om de console in handen te krijgen. Ze hadden zelf een systeem met nummers bedacht om mensen tevreden te stellen. De manager dacht er echter anders over. Hij gaf aan dat wie het eerste kwam, wie het eerste maalde. Dit pikten de wachtenden niet en in de chaos die ontstond werden mensen neergeslagen, wat gelukkig niet leidde tot serieuze verwondingen.

  Toen agenten waren nodig om de rust weer weder te laten keren. De Walmart gaf aan niet langer een Xbox 360 te verkopen door deze chaos. Let wel: Het betreft dus één Walmart, en niet de hele keten.
  bron: gamed.nl
  ————————-
  Het was te verwachten. Hier kon je al lezen over het tekort aan Xbox360's in de VS. Het was dus te verwachten dat iedereen er gebrand op was om zijn Xbox360 te scoren, ten koste wat het kost.

  Helaas had de filiaalmanager van een Wal-Mart in Maryland (VS) dit niet begrepen. Rond de 300 man stond al 12 uur voor zijn winkel. Toen de filiaalmanager zei dat men geen nummertje hoefde te trekken(lees: netjes in de rij gaan staan) , maar degene die als eerste kwam ook als eerste zijn Xbox360 kreeg, brak de hel los. Niet geheel onbegrijpelijk als je al 12 uur in de rij staat, dat men door het lint gaat om zo snel mogelijk bij de kassa te komen.

  'A crowd of about 300 people waited as much as 12 hours for the game, considered a must-have item this holiday season, to go on sale at 12:01 a.m. Tuesday. But an announcement from a store manager that the Xboxes would be sold on a first-come, first-served basis, instead of using a number system devised by customers, triggered the mayhem.'

  Er waren totaal 10 agenten nodig om alles weer rustig te krijgen, iets wat ik een behoorlijke prestatie vind. Want 300 door het lint draaiende agressieve gamers? Oei.

  Sommige mensen werden vertrapt in de menigte, maar niemand is serieus gewond geraakt. Gelukkig.
  bron: ownage.nl
  ————————-
  voor een rel verkoop van 360 kappen vind beetje rare actie, maar jah het is hun beslissing
 • waren dat geen rellen na al die crashes?
 • wtf…gamers (in de ogen van veel non gamers nerds) aan het rellen met de politie.

  kan er wel om lachen :)
 • Rellen hebben gisteren in een Amerikaanse winkel ervoor gezorgd dat de geplande verkoop van Xbox 360 consoles niet door kon gaan. 300 mensen hadden zich voor een Wal-Mart in Maryland verzameld. Sommigen stonden er al 12 uur te wachten op de nieuwe verrassing van Microsoft. De klanten hadden onderling een nummersysteem afgesproken, maar toen een winkelmanager vertelde dat het op basis van "wie eerst komt eerst maalt" zou gaan, brak de hel los.

  Sommige klanten werden omver geworpen en verdrukt in de chaos die er daarna ontstond. Gelukkig waren er geen zwaar gewonden, aldus een woordvoerder van politie. Nadat de politie de orde hersteld had besloot de winkel de verkoop af te gelasten en stuurde iedereen naar huis.


  bron: gamer.nl
  —————————————-
  zo gaat er wilt aan toe daar in amerika gister
 • Wacht maar tot die arme man er thuis achterkomt dat hij niet zoveel aan een Coresysteem heeft… <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Ja inderdaad haha :lol:
  Dat wordt :'(
 • Wacht maar tot die arme man er thuis achterkomt dat hij niet zoveel aan een Coresysteem heeft… :P
 • Ik hoop eerlijkgezegd dat er hier ook zo'n rij staat. Zolang ik m'n 360 maar krijgt vind ik het best, maar zou wel aardig zijn als de winkels hier ook 's nachts open gaan. Lijkt me wel kicken om zoiets een keer mee te maken.

  Dat lijkt me zeker vet als dat hier de winkels 's Nachts opengaan.
  Maar ik zie dat hier niet zo snel gebeuren aangezien er toch al weinig 360 zijn

  Zien we hier ook allemaal van die mensen die zo blij zijn dat ze nog een 360 hebben kunnen bemachtigen?
  http://gamer.nl/images/content/=HellFir ... 1665_0.jpg
 • Wat een dikke rij man ik hoop niet dat het in Nederland ook zo is.

  edit: verkeerd gelezen dit is een plaatje van de PS2 launch sorry.
 • Alweer graag gedaan ;)

  Dat doe ik denk ik ook, maar ik denk dat het wel de moeite waard is om die advanced kabel te kopen aangezien het verschil op de gewone xbox ook te zien was.
 • Ok bedankt weer. ;)

  Als het beeld van de kabel die er bij zit me niet bevalt haal ik die nieuwe wel.
  Als het oké is laat ik het er wel bij.
 • @Klaasje NL
  moeten we helaas 3 weken wachten, en inderdaad je ziet het verschil zeker tussen die gewone kabel en advanced

  heeft die scartkabel ook een input voor een digitale reciever, zodat ik X-Box 360 digitaal kan aansluiten ?

  Bij die kabel die erbij zit ( bij dat pakket van 399 ), kan er wel een optische ditiale kabel aangesloten worden. ( echt een must voor mij ).

  Ja daar kan ook een optische kabel op aangesloten worden.
 • heeft die scartkabel ook een input voor een digitale reciever, zodat ik X-Box 360 digitaal kan aansluiten ?

  Bij die kabel die erbij zit ( bij dat pakket van 399 ), kan er wel een optische ditiale kabel aangesloten worden. ( echt een must voor mij ).
 • De advanced scart kabel is verkrijgbaar voor op de 360 ik denk dat deze het beste is om het beste resultaat te behalen op een normale tv.

  Deze kost €24,99
  http://www.xbox.com/nl-NL/hardware/cata ... 2&amp;p=1&amp;c=10

  Ik las het net ook… Releasedatum staat echter op 20.12.2005 dus na de lancering ff 3 weken wachten. Als je ziet hoe groot het verschil is tussen de normale AV en de RGB kabel voor de huidige Xbox, is zo'n kabel een absolute must als je op een normale tv speelt.  Edit: Ik zat net het artikel over de lancering op CNN te lezen en vond het volgende wel heel interessant:

  "Microsoft already offers limited ways for people on Xbox Live to communicate with those on Microsoft's messaging software, but the new offering – not yet slated for release – would expand that significantly."

  Nu is het mogelijk om via MSN te zien wie Live is en welke spellen er worden gespeeld, maar deze service zal dus worden uitgebreid. Aangezien de halve wereld gebruik maakt van MSN zou de mogelijkheid om vanaf de bank te kunnen chatten weleens heel interessant kunnen worden.
  Wellicht kun je chatten met behulp van stemherkenning…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren