1. Gametron nieuwsbericht

Re: Gametron nieuwsbericht

Weet niet of het door de vraag van mij kwam, maar 7threst had er volgens mij op geantwoord dat het ook om Sanoma ging dus leek me geen probleem te zijn.
 • Weet niet of het door de vraag van mij kwam, maar 7threst had er volgens mij op geantwoord dat het ook om Sanoma ging dus leek me geen probleem te zijn.
 • Hoezo verkeerd begrepen? Het is toch gewoon een handige service voor hen die er gebruik van willen maken? Of werden er lullige comments geplaatst ofzo?
  Ja, dat het pure reclame was enzo. En dat de login gegevens van onze account waren 'doorverkocht' aan Gametron, omdat je daar met je IG-login kunt inloggen.
 • Hoezo verkeerd begrepen? Het is toch gewoon een handige service voor hen die er gebruik van willen maken? Of werden er lullige comments geplaatst ofzo?
 • Tja ik kan het wel een beetje begrijpen waarom mensen het als een advertentie opvatten. Eén zo'n bericht is niet zo erg, maar voor je het weet krijgen we een wekelijkse 'folder' tussen de nieuwsberichten met aanbiedingen eno. Dan wordt het wel wat overkill.

  Gamer heeft hem trouwens nog wel, maar die hebben het volgens mij wat slimmer gebracht. Die zeggen meteen dat het van Sanoma is. En nog een belangrijke zin over de accouts: "Uiteraard gebeurt deze koppeling alleen na expliciete toestemming (opt-in) van de gebruiker."
 • Het bericht was goed bedoeld, maar werd verkeerd begrepen, waardoor ik heb besloten om het er van af te halen.
 • Er stond zonet een nieuwsbericht over Gametron op de fp, maar die is ineens verdwenen. Waarom? Heeft het iets te maken met leden die begonnen te klagen dat ze ook op Gametron kunnen inloggen met hun IG-account?

  De advertenties zijn wel all over the place :P
 • Weet dus ook niet of het door mij kwam, maar dat was zeker niet de bedoeling… ik vind een dergelijk bericht juist wel oke. Op IG zit tenslotte het publiek voor een dergelijke service.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren