1. Gaarne uitleg wat wel of geen reclame is

Re: Gaarne uitleg wat wel of geen reclame is

Dit soort zaken horen eigenlijk in het Meldhok, maar het is verder al opgelost. Een kickslot naar het Meldhok
  • Dit soort zaken horen eigenlijk in het Meldhok, maar het is verder al opgelost. Een kickslot naar het Meldhok
  • Dan ben ik inderdaad verdacht ja met mijn eerste post.
  • Het wordt gewoon niet gewaardeerd als iemand zich alleen aanmeld om zoiets te melden, vandaar.
  • Ik zie dat ie al weer open is
  • Ik had me vandaag hier nieuw aangemeld en omdat ik een leuk spel speel dat nog niet zo bekend is in Nederland. Dus kom dacht ik laat ik er wat meer over te vertellen. Eerst ff rondgekeken of het wel mag. Lees ik het volgende in de mededelingen

    Ik wil een nog niet bestaand topic openen over een spel, mag dat? Ja, dat mag. Sterker nog, graag zelfs! Als je een topic over een spel wilt openen, probeer dan zoveel mogelijk informatie over dat spel in de openingspost te vermelden. Verzamel nieuws, screenshots, een (p)review en/of andere informatie over het spel. Let op: als je media (tekst/beeld/geluid) van een andere site en/of persoon gebruikt, moet je wel even de bron vermelden. Afbeeldingen zeggen meer dan duizend woorden. Screenshots/art/foto’s kunnen dus een aanvulling op een topic zijn. Het kan echter ook te gek, plaats dus geen 100 screenshots in één post.

    Dus schrijf ik een stukje en probeer ik zo veel mogelijk informatie te geven wordt het stukje gesloten omdat het reclame zou zijn. Dan vraag ik me toch af wat wel en niet kan want nu krijg ik het idee dat jullie moderators zelf hun eigen regels niet kennen.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.