1. Zelda TWW uitgespeeld maar zit met een paar vragen.

Re: Zelda TWW uitgespeeld maar zit met een paar vragen.

Je moet ervoor staan, niet erop.
Volgens mij deed die het dan ook niet maar goed ik zal wel ffies proberen :)
 • Je moet ervoor staan, niet erop.
  Volgens mij deed die het dan ook niet maar goed ik zal wel ffies proberen :)
 • Ik heb ook een probleem met Zelda:TWW. Ik ben bezig met triforce kaarten en stukjes aan het zoeken. Map 4&5 heb ik al en die stukjes Triforce ook. Alleen bij Map 1 bij Steel Island. Ga ik daar naar binnen en ga ik op die Wind Mark de Song of Wind spelen dan moet er een schatkist verschijnen met de map erin. Alleen dat gebeurt bij mij niet. Hij zegt alleen dat je deze melodie wel kan spelen maar dat er niks gebeurt. Terwijl ik wel op de Wind Mark sta. En als ik dat bij mijn Oasis ook doe. Voor Map 2 dan zegt die hetzelfde. Moeten die mappen gepakt worden in een bepaalde volgorde ofzo?
 • Ik heb hem al twee keer uitgespeeld. Jmmr dat er bij de derde keer niks extra's zit

  Effe nog een vraagje: Als je hetzelfde spel voor de derde keer begint blijven je beeldjes in de nintendoclub staan of moet je op nieuw beginnen?

  Volgens mij blijven die er altijd staan, maar hang me er niet aan op :P

  Heb je bij de derde keer aan het begin een kleurencamera? dan wel :)
 • stonden ze er nog in de tweede keer?
  zoja : is het antwoord ja
  zo nee : dan nee
 • Ik heb hem al twee keer uitgespeeld. Jmmr dat er bij de derde keer niks extra's zit

  Effe nog een vraagje: Als je hetzelfde spel voor de derde keer begint blijven je beeldjes in de nintendoclub staan of moet je op nieuw beginnen?
 • ik heb het spel nóg niet uitgespeeld, dus ik heb ook wel wat aan die reacties van iedereen :D
 • Mn.joe

  Zou je zon soort van post achterwege laten?
  AUB wat meer inhoud, want iedereen weet door gamerankings.com welk gemiddeld cijfer het spel kreeg in alle sites (niet saits).


  Verder ben ik bezig met mn 2de keer.
  In de eerste run stoorde ik me niet aan het zeilen, maar nu wel, omdat dat niet opschiet.
  Een goeie methode is wanneer je de teleporteer lied nog niet hebt is alle eilanden die je tegen komt als je naar een locatie wilt, op de kaart te ztten en te verkennen.
 • Het spel is Heel goed wind waker! heel mooi !!! bij alle saits hoger als 9.0 het is echt goed
  !!
 • Hartstikke bedankt aan iedereen die gereageerd heeft, het is me inmiddels gelukt om alle beeldjes en dat magische armor van zaneti te krijgen. Ook dat einde en die save-optie is me nu duidelijk, bedankt. :)

  Mocht een mod dit lezen, deze topic mag wat mij betreft nu wel gesloten worden.
 • Dit weet ik nog

  1 Nadat je allerlei spulletjes hebt geruild met die travel merchants dan krijg je op een gegeven moment een shop guru statue. Als je die aan die travel merchant op great fish island geeft krijg je een hart-container

  3 Die koning laat het land overstromen omdat hij niet het verleden wil terug halen ofzo

  4 Je krijgt een onzichtbaar pakje waardoor je dat kreeftshirtje aan hebt. En je krijgt een color picto box. Als je foto's maakt moet je naar de nintendo club in Forest Haven gaan en die maakt van je foto's beeldjes

  Ik hoop dat dat genoeg is
 • Shop Guru Statue
  Cost: 200 Rupees
  Zunari's Description: The pride and joy of all merchants. Decorate the town
  with ME!
  Item Description: This little statue is the apple of every businessman's eye.
  If you find a place to put it, set it to and place it with X, Y, or Z.
 • 1. Op Bomb Island ( rechtsonder op de kaart ), Twin Islands ( links boven, vlakbij het fort ) en op het vernietigde eiland links op de map sitten de merchants. Ik weet niet precies hoe je de beeldjes moet ruilen maar gewoon overla langs blijven gaan. Of zoek een trade guide op van het net.

  2. Als je redelijk ver bent met het ruilen moet je met die eskimo guru dude praten. aan de balie, waar je het zeil dus kocht.

  3. Hyrule was alleen verzegeld door het water, hij liet het onderlopen om het verleden te voorgoed achter te laten.

  4. je krijgt een new hero tunic ( onzichtbaar ), zusje krijgt een nieuwe jurk, je begint met een color camera.

  Een tijdje geleden toen ik dit voor het laatst speelde maar ik hoop dat het hielp.
 • 1. Het begint op Windfall Island met de "Town Flower". Je hebt drie plekken waar die Merchants staan. Volges mij Bomb Island, Mother & Child Isles en Big Fish Island. En dan blijven ruilen, krijg je vanzelf ook als je alle bloemen hebt gehad een soort armour van die eskimo op Windfall.

  2. 's nachts als je de Forbidden Fortress hebt gehaald, die grote vogel. Probeert dat meisje de schat te stelen en moet je haar betrappen.

  3. Hyrule bleef eerst droog waarschijnlijk omdat Ganon kon terug komen en iemand hem dan nog kon stoppen met de Master Sword. Dan loopt het over om hem echt daar voor altijd vast te houden.

  4. Als je dan opnieuw begint heeft link geen groen pakje maar zijn shirt en korte broek en kan je die taal verstaan die Valoo de draak spreekt.
 • 1 op die eiland waar je voor et eerst die boot tegen komt uhm windmill island ofzo? bij de gast waarbij je ook die zeil weg hebt maar je moet em wel eerst helemaal helpen voordat je die beeldje kan krijgen

  2 iemand probeert die schat in de nacht te stelen en dan moet jij haar op heterdaad betrappen

  3 geen idee maar ik verwacht dat een verhaal na de windwaker(in de timeline) alles weer droog wordt maar dan hebben we het over een paar zelda spellen verder

  4 als je het spel overnieuw speelt draag je geen groen pakje en heeft iemand anders ook nog een ander kledingstuk

  en als je er niet uitkomt moet je hier ff heen gaan

  http://www.gamefaqs.com/console/gamecub ... 69050.html
 • te lang geleden dat ik hem heb uitgespeeld.
  ik weet alleen het antwoord op ( als het goed is iig)

  - Nadat je het spel hebt uitgespeeld krijg je een popup in beeld waarin ze vragen of je bepaalde data wilt saven over een andere save-game. Wat is dit precies en wat kan je ermee?

  is voor je nieuwe game, als je save opent kan je de game opnieuw spelen (vanaf het begin ) en dan krijg je al wat items om mee te beginnen en link houdt zijn kortebroek met t-shirt aan inplaats van het groene pakkie dat hij krijgt van zn oma
 • Ik heb gister eindelijk Zelda TWW uitgespeeld en het was prachtig. Niet alleen het hele spel zelf, maar vooral het einde vond ik erg leuk gedaan. De eind battle was leuk en, zover dat kan met dit sorrt spellen, best realistisch. Toch had ik nog een paar vragen:

  - 1 van de 3 ' traveling merchants' vraagt je om een ' shop guru statue', waar kan je die vandaan halen?

  - in de stad loopt een eskimo rond die een kluis heeft met daarin een grote schat (volgens de eigenares van het cafe), hoe krijg je die schat?

  - In het eind filmpje zie je hoe de koning van Hyrule opeens ten tonele verschijnt en een wens maakt voordat de vijand (ik ben zo slecht in namen dat ik zelfs zijn naam niet meer weet) dat kan doen. Hij wenst dat Hyrule volstroomt met water en dat het land voorgoed te onder gaat. Maar waarom? En was Hyrule al niet onderwater gelopen?

  - Nadat je het spel hebt uitgespeeld krijg je een popup in beeld waarin ze vragen of je bepaalde data wilt saven over een andere save-game. Wat is dit precies en wat kan je ermee?

  Hopelijk kan iemand me met deze vragen helpen.

  Ps: mocht dit het verkeerde forum zijn om deze dingen te vragen laat het me dan aub weten zodat ik het in het goede forum kan plaatsen.
 • Sorry ik heb het verkkerde liedje gespeeld. Ik moest Wind Requiem spelen i.p.v de Wind Goddess.:S
 • Je moet ervoor staan, niet erop.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren