1. zelda ds

Re: zelda ds

Maak maar gewoon een lekkere 3d game (rea of cell, maakt me niet uit) die je voor het grootste deel met het touchscreen kunt gebruiken. Voor wapens te gebruiken, is het touchscreen perfect, en ook puzzels trwns.

En geen Four Swords of online mode aub, want dat hoort gewoon niet bij Zelda. Daar zijn wel andere alternatieven voor.
 • Maak maar gewoon een lekkere 3d game (rea of cell, maakt me niet uit) die je voor het grootste deel met het touchscreen kunt gebruiken. Voor wapens te gebruiken, is het touchscreen perfect, en ook puzzels trwns.

  En geen Four Swords of online mode aub, want dat hoort gewoon niet bij Zelda. Daar zijn wel andere alternatieven voor.
 • waarom geen online mode, je word toch niet verplicht dat je dat moet doen
  Omdat ik graag een vervolg wil op the Wind Waker (of althans indezelfde cell-shaded stijl). En het (dus) een singleplayer game word. Ik wil geen 4 links die samenmoeten werken enzo (four swords).. online co-op vind ik dan wel vet. Eventueel kan er een 'multiplayer zelda' gereleased worden NAdat er een 'echte' zelda op de ds is gekomen :)
 • Denk niet dat cellshaded meer rekenkracht kost. Je kan veel kleinere textures gebruiken en je kan minder detail in je models stoppen. De hele cellshaded look zou je zelfs met alleen textures kunnen make zonder een rendermode in de engine.
 • waarom geen online mode, je word toch niet verplicht dat je dat moet doen
 • Een vervolg op the Wind Waker zou fijn zijn – geen online mode please, of het moet co-op zijn. Ik denk aan vette puzzels die je via touchscreen kan oplossen, met mensen kan communiceren, items kan gebruiken allemaal via toucscreen..

  @ ben666 bedoel je qua kracht? Cell-shaded is zwaarder voor de processor dan "normaal 3d". Maar goed, ik heb er volle vertrouwen in dat Nintendo met een vette zelda game komt.. (maar voor de duidelijkheid, ik hoop dus niet op een soort Four Swords.. niet dat die slecht is maar heb liever een 'echte' zelda
 • Had nintendo niet gezegd dat het juist geen cellshaded zou worden? niet cellshaded gfx gaan ook best op de DS. Kijk maar naar de FF screens.
 • ik denk dat je qua graphics best aan windwaker kan denken. Celshading en de NDS gaan namelijk zeer goed samen. Tuurlijk haalt het windwaker niet qua niveau, maar als het 3D wordt, dan is de stijl ala windwaker de beste optie en nintendo weet dit!
 • een mmorgp lijkt me ook wel wat maar moet dan wel met heelveel mensen
 • Ik wil een heel groot 3d-avontuur net zoals op de n64 :)
 • Zelda MMORPG in Hyrule 8]
  En dan cell-shaded in windwaker stijl :9

  Dat is mijn ultieme Zelda DS :P
 • Mijn ideale Zelda DS is nog altijd online four swords.
 • Ik heb wel eens gelezen dat de touch-screen zeker een belangrijke rol speelt voor de gameplay, zo kun je geloof ik bv. via touchscreen met je zwaard slaan.
  Ik hoop dat ze snel met meer info komen
 • ik zou wel heel graag een zelda spel voor de ds hebben. Mij lijkt dat me zo gaaf dat touch screen enz. Misschien weten jullie nog leuke ideeen voor een zelda game (voornamelijk met touchscreen gebruik maar ook bijvoorbeeld met online gameplay)
  mijn eerste idee:
  kan je vissen met het touchscreen en als je circeltjes draait op het touchscreen dat je dan een vis binnen haalt, en met online een soort deathmath in hercule (6) . Dit is natuurlijk allemaal in 3d

  Het is maar een idee maar toch
  Nu is het aan jullie om met ideeen te komen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren