1. Zo simpel en toch zo bijzonder.

Re: Zo simpel en toch zo bijzonder.

Je kon dit ook posten is de andere topics. :) Gesloten.
 • Je kon dit ook posten is de andere topics. :) Gesloten.
 • Sony heeft ook de analoge stick, rumble pack en shoulderbuttons asap gejat dus het zal me niet verbazen als dus nu weer gebeurt. Het enige verschil is dat het als een soort addon komt, en veel games er dus niet gebruik van zullen maken terwijl het bij nintendo de main controller is en alles er dus perfect voor gemaakt zal worden.
 • Ze zijn echt al eeuwen bezig aan die controller joh :P Lijkt me sterk dat Sony zoiets even goed in een jaartje kan maken. En als Sony het echt zou doen, zouden ze serieus hun respect verliezen bij de halve gamewereld.

  Maar het concept is idd heel simpel eigenlijk, maar had er zelf idd ook niet op kunnen komen.
 • Ik heb de controller vanochtond gezien.
  Ik moet zeggen het is een hele verandering tervergelijking met de ps3 en 360. Met deze controller kun je misschien wel een betere pricisie uitwerken dan de p.c
  En ik meen het. Als je hebt gezien wat dat ding kan.
  Elke beweging kan zorgvuldig worden uitgekamd.
  Optie,s waar zelfs de muis bij kan falen.
  maar nu heb ik ook zitten denken.
  Die revolutie van hun. Achteraf gezien is het zo simpel als ik weet niet wat.
  Het ligt achteraf gezien zo voor de hand. Je kunt de controller een beetje bekijken als een 1ste klas draadloze muis. Beweeg links en je gaat links beweeg recht,s en je gaat naar recht,s. ga naar achteren en je gaat naar achteren. kantel je controller naar voren en je beweegt naar voren.
  Ik kom hier niet beweren dat ik zo iets zelf had kunnen bedenken.
  Maar is het niet vreemd zo,n simpel concept schuild er achter en niemand was ooit op het idee gekomen.
  Is dit niet een heel simpel concept dat sony nu nog elk moment kan jatten. Ze kunnen nog doen wat ze willen met die controller.
  Ik wens nintendo een wereld wijde overmeesterende plaats. Net zo als de ps2 nu doet met de ngc en xbox. (Samen iets van 30 milioen verkochte exemplaren. De ps2 alleen is al bezig naar de 90 milioen aan het optrekken.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.