1. [Zoektocht naar oude game] Binnenshuis flight simulator

Re: [Zoektocht naar oude game] Binnenshuis flight simulator

Probleem opgelost lijkt me :)
 • Probleem opgelost lijkt me :)
 • HELL YEAH!!! Bedankt man!
 • Ik denk dat je Airfix Dogfighter bedoelt. Een game uit 2000 van de Zweedse ontwikkelaars Unique Development Studios en Paradox.

  Cover:


  Screenshots: • Hallo Allen,

  Ik heb tijden geleden, in de tijd van Windows 2000 of het begin van XP denk ik, een spel gespeeld dat als volgt in elkaar zit:

  Het is een arcade-aanvoelend spel, waarin je met speelgoedvliegtuigen vliegt BINNENshuis, en in de tuin. In het introfilmpje zie dan ook al die vliegtuigjes doorheen het hele huis jagen.

  Je vliegt in het begin met een rood en geel vliegtuigje denk ik me te herinneren. Verder zijn er ook een groter zwart vrachtvliegtuig (of bommenwerper, ben niet meer zeker) en zelfs een straaljagertje, maar allemaal speelgoedvliegtuigjes.

  Naar wat ik me herinner is het spel van Scandinavische makelij… Je krijgt een hoop missies die erop neer komen om binnen het huis allerlei zaken en vijandige speelgoedvliegtuigjes moet kapot knallen, redelijk basic.

  Maar het spel blijft me in m'n hoofd achtervolgen, ik mis het echt! Ook al is het jaaaaaaaren geleden dat ik het nog gespeeld heb. Ik vind het via google en metacrawler gewoon niet terug.

  Ik vond hier op de site een verwijzing naar een zekere 'IG game zoekmachine', maar die vind ik niet terug online.

  Kan iemand me helpen bij m'n zoektocht naar deze game? Alvast bedankt!!!


  Wouter

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.