1. anonieme posts uitschakelen?

Re: anonieme posts uitschakelen?


Lol

Dat er iets gaat gebeuren op de FP is zo goed als zeker.

 • Lol

  Dat er iets gaat gebeuren op de FP is zo goed als zeker.
 • het is vrij makkelijk te programmeren, een andere query als je het aan hebt staan et voila.
  Ben zelf ook groot voorstander :)
 • Verwijder dan tenminste die lompe berichten van Kiyoshi… Ik vind het nogal tegenstrijdig als er ergens op de FP staat: Fanboy reacties worden verwijderd, blablabla, en ik een tijdje terug opeens een berichtje tegenkomt waar Kiyoshi zich afvraagt waarom er slecht nieuws over de XBOX360 op de frontpage gezet moet worden… :S
 • Het forum is voor de diepgaande discussie en ben maar blij dat dat soort mensen niet hier komen.

  :lol: :lol: :lol:
 • ik stel iets anders voor dan ze helemaal uitschakelen.
 • Reageren alleen voor leden maken heeft totaal geen zin, want als je zonder vooroordelen over gasten kijkt naar de frontpage, dan zie je dat heel veel flamers ook gewoon lid zijn. Gastreacties moeten nog wel even blijven, we willen het meer als een teaser om lid te worden inzetten. In de toekomst moet het dus mogelijk zijn gastreacties aan/uit te zetten per bericht. Dus bij flame-gevoelige berichten zetten we het dan uit.

  Neem verder van mij aan dat er wel aardig wat gemod wordt, maar soms is het niet bij te houden. Bovendien is het reageren op de site niet per se voor discussies, maar gewoon iedereen om zn eigen mening vragen. Als dat van iemand is: PSP ownzssss…blabla, dan is dat zijn mening en zijn manier om te uiten. Het forum is voor de diepgaande discussie en ben maar blij dat dat soort mensen niet hier komen.

  Ik heb het ook al eens voorgesteld, maar helaas.
 • Goed idee! :)
  (En andersom ook?)
 • Nee, ik bedoel niet dat jullie niet meer toestaan om anoniem te laten posten, maar zou ik een optie kunnen krijgen in mijn profiel om 'ip'-posts uit te schakelen? Meestal is het niveau dusdanig laag dat ik zelf al geen zin meer krijg om nieuws te lezen of zelf een reactie achter te laten.

  Ik snap de beredenatie om zo'n post toe te staan maar maak a.u.b. een optie dat ik ze kan verbergen. Moeilijk te programmeren kan het niet echt zijn, dus please? :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren