1. Youtube channel (edocpcm)

Re: Youtube channel (edocpcm)

Nee, reclame maken is hier niet toegestaan.
 • Nee, reclame maken is hier niet toegestaan.
 • LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME LAME
 • Wow… Een Call of Duty compilatie… Daar schort het nog aan op YouTube.
 • Het ziet ook niet eens zo bijzonder uit, tbh…
 • Ik denk dat dit topic het beste zal staan in de prullenbak. Dit is gewoon spam.
 • Hallo, ik ben Edox en heb een youtube channel, mijn kanaal heet: Edoxpcm.
  PCM staat voor het spel Pro Cycling Manger, een wielren spel dus, maar nu ben ik ook van plan om meer andere games op te nemen.
  Zodoende heb ik nu dit tapblad gestart om al mijn niet PCM filmpjes te plaatsen, elke feedback dat je kan geven is welkom.

  Mijn youtube channel:

  Als je zelf ook kanaal hebt zou je op mijn kanaal kunnen abonneren, geheel vrijwillig natuurlijk.

  Mijn twitter:

  Hier post ik de links van de video's ook


  Laatste video:

  Dit is het eerste deel van de serie "de 1 minuut compilatie", dat klinkt niet zo lang maar het is behoorlijk veel werk om het optenemen en het daarna ook nog eens te monteren. Met deze video was ik ongeveer 2 a 3 uur in totaal bezig

  De laatste video die ik heb gemaakt is een compilatie van Black ops. Ik ben geen pro in Call of Duty, de hebt vast wel mooiere kills gezien dan die in mijn video zitten maar ik heb er wel wat effecten over gegooid en het is een behoorlijk snelle video geworden. (klik op de link)

  Heb je zelf een leuk idee voor een 1 minuut compilatie, mag je het mij laten weten doormiddel van een reactie hieronder. :mm:


Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.