1. XBOX 360 Lounge Japan loopt Storm

Re: XBOX 360 Lounge Japan loopt Storm

boeie is altijd nog eerder, MS zal hier in europa meer verdienen aan xbox360 dan in japan denk ik
 • boeie is altijd nog eerder, MS zal hier in europa meer verdienen aan xbox360 dan in japan denk ik
 • wel 1 week eerder ja…..
 • Die stinkjappen weer, altijd geluk
  maar bij ons komt ie eerder uit
 • nope geld speelt geen rol voor MS
  maar toch een vette actie

  helaas dat ze hier nooit zoiets doen
 • geld speelt geen rol voor MS
 • Dus ze hebben zo ee nduur prachtig gebouw alleen maar gebouwd voor promotie??? Dure promotie dan.
 • ben benieuwd.
  denk trouwens dat het gewoon een gerucht is.
 • Maar hij sluit wel begin 2006:

  Iedereen die wel eens de Xbox 360 Lounge in Tokyo wilde bezoeken - en wie wilde dat nu niet? - zal snel moeten zijn. Het is namelijk een tijdelijke actie van Microsoft. Op 15 januari 2006 zal de Lounge definitief de deuren sluiten.

  De Xbox 360 Lounge is puur en alleen opgezet om de Japanse launch (wat lijken die woorden toch op elkaar) extra kracht bij te zetten. De Xbox 360 is vanaf 10 december in Japan te verkrijgen en de verwachting is dat er redelijk wat animo voor deze next gen zal zijn.
  http://www.ownage.nl/news/9821/
 • Inmiddels is de Xbox360 lounge in Tokio volop in gebruik. 1up heeft een bezoek gebracht en hierbij wat indrukken die zij hebben opgedaan. Cool, minimalistisch interieur en volop stuff te krijgen zoals allerlei faceplates en t-shirts.

  Er zijn twee hele grote pioneer displays met Ridge Racer 6 en Ninety-Nine Nights ( en soms ook game trailers) en diverse kiosks met spellen als Dynasty Warriors 5 XL, Kameo, N3, RR6, Wrestle King Damu, and Every Party. Overigens met builds van de Tokio Game Show dus nog lang niet af en dat is te zien aan sommige spellen. Tevens is er Wi-Fi en kun je er internetten.

  Daarnaast is er een bar waar je allerlei drankjes kunt krijgen, vooral in wit/ groen (yoghurt waar kiwi doorheen gemixed wordt zodat je een soort x360 logo krijgt) . Naar verluidt is het er aardig druk en zijn de reacties positief, alhoewel veel Japanners gaan afwachten hoe de games echt uitpakken.


  Bron: Gamevillage

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren