1. Code van Black Ops: Rezurrection

Re: Code van Black Ops: Rezurrection

Maakt niet uit. Iedereen moet ergens beginnen ^_^
Voor verdere vragen over alles wat met memberrecensies te maken heeft hebben we een speciaal topic hier. Succes met schrijven! :)
 • Maakt niet uit. Iedereen moet ergens beginnen ^_^
  Voor verdere vragen over alles wat met memberrecensies te maken heeft hebben we een speciaal topic hier. Succes met schrijven! :)
 • Klik op de afbeelding en check de url. De code aan het einde van die afbeelding is de code die je moet gebruiken.

  Bijvoorbeeld, je wil een recensie schrijven over The Elder Scrolls: Skyrim. Dan ga je naar deze pagina en klikt op 'schrijf een memberrecensie'.

  Je schrijft je recensie en als je dan afbeeldingen wilt invoegen, ga dan naar de screenshot pagina. Vervolgens heb je besloten dat je deze screenshot in je recensie wilt plaatsen. Zie je het einde van de url, in dit geval 164939? Het is die code die je in je recensie plaatst. Dus als je die afbeelding netjes in een kader aan de linkerkant van je tekst wilt plaatsen zet je in je recensie op de plek waar je deze wilt hebben:

  [screen id= 164939]
  En zo gaat dat met elke afbeelding.

  Voordat je je recensie plaatst kun je bekijken hoe je recensie er uit gaat zien en of de layout bevalt voor je em plaatst dus het is nooit een gok hoe het uiteindelijke resultaat wordt :)
 • Ah dank u. Ik dacht al dat ik het verkeerd had geïnterpreteerd. Sorry voor mijn domheid, ben vrij nieuw op InsideGamer. Ik zal het nu even proberen. Als er verdere problemen zijn hoort u nog wel van mij.

  Hanwar,
 • Dank u maar dat had ik al gevonden. Ik bedoel meer de code van het spel. Er staat dat Resident Evil als code 1584 heeft maar als ik op Resident Evil klik zie ik dat ook nergens.

  Hanwar,
 • Zie deze FAQ, waar onderaan de diverse codes staan :)
 • Ik heb een recensie geschreven van de laatste map pack; Rezurrection. Maar ik snap niet hoe je screenshots toevoegd want ik kan die code niet vinden. Alvast bedankt voor het helpen.

  Hanwar,

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.