1. E-mailFunctie werkt niet.

Re: E-mailFunctie werkt niet.

Hehe oke als jij dat prettig vind :) Ikzelf zou doodgaan van al die mailtjes.. (ik post best veel opzich, laatste tijd iets minder). Oke, als je zelf een topic zou openen of zo zou ik het (misschien) ook doen, maar om nou voor elke nieuwe reactie ergens een mailtje te krijgen.. nee. ;)
 • Hehe oke als jij dat prettig vind :) Ikzelf zou doodgaan van al die mailtjes.. (ik post best veel opzich, laatste tijd iets minder). Oke, als je zelf een topic zou openen of zo zou ik het (misschien) ook doen, maar om nou voor elke nieuwe reactie ergens een mailtje te krijgen.. nee. ;)
 • Kan ook maar bij me mail krijg ik meteen een mail als er gereageerd wordt, en ik heb toch niet zo`n belangrijke mails. Ben pas 13 dus wat voor een belangrijke mails zou je moeten krijgen, en dus nee heb er geen last van ;)
 • Als je niet meer weet wat je post kun je ook gewoon in je eigen profiel kijken wat je als laatst hebt gepost. ;)
 • Op alle topics waar ik reageer, dus ook het Algenmeen Slowchat topic. Maar soms post ik ergens, maar weet ik het een dag later niet meer. En dus laat ik me automatisch aboneren op topics waar ik reageer of welke topics ik maak.

  Sorry voor het offtopic maare; word je daar nou niet knettergek van?
  Man, mijn Inbox staan alleen belangrijke mailtjes in, en de rest pleur ik weg. Het enige waar ik mailtjes van krijg is als ik een pb heb, en die krijg ik toch niet zo veel.

  Maar 53 mailtjes? Sorry, maar ik zou daar schijtziek van worden..
  Maar als jij t wilt, ik heb er geen problemen mee 8]
 • Op alle topics waar ik reageer, dus ook het Algenmeen Slowchat topic. Maar soms post ik ergens, maar weet ik het een dag later niet meer. En dus laat ik me automatisch aboneren op topics waar ik reageer of welke topics ik maak.
 • Krijg net zo`n 53 E-mails binnen van InsideGamer. Ik neem aan dat het weer doet. <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  :lol: hoezo ben je dan op zoveel topics 'geabboneerd'?
 • ;)
 • Krijg net zo`n 53 E-mails binnen van InsideGamer. Ik neem aan dat het weer doet. :)
 • Ff naar kijken.
 • Sinds gister werkt bij mij de e-mailfunctie niet. Daarmee bedoel ik als ik reageer in een topic, en daarna weer iemand kreeg ik normaal gesproken een e-mail van, maar nu niet meer, me e-mail adres is niet gewijzigd ofzoiets. Ik krijg nog wel e-mails van e-mailfunctie op andere forums(OGame forum) Ik dacht eerst dat me AVG E-mailfilter het tegenhield maar die heb ik al een half jaar en de e-mailfunctie doet het niet sinds gisteren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren