1. Xbox verkopen. Hoe, wat wie en waar?

Re: Xbox verkopen. Hoe, wat wie en waar?

Lang leven het werk <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

Te jong. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

Voor een krantenwijk ben je nooit te jong.

Maar de verhouding van het geld dat je daarmee verdient en de tijd is nou niet echt super.

Lui dus.
 • Lang leven het werk <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />

  Te jong. <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Voor een krantenwijk ben je nooit te jong.

  Maar de verhouding van het geld dat je daarmee verdient en de tijd is nou niet echt super.

  Lui dus.
 • Ik zou ze gewoon op een paar sites zetten. Marktplaats, IG, ergens anders… Dan raak je ze vast wel kwijt :).
 • Gewoon op marktplaats zetten en dan op bieden zetten dan zie je vanzelf wat het waard is.
 • Xbox360 verkopen?… Uhm…. Niet! <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Ik heb toch maar besloten om mijn Xbox te houden en een deel van mijn spellen te verkopen.
 • Xbox360 verkopen?… Uhm…. Niet! :P
 • Oh, foutje van Tweakers' pricwatch dan. Sorry.
 • Ik zie daar geen GT5 bij staan hoor. :P
 • PS3 Slim 320GB + Gran Tursimo 5 voor 312eu.
 • Dus Prijs/Kwaliteit is de bundel van LBP2 het beste. :P
 • PS3 160GB - 275 euro
  http&#58;//www&#46;budgetgaming&#46;nl/game-profile/ps3+playstation+3+console+&#40;160+gb&#41;+slimline_hardware&#46;html
  PS3 250GB - 302 euro
  http&#58;//www&#46;budgetgaming&#46;nl/game-profile/ps3+playstation+3+console+&#40;250+gb&#41;+slimline_hardware&#46;html
  PS3 320GB + LBP2 - 335 euro
  http&#58;//www&#46;budgetgaming&#46;nl/game-profile/ps3+playstation+3+console+&#40;320+gb&#41;+slimline+08976+littlebigplanet+2_hardware&#46;html
  Anders even hier verder kijken http://www.budgetgaming.nl/games/1/Play ... e-all.html
 • Ik denk dat je bijna overal wel goed je spellen kan verkopen. Marktplaats, Exchange topic, andere exchange topics op internet fora, bol.com . Gewoon overal opzetten en dan kijken wie het hoogst voor een bepaald spel wilt geven <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

  En qua opties. Ik zou denk ik voor een PS3 gaan met minder geheugen, 320 GB is erg veel i.m.o. Zelf heb ik een 250 GB harde schijf voor m'n Xbox en ik heb daar pas 70 gig aan opgemaakt ofzo, als ik spellen ga verwijderen die ik niet meer speel dan heb ik nog meer over. En qua spellen is de keus natuurlijk aan jou, wat jij leuk vindt.

  Maarja een 160 GB los (zonder spel) is 300 en een 320 GB met spel is 350. Dus daarom vroeg ik of er misschien goedkope bundels bundels met 160 GB.
 • Ik denk dat je bijna overal wel goed je spellen kan verkopen. Marktplaats, Exchange topic, andere exchange topics op internet fora, bol.com . Gewoon overal opzetten en dan kijken wie het hoogst voor een bepaald spel wilt geven :)

  En qua opties. Ik zou denk ik voor een PS3 gaan met minder geheugen, 320 GB is erg veel i.m.o. Zelf heb ik een 250 GB harde schijf voor m'n Xbox en ik heb daar pas 70 gig aan opgemaakt ofzo, als ik spellen ga verwijderen die ik niet meer speel dan heb ik nog meer over. En qua spellen is de keus natuurlijk aan jou, wat jij leuk vindt.
 • Ik heb toch maar besloten om mijn Xbox te houden en een deel van mijn spellen te verkopen. (Als je nog intresse hebt, kijk in mijn Exchange topic. Staan daar maar 2 Xbox spellen en meer Wii spellen). Maar waar kan ik mijn spellen het beste verkopen en waar kan ik het beste een ps3 kopen? Ik zat een een LBP 2 pakket te denken, dat is 350 euro voor een 320 Slim en LBP2. Zijn er betere opties?
 • Daar ging het niet om. Vraag was of hij er volgens mij nog wat voor kon krijgen. Ik denk dat het moeilijk is om in 1 pakket te kopen. Mensen kijken dan vaak naar de games, en vinden toch niet alles interessant waardoor je er echt te weinig voor krijgt. Kun je beter proberen 1 of 2 leuke algemene spellen erbij te houden en de rest te verkopen.

  En als je buddys een PS3 hebben is dat een logische keuze.
 • Als je het over de ochtendkrantenwijk hebt: daar moet je 15 voor zijn, als ik me niet vergis. Je krijgt daarmee zo'n 150 euro per maand, dus het zou voor hem meer dan genoeg zijn.
 • Maar jij werkt tenminste nog. Als 14 jarige heb je nou eenmaal niet veel keus qua bijbaantjes, als hij dan ook nog geen eens een krantenwijk wilt lopen waar je ruwweg een uurtje over doet. Ik en mijn broer hadden ook een krantenwijk, die hadden we opgesplitst. Ik deed er ongeveer anderhalf uur over, en dat 2 keer per week. Verdiende iets van 50 eu per maand, niet slecht voor een krantenwijk als je rond de 12 - 14 jaar bent al zeg ik het zelf.

  Als je het uurloon dan nog gaat uitrekenen; 8 x lopen in een maand. Ongeveer anderhalf uur = 12. 50/12= 4,1eu per uur :)
 • @ The Dutch Pinyo

  Het heeft niet echt met lui zijn te maken in mijn ogen… Hij heeft opzich wel gelijk. Ik werk nu twee maanden bij La Place. Ik verdien €3,03 per uur en ik ben zestien jaar. Ik ga d'r ook mee stoppen aangezien ik gewoon geen zin meer heb om elke zaterdag van 9:00 tot 19:00 voor €30,30 te werken terwijl je bijvoorbeeld bij Albert Heijn €4,30 per uur krijgt als je zestien bent. Dat is gewoon €1,30 meer per uur. o_0

  Maar ja, ieder zijn mening.
 • Tja, ik zou het niet doen. Verkoop vooral je oude games, maar er zijn toch echt een paar toffe Xbox 360 exclusives die je met een PS3 zult missen en dan sta je aan de andere kant van het raam naar binnen te kijken…

  Edit: en mocht je een aantal games los willen verkopen, heb ik wel interesse :).
 • Gewoon qua games, heeft iemand ervaringen met verkopen van games via bol.com? Want daar zijn tweedehandsgames wel duur maar er komen natuurlijk heel veel mensen dus daar wordt waarschijnlijk veel gekocht. Ik las dat je 15% van je verkoopprijs af moet staan aan bol.com? Werkt deze manier goed?
 • 2de hands markt voor de verkoper is trouwens best verziekt door de gamemania. Je krijgt nu gewoon minder als je het zelf verkoopt via marktplaats aangezien mensen het nu ook 2de hands bij een vertrouwde winkel kunnen kopen.

  Mocht je dus games willen verkopen, kijk dan eerst op de gamemania site voor de 2de hands prijs. Daar moet je vaak al onder gaan zitten wil je een game kunnen verkopen.

  Je zou ook nog bij gamemania games kunnen inleveren maar dat levert echt niks op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren