1. XBOX 360 maakt kans in Japan? Seems so!

Re: XBOX 360 maakt kans in Japan? Seems so!

Denk wel dat de Xbox 360 het redelijk gaat doen aangezien er nu toch wat meer Japanse support is en Microsoft het daar nu ook wat groter gaat aanpakken.
 • Denk wel dat de Xbox 360 het redelijk gaat doen aangezien er nu toch wat meer Japanse support is en Microsoft het daar nu ook wat groter gaat aanpakken.
 • Japan is gedoemd te mislukken, ms zou gewoon europa en amerika volledig moeten onderstuenen en japan laten vallen als markt. Maargoed verstand komt met de jaren en de 360 lijkt me al stukken beter dan die lompe bak, de volgende console zal wel niet meer voor japan zijn,
 • Ik denk dat er een stuk of 100.000 van verkocht worden in de launchweek. In de weken daarna kakt het flink in tot ergens tussen de PS2 en de GameCube. Denk dat ie na een maandje zelfs weer onder of rond de GameCube verkopen zal staan…

  Maar dat is iig een stuk beter dan de Xbox 1.0
 • Ze hebben iniedergeval nog RR6 daar zijn ze gek op.
 • Hm, mijn vijf andere argumenten staan er nog :) En bovendien, geen launch titel = geen launch titel. En dat is juist wat MS nodig heeft in Japan, een overweldigende launch, anders krijgen ze geen voet aan wal. En vooralsnog lijkt het daar niet op.
 • DOA 4 is maar een week vertaagd, dat is dus niks.
 • My point of view; Xbox' grootste speerpunt is Live!, internet op een console. Is Japan een internet land? Nee, niet echt, of zelfs totaal niet. Het spel dat de launch moet gaan dragen in Japan in RR6 (DoA is vertraagd zeg je? Goh…). Lijkt me niet genoeg. De Xbox360 is duur en komt terecht in de storm van PS2 en DS minnend Japan voor het vakantieseizoen. Japan had aanvankelijk al geen hoge pet op van de Xbox, tenzij de 360 dat beeld tótaal om kan doen slaan zal de 360 niet genoeg momentum hebben om lang te blijven gaan. Japanse devs hielpen de Xbox in het begin ook best, maar het mocht niet veel baten. Toegegeven, met de 360 is dat wel meer. Daarnaast is de 360 nog steeds een unflatueus grote, luide en westerse console, wat tegen gadgetfreakachtig japans ingaat. My two cents. Toch wens ik MS veel succes in Japan.
 • ook is het zo dat op die gameshow bijna alleen maar westerlingen komen. Vandaar dat hoge xbox 360 percentage
 • ff een paar grote details

  Nintendo was niet aanwezig
  er zijn maar een paar mensen ondervraagt

  en er is veel meer bekend over de 360 dan de PS3 of Revolution

  kortom niet echt een eerlijke ondervraging

  ik schat dat de 360 net 1 miljoen gaat verkopen in 3 jaar tijd
 • Nog 1 pluspunt dat de 360 heel goed kan scoren in Japan….

  Japanners zijn echte Gadget Freaks, en omdat de 360 als eerste vd 3 komt, kunnen de Japanners de verleiding echt niet laten staan om dat ding toch maar te kopen, teminste zo denk ik dan <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  Eens. Van de PS3 en Revolution is nauwelijks iets bekend en al helemaal niet wanneer ze precies uit gaan komen. De Xbox 360 ligt echter al in de winkels en heeft daardoor voorlopig nog geen concurrentie. Als er dan ook nog games gaan komen die de Japanners aanspreken, dan moeten ze het toch beter doen dan met de Xbox.
 • Nog 1 pluspunt dat de 360 heel goed kan scoren in Japan….

  Japanners zijn echte Gadget Freaks, en omdat de 360 als eerste vd 3 komt, kunnen de Japanners de verleiding echt niet laten staan om dat ding toch maar te kopen, teminste zo denk ik dan :)
 • en die komen bij de launch -.-'

  Uuuhma jah en nee, RR6 is wel met de launch en DOA4 komt een week later.
 • tja, FFXI gaat idd niet veel doen omdat die game daar al lang uit is op andere platformen…

  Maar in de toekomst kunnen games als Lost Odyssee daar verandering in brengen.
 • Xbox in Japan:
  Xbox 360 in Japan:


  :P

  Ik zie de kansen HEEL KLEIN in voor een groot succes in Japan. Een launch is zeer belangrijk. Nu het blijkt dat Enchanted Arms, Ninety Nine Nights en DOA 4 naar 2006 verschoven zijn, zie ik de Japanse Xbox 360 launch niet echt slagen, als ik heel eerlijk mag zijn. Dat waren de belangrijkste titels voor Japan. PDZ en PGR2 zijn niet echt spellen voor de Jappen. Dat zijn totaal geen killer apps voor japan.

  Misschien dat die FFXI beta wat kan redden, maar dat betwijfel ik…
 • bwa, hun launchtitels stellen anders wel niet veel voor in japan.. een jaar geleden zeiden ze nog dat ze een dozijn typisch japanse launchgames zouden gereed stomen
 • zal een opsteker voor MS zijn al de 360 populair wordt, maar komt mischien ook door vroege release
 • en die komen bij de launch -.-'
 • Nee DOA4 en Ridge racer zijn veel populairder daar, er zijn ook al super veel preorders van die games in Jpan.
 • ik denk dat de enige game die de japanners willen bij de launch PGR3 is eigenlijk…

  nou ja mischien PDZ.
 • XBox 360 krijgt een slechtere launch dan de XBox destijds had.
  De Xbox had veel meer launchgames, en deze keer ontbreekt Dead or Alive 4 ook. Daarnaast zijn er van die zes een aantal Westerse XBox 360 games die Japanse gamer echt niet interesseren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren