1. Forumtopics bij artikelen

Re: Forumtopics bij artikelen

Waar is lievelotje eigenlijk?
ADHD kind. Houd eens focus!
 • Waar is lievelotje eigenlijk?
  ADHD kind. Houd eens focus!
 • sorry….

  Jelle geeft aan dat men geen invloed heeft op de forumactiviteit, maar dat is natuurlijk niet waar. Als de geleverde dienst niet minimaal gelijkwaardig en helder is uitgewerkt zoals de vorige release, dan lever je een platform die niet aantrekkelijk is. Aantrekkelijk leveren van diensten zorgt voor het plakken van leden (de gedachte achter het gehele badgesysteem bijv.).

  Blijkbaar is dat mislukt op het forumgebied. Ideaal om dit als leermoment te noteren en daar het beste uit te halen. Waarom is de trouwe bezoeker vertrokken? Hoe kunnen we ze terug krijgen en hoe kunnen we dit in de toekomst voorkomen?
 • Waar is lievelotje eigenlijk?
 • De discussie over het wel of niet lanceren over de site is een ander verhaal. Zoals gezegd zijn er fouten gemaakt waar we niet blij mee zijn, maar daar kunnen we niet eeuwig bij stil staan.

  Over het forumactiviteit heb ik niet heel veel invloed. Ja, er zijn wat technische dingen zoals de 502's die vervelend zijn, maar uiteindelijk zijn het toch de leden zelf die moeten bepalen of ze zin hebben om via een forum over dingen te discussiëren. Als die behoefte er niet is, is die er simpelweg niet, hoe jammer dat ook mag zijn. Kijk ik bijvoorbeeld naar mezelf, dan was ik vroeger veel meer bezig met discussies. Nu ik bijna dertig ben, merk ik dat mijn interesses op dat gebied elders liggen.

  Daarbuiten wil ik ook nog een andere opmerking maken. Het is niet voor het eerst dat er geklaagd wordt interactie. Die discussie is al zo oud als de weg naar Rome. Je ziet in golven dat er mensen bij komen en mensen weggaan. Wellicht dat we nu tussen twee golven zitten.
 • Mja, we zijn weer in de opbouwende fase, als E3 en de hype rondom gaming geen spurt brengt, dan moet IG misschien eens goed gaan nadenken of het lanceren van een systeem wat 15% af was een slim idee was.

  Plus de veiws stijgen, dus het zit goed.
 • Alas poor Forum, I knew thee well

  Maar serieus, ik hoop dat het nieuwe forum snel gaat komen. Met alle respect tegenover IG, maar ik heb in mijn bijna zeven jaar hier nog nooit zo… slow gezien. En dat is gewoon doodzonde.
 • Met het nieuwe forum moet het makkelijker zijn om forumtopics aan games te koppelen, waardoor het ook een stuk beter vindbaar is.

  Overigens: de forumpageviews gaan juist omhoog <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />
  De pageviews misschien, maar de posts niet. De posts zijn toch wel belangrijker om een forum levendig te houden, dan de pageviews, maar daar kan ik natuurlijk helemaal mis mee zitten… ;)
 • Kan je ons een periode geven waarin het nieuwe forum ongeveer uit zou moeten komen? Ik ga het niet op de dag precies vragen, want dan weten we wat er gaat gebeuren. :lol: Gewoon een ruime gok dus, waar je ongeveer twee maanden vanaf kunt zitten met de release.
 • Plaatsen van lijsten zorgt voor verwachtingen en ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat we op gebied van verwachtingen scheppen geen goede track record hebben. Maar ja, er zijn wel wat bugs uit. Zitten er overigens ook nog een hoop in, maar die worden niet gefixt tot aan het nieuwe forum.
 • Misschien leuk om een update te plaatsen, zonder data!, met waar jullie nou mee bezig zijn op het gebied van website en het fixen van bugs (ik zie dat er stiekem een groot aantal belachelijke bugs zijn gefixt, dat is een goed teken)?
  Dat stelde ik laatst ook voor, maar Jelle neemt het niet serieus.
 • Zet die overigens maar niet neer, staat heel dom als je ziet dat topics de grootste moeite hebben om levend te blijven, zeker in vergelijking met IGV3. Een slowchat topic duurt nu minstens een week om te vullen waar dit voorheen 1 a 2 dagen was. Reacties op normale topics laten soms dagen op zich wachten. Het is er echt niet beter op geworden. Pageviews gaan misschien een dag of een week omhoog, maar moeten eerst dramatisch gedaald zijn.

  Of iedereen is die 502 zo fucking zat dat men niet meer inlogt. Kortom, er is nog wel wat werk aan de winkel.

  Misschien leuk om een update te plaatsen, zonder data!, met waar jullie nou mee bezig zijn op het gebied van website en het fixen van bugs (ik zie dat er stiekem een groot aantal belachelijke bugs zijn gefixt, dat is een goed teken)?
 • Met het nieuwe forum moet het makkelijker zijn om forumtopics aan games te koppelen, waardoor het ook een stuk beter vindbaar is.

  Overigens: de forumpageviews gaan juist omhoog :)
 • Is het misschien een idee, om bij een artikel over een bepaalde game een link te zetten naar een topic voor het desbetreffende spel? Het zoeken naar een dergelijk topic zou misschien wel veel werk zijn, maar dat zou geen probleem moeten zijn als de zoekfunctie goed z'n werk doet. 8] Op deze manier is er misschien kans op een beetje meer activiteit op het forum, wat toch wel dood is. Ook maakt het de brug van FP naar forum wat kleiner. Pageviews boeien me geen fuck, er wordt amper gepost en dat is meer waard dan pageviews.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren