1. xbox 360 gespeeld :)

Re: xbox 360 gespeeld :)

Zoals Lord Teddybear al aangeval, kan je het over gameplay ervaringen hebben in andere topics. Het Demopods topic is een goed algemene topic, maar je kan ook de topics over specifieke spellen bezoeken om je ervaringen te delen.
 • Zoals Lord Teddybear al aangeval, kan je het over gameplay ervaringen hebben in andere topics. Het Demopods topic is een goed algemene topic, maar je kan ook de topics over specifieke spellen bezoeken om je ervaringen te delen.
 • ok dus posetieve reactie's :D, ik ben blij dat ik de XBOX360 al 5 á 6 weken geleden gereserveerd :D
 • Hey ik ben pas nieuwe hier. Heb me net aangemeld omdat ik ffe iets kwijt moet. heb net bij de nieuwe Media markt in Eindhoven gewoon op een xbox 360 gespeeld er staan er daar 3 egt relaxed de controller is ook veel beter en de spellen zagen er ook goed uit alleen kon je niet alle levels spelen maar dat is logisch de spellen zijn nog niet eens af. De spellen die je kon spelen waren trouwens Kameo en Call of Duty 2 <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  MZZLS
   zelfs als de spellen af zouden zijn kon je ze niet helemaal spelen, het heten niet voor niets demopods he ;)
  • Hey ik ben pas nieuwe hier. Heb me net aangemeld omdat ik ffe iets kwijt moet. heb net bij de nieuwe Media markt in Eindhoven gewoon op een xbox 360 gespeeld er staan er daar 3 egt relaxed de controller is ook veel beter en de spellen zagen er ook goed uit alleen kon je niet alle levels spelen maar dat is logisch de spellen zijn nog niet eens af. De spellen die je kon spelen waren trouwens Kameo en Call of Duty 2 :)

   MZZLS

   Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.