1. Game Solutions?

Re: Game Solutions?

Normaal staat onder een nieuwsbericht of artikel altijd de naam van de redacteur die het geschreven heeft. Maar ik zie steeds vaker dat er "Game Solutions" staat. Wat is dat precies?
 • Normaal staat onder een nieuwsbericht of artikel altijd de naam van de redacteur die het geschreven heeft. Maar ik zie steeds vaker dat er "Game Solutions" staat. Wat is dat precies?
 • Duidelijk.
 • Naast de Game Solutions-berichten zal InsideGamer ook gewoon eigen nieuwsberichten blijven houden, plus natuurlijk al onze eigen content :)

  Wat betreft de Game Solutions-berichten: er zal deels overlap in sommige berichten zitten, want in de kern is een nieuwsfeit altijd hetzelfde. Daarin verandert dus weinig t.o.v. de situatie voor Game Solutions, want nieuws blijft nieuws. Zie Game Solutions als een instantie als ANP, waar alle grote nieuwssites en kranten ook een deel van hun nieuws vandaan halen, wat ze aanvullen met eigen nieuws.

  Bovendien veranderen wij als InsideGamer-redactie dingen in de informatie daaromheen, bijvoorbeeld als wij verwijzingen toevoegen naar onze eigen content en ervaringen (zie bijv. http://www.insidegamer.nl/bedrijf/uitge ... ijgen.html), of iets interessants toevoegen (zie bijv. de verwijzing naar Bayonetta in http://www.insidegamer.nl/nieuws/34157/ ... dicap.html).

  We hopen met de oprichting van Game Solutions meer nieuws, beter nieuws en sneller nieuws te krijgen, zoals ik gisteren ook al als reactie onder een nieuwtje gaf :)
 • Game Solutions is de ANP/Novum van het gamenieuws.
 • Ok vaag, dus nu krijgen Gamer.nl en InsideGamer.nl gewoon dezelfde nieuwsberichten >_>
 • Zodat nieuws zowel op Gamer.nl als op InsideGamer geplaatst kan worden dus?
 • Game Solutions is het nieuwe ultieme nieuwsteam waar Youri &quot;El Boss&quot; van is. Hij en zijn volgelingen leveren ons nieuws aan, waar we als InsideGamer-redactie vervolgens indien nodig iets aan toevoegen of aanpassen. Het (gewenste) resultaat? Meer nieuws, beter nieuws, sneller nieuws <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" /> De niet-aangepaste en/of aangevulde versie van het nieuws zou eventueel ook op andere, niet nader genoemde, concullegerende plekken kunnen verschijnen. Maar dan is het dus niet het IG-nieuws.
  Dit vertelde Chris mij onder een nieuwsbericht.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.