1. IGv5 Feedback

IGv5 Feedback

Misschien een goed idee om hier een apart topic voor de te openen.
 • http://www.insidegamer.nl/forum/gaming/ps4-nieuws-en-geruchtentopic?page=589

  Ik heb dit topic bijvoorbeeld vrijdag gebumped, maar hij komt niet bovenaan te staan.
 • @CerandoX.nl Oke, thanks. Ik schrijf 'm op!
 • @MartinVerschoor Ok top!
 • Dan neem ik mijn reactie terug Martin ;)
 • @buutvrijAtDeGroteEik We hebben geen invloed op de opmaak van advertenties.
 • @buutvrijAtDeGroteEik No worries, alle feedback is welkom en belangrijk!
 • Mijn nickname is veranderd in mijn PSN naamppie, hoe komt dat?
 • @SoonTiel De vorige versie van de site pakte je voor- en achternaam. Deze pakt je gebruikersnaam die je ooit hebt ingevuld. Kan het voor je aanpassen als je wilt?
 • @MartinVerschoor


  Nee is prima zo, maar meen dat het Soon. was.

  zag er meer meldingen van, dus dacht meld het ff.

 • Er zijn trouwens ook een hoop dode links. Ik heb Link al vaak dood zien liggen. ;-P Google moet zeker nog een nieuwe crawl doen of is niet alles overgegaan?
 • @CerandoX.nl We hebben een tijdje twee sites naast elkaar draaiende gehad. Deze nieuwe en de oude. We waren toen ook dingen dubbel aan het plaatsen. Links die tijdens deze periode zijn geplaatst gaan vaak niet helemaal lekker….omdat we vlak voordat we over zijn gegaan naar deze nieuwe, weer alle links van de oude hebben overgepakt….vaag verhaal, maar het conflicteert dus :)
 • @MartinVerschoor Oké thanks. Google moet nog even opnieuw crawlen dus en voor Social Media blijven ze dan dus dood.
 • Een meer forum gerelateerde opmerking: Als ik nu op het Gaming forum klik zie ik uitsluitend gestelde vragen. Niet dat daar perse iets mis mee is, maar zou dat niet beter allemaal onder een eigen kopje kunnen vallen? En dan onder het kopje gaming wat meer algemene topics, zoals het Nintendo Topic, Playstation Topic, Call of Duty Topic, Pokemon topic etc etc?
 • Eens kijken of een reactie nu wil plaatsen… Edit: ok blijkbaar wel. Want mijn vorige reactie is leeg maar er staat een tekst. Deze:


  Over de nicknames: momenteel reageer ik via het account dat mij toegewezen werd via email omdat het mij niet lukte om op mijn oude account in te loggen. Mijn oude account staat nochtans online, dus daar is waarschijnlijk iets mis gegaan. Hieronder staan echter geen memberartikelen, maar van al de geschreven artikelen staat wel nog een klein deel online onder mijn echte naam - die ik niet graag op de site zie staan.

  Verschillende memberartikelen staan onder voor- en achternaam van personen. Is het werkelijk de bedoeling dat deze content in de toekomst gescheiden wordt van de nicknames of is er gewoon wat misgelopen bij de overgang?
 • Membercontent wordt geplaatst onder echte namen. Is dit makkelijk te fixen? Stukje privacy is wel prettig voor mensen die dit wensen ;)

  Daarnaast vind ik het jammer dat er bij de artikelen is gekozen voor een boxed layout. De creatievere content wordt op die manier letterlijk beperkt tot een breedte van 620 (?) pixels. Hopelijk is er straks met de nieuwe editor/cms toch wat moois van te maken. Erg benieuwd ernaar!

  Nieuwe site is altijd even wennen, maar tot nu toe bevalt ie me prima. De algemene uitstraling vind ik er zeker op vooruit gegaan.
 • @That Mr Awesome
  Ik weet niet of je in je IG profiel je eigen naam hebt gezet, (moet je even 'Mijn Profiel'> 'Aanpassen' klikken) maar wellicht haalt dat je naam weg. Of dat dan ook met terugwerkende kracht is weet ik niet.
 • Krijgen we t.z.t. ook een update over wat met onze feedback gedaan wordt? Niet dat ik dat nú al verwacht, maar gezien de koers die jullie willen gaan varen, verwacht ik dat uiteindelijk wel.

  In ieder geval moest ik ontzettend wennen aan de nieuwe site, maar nu we weer wat verder zijn, ben ik er steeds meer over te spreken. Wel heb ik tijdens het gebruik op mijn mobiel ervaren dat de reactiebox (bij gebrek aan beter woord) veel ruimte inneemt op mijn telefoon (iPhone SE). Dat betekent dat wanneer ik een reactie geplaatst heb, dat als ik weer naar boven wil scrollen er bijna niet aan ontkom dat het toetsenborg weer omhoog springt doordat ik mijn vinger in de reactiebox plaats. Zou het niet handiger zijn dat nadat ik mijn reactie geplaatst heb, ik mijn reactie zie of desnoods weer bovenaan de pagina sta?
 • Ik plaatste net voor t eerst een reactie met m’n mobiel (iPhone x) op een artikel. Draaide een minuut toen ik op plaats reactie klikte. Daarna zelf afgebroken en mijn reactie stond er 5x. Ik Heb niet 5x op de knop gedrukt.
 • Edit: dit bericht plaatsen duurt 20 sec, breekt hij zelf af, en plaatst Hij twee keer. Nee, ik heb écht niet twee keer op de knop gedrukt.

  Edit 2: editen gaat instant en is prima!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren