1. Xbox teleurstellend

Re: Xbox teleurstellend

Toen ik mijn xbox kocht deet ik het voor de games toen was ik niet eens vanplan L!VE te halen..
 • Toen ik mijn xbox kocht deet ik het voor de games toen was ik niet eens vanplan L!VE te halen..
 • Ik hoor de hele tijd Xbox Live, Xbox Live, Xbox Live!

  Is de Xbox wel iets zonder Live?

  De meeste mensen kopen een Xbox vanwegen Live en mooiere graphics, als ik het zo bekijk…
 • Ninja gaiden is super
 • Er staat 'en nog meer' bij.
 • waar staat mario sunshine 8)
 • Mij heeft die echt heel erg teleurgesteld hij is te groot en to lomp anders had ik em wel gekocht. <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />

  Slecht argument.
  Hij is helemaal niet groot.
 • De eeuwenoude discussie… Ligt het er niet gewoon aan van welke spellen je houdt welke console beter is? De exclusives van de Xbox zijn net zo goed als die voor de Cube en de PS2. Voor mij geeft live gewoon de doorslag. Cube en PS2 staan meestal stof te happen, maar dat wil niet zeggen dat ze kut zijn.
 • Dat vind ik ja en aangezien ik deze generatie spelcomputers alle 3 heb sta ik helemaal achter deze mening.
 • ik snap niet wat men zo fijn vindt aan muis en toetsenbord…

  ik zit VEEL EN VEEL relaxter te knallen languit, op me bank, met wat meer dan 20 cm afstand tussen hoofd en beeld. bovendien speelt het veel……… professioneler vindt ik.

  Muis en toetsenbord zijn juist professioneler.

  Probeer maar eens Unreal Tournament 2004 met een controller te spelen. Met een muis en toetsenbord ben je nou eenmaal sneller. FPS met een controller spelen gaat nog wel, maar muis en toetsenbord is altijd beter. Zeker als de gameplay snel is. Maar goed, console fps zijn nou eenmaal teringsloom. Dus met een controller spelen kan nog net.
 • ik snap niet wat men zo fijn vindt aan muis en toetsenbord…

  ik zit VEEL EN VEEL relaxter te knallen languit, op me bank, met wat meer dan 20 cm afstand tussen hoofd en beeld. bovendien speelt het veel……… professioneler vindt ik.
 • PES besturen met een keyboard is een regelrechte ramp.

  Een muis en keyboard zijn inderdaad beter voor FPS, maar consoleshooters kunnen ook top spelen. Denk bijvoorbeeld aan Timesplitters, zo'n soort FPS kom je nooit van je leven tegen op de PC. Daar komt bij dat jij een consoleshooternoob bent ;-).

  Voor de rest heb je inderdaad gelijk.
 • Xbox Live heb je niks mee maar je weet wel te vertellen dat bijna iedereen Halo 2 speelt? Dat ligt er maar net aan wie je in je friendslist hebt staan. Het is bij mij nog nooit voorgekomen dat ik 1 van m'n livespellen in m'n xbox stopte en er vervolgens niets te doen was…

  Zoals ik heb vermeld heb ik enkele keren met Laurens op Xbox Live gespeeld. Natuurlijk ligt het ook aan de friendslist, maar dat Halo 2 het meest gespeelde spel over Live is, is algemeen bekend lijkt mij zo. En natuurlijk zijn er meestal wel wat mensen te vinden voor een spel, maar veel is dit niet echt. Bij PC spellen heb je meestal honderden, zo niet duizenden mensen die met een spel bezig zijn (en dan heb ik het niet eens over de Battlefields, de Counter Strikes en de Warcrafts), terwijl je op Xbox Live nog al eens kunt wachten totdat er iemand je room binnenkomt of even moet wachten voordat iemand anders een room heeft aangemaakt die je kunt joinen.

  En Forza en Rallisport Challenge zijn niet realistisch. BO en Outrun vind je dan weer wel goed, maar zijn niet de moeite waard…

  Forza en Rallisport zijn idd niet zo realistisch als een GTR of een Richard Burns, maar het zijn zeker geen arcaderacers. Insturen, remmen en dat soort dingen zijn wel van belang, en daar hou ik eerlijk gezegd niet zo van. Persoonlijk wil ik gewoon lekker arcade met hoge snelheden door bochten scheuren, met het gas vol ingedrukt. Natuurlijk is dit een kwestie van smaak, maar ik zeg ook niet dat Forza en Rallisport slechte spellen zijn.

  Ik vind Burnout en Outrun dan wel weer goede spellen ja, en ik kan er ook vrij veel plezier aan beleven. Maar als je goed had gekeken, had je gelezen dat ik deze twee spellen geen reden vind om een Xbox in huis te halen. Ze zijn een leuke toevoeging aan de collectie, maar niet van die spellen van 'Oh! Ik moet een Xbox hebben want Outrun en Burnout zijn daarop te spelen!'.

  Daarnaast zijn shooters perfect te spelen op een console. Ze zijn inderdaad meer geschikt voor FPS, maar volgens mij is het gros van de genres beter met een controller dan met de muis/toetsenbord combinatie te spelen… Je zegt namelijk wel dat PES4 bijv. ook goed op een pc of ps2 speelt. Dat kan ik dus ook zeggen van shooters. Ze spelen wel goed op een pc hoor, maar ook goed op een xbox.

  Controllers zijn niet slecht voor een FPS, maar ze kunnen bij lange na niet tippen aan het muis en toetsenbord. Daarmee heb je gewoon veel meer gevoel over het wapen dat je in handen hebt, en ook je nauwkeurigheid is stukken hoger. Het is niet voor niets dat veel consoleshooters in een bepaalde mate een auto-aim hebben gekregen.

  Dat van PES ben ik wel weer met je eens. Met een controller stuurt het idd beter, maar een toetsenbord is voor dit spel zeker geen ramp, en een PC versie is dus ook geen slecht alternatief.

  Daarnaast zijn de laadtijden van PES4 op de PS2 imo te lang om ff snel een potje voetbal te spelen.

  Mwah, laadtijden maken mij meestal niet zoveel uit en na Fable, KOTOR en verschillende Battlefields gespeeld te hebben kan ik qua laadtijden wel wat aan :)

  Dat je KOTOR lekkerder op de pc vindt spelen zal wel een stukje gewenning zijn…

  Denk het niet. Oke, op de PC heb ik KOTOR een stuk meer gespeeld dan op de Xbox, maar ook de Xbox versie heb ik een uur of 20 gespeeld, en in die tijd raak je echt wel gewend aan de besturing. Wederom is de besturing zeker niet slecht, zeker niet, maar op de PC is het gewoon een stukje beter.
 • Xbox Live heb je niks mee maar je weet wel te vertellen dat bijna iedereen Halo 2 speelt? Dat ligt er maar net aan wie je in je friendslist hebt staan. Het is bij mij nog nooit voorgekomen dat ik 1 van m'n livespellen in m'n xbox stopte en er vervolgens niets te doen was…

  En Forza en Rallisport Challenge zijn niet realistisch. BO en Outrun vind je dan weer wel goed, maar zijn niet de moeite waard…

  Daarnaast zijn shooters perfect te spelen op een console. Ze zijn inderdaad meer geschikt voor FPS, maar volgens mij is het gros van de genres beter met een controller dan met de muis/toetsenbord combinatie te spelen… Je zegt namelijk wel dat PES4 bijv. ook goed op een pc of ps2 speelt. Dat kan ik dus ook zeggen van shooters. Ze spelen wel goed op een pc hoor, maar ook goed op een xbox. Daarnaast zijn de laadtijden van PES4 op de PS2 imo te lang om ff snel een potje voetbal te spelen.

  Dat je KOTOR lekkerder op de pc vindt spelen zal wel een stukje gewenning zijn…
 • De Xbox is niet slecht, maar hij is ook niet wat ik ervan verwacht had toen ik hem kocht. Natuurlijk heb ik niet alle toppers gespeeld, maar van wat ik tot nu toe heb gezien zijn er maar een paar games die echt indruk op me hebben gemaakt. Shenmue II, Ninja Gaiden en Panzer Dragoon Orta zijn voor mij de drie toppers voor de Xbox. KOTOR is goed, maar ik vind hem een stuk lekkerder spelen op de PC. Jet Set Radio Future heeft een erg leuke stijl, maar kan me niet erg lang boeien. Pro Evolution Soccer 4 is de game die ik het meest gespeeld heb, maar is ook prima speelbaar op de PS2 en de PC. De rest kan me allemaal niet bekoren.

  Fable vind ik bijvoorbeeld een zwaar overrated boutspel. Voor Morrowind geldt hetzelfde. Beide games hebben me amper kunnen boeien, al moet ik bekennen dat ik (te) weinig tijd aan Morrowind heb besteed om die hele wereld echt goed te kunnen verkennen. Halo 2 heeft ook geen indruk op me kunnen maken. Shooters speel ik toch liever op de PC met muis en toetsenbord, dan met een onnauwkeurige controller.

  Realistische racegames hou ik sowieso niet van, dus spellen als Rallisport, Forza en Project Gotham vallen voor mij al snel af. Burnout 3 en Outrun 2 vind ik dan weer wel leuk, maar het zijn niet echt de spellen waarvoor je nou per se een Xbox zult aanschaffen.

  Xbox Live heb ik niks mee. Ik heb het een paar keer gezien bij Laurens, maar ook dit heeft geen indruk op me gemaakt. Ja, het is een stuk beter dan PS2 online, maar in een land der blinden is een éénoog koning, zoals een spreekwoord luidt. Maar helaas is er ook nog iemand die met twee ogen kan zien, en dat is PC online. Alleen op het gebied van headset ondersteuning overtreft Xbox Live PC online, voor de rest blijft het ver achter. Zelfs als je het meest vreemde PC spel opstart heb je een grote kans dat er flink wat mensen online te vinden zijn, in tegenstelling tot Xbox Live waar alleen Halo 2 echt veel gespeeld wordt.

  Voor multiplatformers blijft de Xbox naar mijn mening wel de beste console, vanwege de betere graphics. Maar qua exclusives is er bar weinig te beleven, zeker nu talloze exclusives de overstap naar de PC maken (wat toch mijn persoonlijke voorkeur heeft). Toch zal ik mijn Xbox niet verkopen omdat ik spellen als Shenmue II, PDO en Ninja Gaiden wil blijven spelen. Maar er zal nog heel wat moeten verbeteren voordat ik een Xbox 360 wil kopen.
 • Ik heb zelf een xbox met 16 spellen en als ik eerlijk moet zijn dan speel ik liever op de cube.
  Waarom?Omdat de topspellen daar veel beter zijn dan de toppers op de xbox.
  Ook de ps2 toppers zijn beter.
  Neem nou die afgeraffelde spellen als fable,jade empire en ook halo 2.
  Dat zijn allemaal games met lange laadtijden of die allemaal ingekort zijn om zo snel mogelijk te releasen. Ik heb die games .Alleen ninja gaiden is top.
  Ik heb sinds kort een ps2 met metal gear solid 3 en ook daar kunnen weinig xbox titels aan tippen. Ook al heeft de xbox de vetste specs,het gaat om de games.

  Jij VINDT de topspellen voor de Cube beter. Jij VINDT dat alleen Ninja Gaiden top is.

  Verder is dat argument van Zelda Master natuurlijk bout…
 • Ik heb zelf een xbox met 16 spellen en als ik eerlijk moet zijn dan speel ik liever op de cube.
  Waarom?Omdat de topspellen daar veel beter zijn dan de toppers op de xbox.
  Ook de ps2 toppers zijn beter.
  Neem nou die afgeraffelde spellen als fable,jade empire en ook halo 2.
  Dat zijn allemaal games met lange laadtijden of die allemaal ingekort zijn om zo snel mogelijk te releasen. Ik heb die games .Alleen ninja gaiden is top.
  Ik heb sinds kort een ps2 met metal gear solid 3 en ook daar kunnen weinig xbox titels aan tippen. Ook al heeft de xbox de vetste specs,het gaat om de games.
 • Mij heeft die echt heel erg teleurgesteld hij is te groot en to lomp anders had ik em wel gekocht. :(
 • Ach ja, voor mij is de xbox een gedane zaak, vandaar dat ie ook al uit de deur is.

  In principe is er maar één exclusieve topper, dat is Ninja Gaiden. O nee, Jetset is er ook nog één.

  Exclusieve games als Panzer Dragoon Orta, Crimson Skies, Outrun 2 en Unreal Championship 2 zijn aardig, maar ik had er veel meer van verwacht. Halo 2 was ook leuk voor een tijdje, maar uiteindelijk walg ik echt van de game en de sfeer.

  Ik speelde natuurlijk ook een aantal multiplatform games op de xbox als PES, maar dat kan je natuurlijk net zo goed op de PS 2 doen.

  Verder vind ik Xboxlive ook maar overrated, ik denk dat online niet helemaal past op de consoles.
 • Ik snap niet waarom mensen de Xbox het beste vinden:

  Xbox:
  Ninja Gaiden.
  Fable.
  Halo.
  Panzer Dragoon Orta.
  Jade Empire
  Project Gotham Racing

  PS2
  Devil May Cry
  Final Fantasy
  God of War
  Gran Turismo
  ICO
  Jak and Daxter
  Killzone
  Maximo
  Metal Gear Solid
  Ratchet and Clank
  Socom
  Sly Racoon

  En dan zijn er nog heel wat opvolgers die net zo goed zijn (Jak2,3 Ratchet and Clank2,3 enz..)

  En dan komt er nog eens heel veel aan (Soul Caliber3, Final Fantasy 12, Shadow and the Colossus enz…)

  Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de Xbox slecht is of tegen valt want zo maakt Xbox live toch al het een en ander goed. Als je een PS2 verkoopt en een Xbox neemt en je ziet mensen hier zeggen: Xbox is beter denk ik dat het wel tegen valt :)
 • ik vond halo2 ook tegen vallen,moet je opeens als zo een monster spelen.
  met die gare wapens van ze 8|
  en dat gare einde.

  Nee geef mij deel 1 dan maar.
  En ninja gaiden black moet ook ff snel uitkomen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren