1. Zelda concert prijsvraag - meet the fans

Re: Zelda concert prijsvraag - meet the fans

Moet dat nou?
 • Moet dat nou?
 • Leuk Costuum :D En trouwens wat versta jij onder niet zo groot? Hij is groter dan die van mij. Ik heb de N64 delen en de Wii delen. Een Cube/GBA heb ik nooit gehad. Heb de game wel gespeeld hoor met emulators enzo maar heb de game niet zelf.
 • Oh, shit, ik moet dus even ouders erbij halen. Stuur sowieso een PM omdat ik heel misschien (weet ik niet meer :) ) mijn adress ben vergeten in te vullen :'D

  EDIT: Martijn gamer, in vele opzichten ben ik jaloers op jou verzameling, maar die Minish Cap Limited edition slaat alles :O Die is prachtig, en superzeldzaam met een oplage van 300 stuks <3
 • Ik wil die tekening ook nog steeds laten uitprinten, maar ben momenteel echt ontzettend krap in kas <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />
  Kreeg toevallig een mailtje van Heinnering op Linnen dat ze een week lang 10% korting bieden. Even gecheckt, en het werkt ook bij zelf gekozen afmetingen.

  Hier vind je een prachtig hoge resolutie van de fan art (1200 x 6566, wel 7 mb ;)). Gewoon even opslaan op je computer en je kunt hem uploaden naar de website van Herinneringen op Linnen.

  Website is dus herinneringenoplinnen.nl, ga naar bestellen, upload de foto. Dan kies je voor formaat onderaan voor 160 bij 29 (of anders natuurlijk, maar dat is wel een mooie maat, de site laat duidelijk zien wat er op de voorkant gedrukt zal worden). Ik heb zelf ervoor gekozen om de zijkanten onbedrukt te laten omdat anders een deel van de afbeelding om het frame wordt getrokken, en er gebeurd vrij veel tot aan de rand. Vervolgens gewoon je gegevens invullen etc. Bij betalen de actiecode: herfstactie invullen, en je krijgt 10% korting (is een week geldig). En dan kost dit pareltje je nog maar 43,20 ipv 54 euro.

  EDIT:: Egg on face, ik check de FP nooit, dus ik had weer niet door dat Henky-VII de prijsvraag heeft gewonnen. Gefeliciteerd in ieder geval :D En, cool story daniel, iets met sore losers ofzo…
 • Hmm, niet gewonnen. Ik vond het heel erg onrechtvaardig en geen verdiende winnaar, maarja… Ik had liever MartijnGamer dan als winnaar gezien.
 • Mooie collectie Daniël!
  Toen ik 12 was, was de mijne nog niet zo groot, maar toen waren er ook nog niet zoveel Zelda games :P

  Ik vraag me inmiddels ook wel een beetje af wanneer de uitslag komt. Bij de Sonic-prijsvraag was het een week en toen zei IG al 'sorry dat het zo lang duurde'. 25 oktober komt toch al wat dichterbij inmiddels.
 • Heb je wel toestemming van je ouders? :P

  Deelnemers onder de 16 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordigers te hebben gekregen voor deelname aan de desbetreffende acties.
 • Haha, ik heb deze ingestuurd:
  http://www.youtube.com/watch?v=JphelgzXQnM&feature=related
  Maar dit is een versie voor ons gamer bepaalt kanaal, ik heb geen mario muziek en poespas erbij gedaan. Ik heb zelf de echt inzending gemaakt, iemand anders heeft deze voor ons kanaal gemaakt. Maar ik hoop enorm dat ik win. Mijn collectie is nog niet de grootste, maar ik ben 12, en daarvoor is hij best groot! Ik hoop echt enorm dat ik win :D
  Wanneer komt nou eindelijk de uitslag?
 • Ik wil die tekening ook nog steeds laten uitprinten, maar ben momenteel echt ontzettend krap in kas :(
 • Viel me op dat je met herinneringenoplinnen.nl kwam, aangezien er meer sites als die bestaan. Ik had hem gevonden (zocht naar een mogelijkheid om eigen afmetingen te kiezen) en erover gepost hier toen ik hem binnen kreeg. Awesome als er meer mensen zijn die er nu eentje hebben trouwens. Also kudos aan (ik dacht) Triforcehero, die met de afbeelding in een prachtig hoge resolutie kwam, met de gedachte dat er wel eens members konden zijn die hem als poster wilde laten printen.

  EDIT:: Ik heb overigens dezelfde afmetingen genomen, heb jij de zijkanten onbedrukt gelaten? Ik vond het zo zonde om de afbeelding niet helemaal op de voorkant te laten printen.
 • @Henky-VII: Awesome, jij hebt langwerpige fanart ook op linnen laten printen (heb ik je daarvoor geïnspireerd toevallig?). Hoe groot heb je hem laten printen?

  160 cm bij 29cm… Ik dacht dat ik het idee van EpicPWN had :)
 • @Henky-VII: Awesome, jij hebt langwerpige fanart ook op linnen laten printen (heb ik je daarvoor geïnspireerd toevallig?). Hoe groot heb je hem laten printen?

  Ik heb overigens niet meegedaan aan de wedstrijd, ben wel groot Zelda fan, maar er zijn altijd mensen met een veel mooiere collectie (zoals MartijnGamer ;))
 • Damn dude, dit is awesome! :D
  Je moet echt eens in de collectors corner.
  Voor zulk soort collecties is die rubriek in het leven geroepen.
  Zonder andere inzendingen te zien hoor jij te winnen, zelfs de hele video is in Zelda stijl gegoten, met toffe muziek en een overzicht van al dat moois.
  Hulde! _O_
 • Ik heb Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland, ik snap niet hoe de hell deze game ooit buiten Japan uit wist te komen… Gewoon WTF :lol:

  Maar de game is wel awesome, ik heb ergens nog trouwens de drie CDI games liggen, weet alleen niet waar ze liggen. Moet binnenkort de schuur bij mijn vader dan eens opruimen :P
 • Toch jammer dat de drie beste games uit de serie missen in die giga collectie….


  Ergens wist ik gewoon dat het sarcasme was en wist ik welke titels je bedoelde :lol:

  Ik zag hem ook aankomen :P
  "Link: The Faces of Evil" en "Zelda: The Wand of Gamelon" hebben we overigens wel gehad, maar die zijn we helaas (samen met de Zelda Box en nog wat kleinere dingen) in een brand kwijtgeraakt.

  Overigens ben ik trotser dat ik wel Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland heb, al vond Mrs. Martijngamer die niet in de collectie-video passen :P
  Heeft hier verder nog iemand Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland, en wat vond je er van? Even los van hoe bizar de game was, en of je het een Zelda-game mag noemen, vond ik hem best wel leuk eigenlijk.
 • Toch jammer dat de drie beste games uit de serie missen in die giga collectie….


  Ergens wist ik gewoon dat het sarcasme was en wist ik welke titels je bedoelde :lol:
 • Toch jammer dat de drie beste games uit de serie missen in die giga collectie….

 • Nouja ik heb zelf alle zelda's op link's awakening na (komt binnenkort) en OoT 3 keer. Niet fysiek allemaal. Nee, aantal op de VC van de Wii en nog een paar nog een keer op de 3DS NES games.

  Natuurlijk altijd toffer als je het in een doosje hebt. Verder de Minish Cap Edition SP en 2 figures die bij ST kwamen. Dusja die wiimote kan mooi bij de SP, ware niet dat ik het zou moeten gebruiken om zelda te spelen (wat geen ramp is).

  Daarnaast is het natuurlijk erg leuk dat je vrouw zo ontmoet hebt, beetje geeky maar toch :P.

 • En yep, ik ben de oprichter geweest van hyrule.nl (en daaruit voortgekomen landofthelegend.net). Altijd leuk om mensen te ontmoeten die het nog kennen. Mooie tijden… al was het maar omdat ik zo dus m'n huidige vrouw heb ontmoet ^_^

  Moet je oppassen dat je sterren niet verlopen voor die tijd. Maar ze hebben er 1500 extra bijgemaakt van die gouden beelden (originele serie was limited tot 3800), dus die kans komt vast nog wel.

  PS, zullen we maar niet meer editten, wordt een beetje onverzichtelijk zo :P
 • Ik zit op 8300 sterren van de 15000, moet nog flink doorsparen voor dat beeldje :O

  Zelf scheef ik ook voor een site, Only-DS.nl… :P minder bekend, maargoed, leuke tijden.

  laatste edit: http://www.insidegamer.nl/members/33688/weblog/6204 <— staat mijn inzending

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren