1. Bericht vermelding sticky?

Re: Bericht vermelding sticky?

Op zich is zo'n sticky wel een goed idee voor (minder grote) nieuwsberichten, maar word het dan niet snel onoverzichtelijk wanneer iedereen op elk nieuwsbericht gaat reageren?
 • Op zich is zo'n sticky wel een goed idee voor (minder grote) nieuwsberichten, maar word het dan niet snel onoverzichtelijk wanneer iedereen op elk nieuwsbericht gaat reageren?
 • 1. Dit bericht staat al op onze frontpage
  2. Nieuwssubmit functie is al eerder als idee naar voren gebracht, maar kan ik geen mededeling over doen
 • mja, de ps1 systeem blijft in mijn ogen de beste, maar alle consoles/apparaten met een lade brengen toch schade toe aan de schijven? ook mijn ps2, miss geen diepe krassen maar wel lichte.
 • Xbox 360 kan dvd's fysiek beschadigen
  Door Inge Janse - zaterdag 3 december 2005 - 17:36 - Submitter: Djgait - Views: 15.828
  Op internet zijn de nodige meldingen verschenen over de vervelende eigenschap van de Xbox 360 dat deze dvd’s fysiek kan beschadigen. Het probleem kan zich voordoen wanneer de spelcomputer gekanteld wordt terwijl er een optische schijf ronddraait. Alhoewel Microsoft in de handleiding van de Xbox duidelijk vermeldt dat deze handeling inderdaad de spelcomputer of de draaiende dvd kan beschadigen, zijn er al de nodige gevallen bekend waarin gebruikers de handleiding laten voor wat het is en onbedoeld hun sporen op het spel achterlaten. De mensen van de website Llamma.com hebben zich in het probleem vastgebeten en doen via de website verslag van hun analyse. Het blijkt dat de dvd-drive van de geteste Xbox 360 de dvd-schijfjes toestaat om enigszins te kantelen als de Xbox dit ook doet. Het gevolg daarvan is dat het oppervlak botst met het materiaal van de drive zelf. Op de website staan zowel foto’s van de plaats van het misdrijf in de Xbox als een videofilm waarin op hoorbare wijze er een Quake 4-dvd ongewild gegraveerd wordt door middel van Microsofts nieuwste spelcomputer. De schade schijnt in sommige gevallen van dusdanige aard te zijn dat er data niet meer bereikbaar is of dat de hele dvd niet meer gelezen kan worden. Getroffenen lijken niet in aanmerking te komen voor vervanging van de getroffen schijf door Microsoft. De gamesite GameShout meldt dat Microsoft heeft aangekondigd dat gamers met beschadigde spellen in plaats van een vervangende dvd een gratis kopie van het spel 'Perfect Dark Zero' krijgen.


  bron: www.tweakers.net

  Misschien een rare request, maar kan er niet ergens een sticky aangemaakt worden voor nieuwsberichten? Stel, een forum member komt een interressant bron/nieuwsbericht tegen, kan die gelijk eventjes een post in de sticky gooien over de bron met het nieuwsbericht, waarop jullie het eventueel vervolgens het op de frontpage plaatsen. of een soort functie voor nieuwssubmit? net als fok! ofzo

  PS: het nieuwsbericht vind ik het vermelden waard. De meeste mensen die een xbox 360 hebben weten dit nog niet (zie bron)

  ow ja, stel je voor, dat je een bagger spel van de xbox verknalt (10 euro) dan krijg je gewoon PD zero :lol:
 • dus als ik bijvoorbeel DOA: Xtreme vollybal verknal dan krijg ik PDZ?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren