1. Inside Gamer is dood

Inside Gamer is dood

Wat is er aan de hand met IG?
Video content uit 1832, geen nieuwe video's meer of het wordt door-gelinkt van andere sites. Meldingsnummer blijft staan. Membercontent verkiezing is geloof ik al 2 maanden niet meer geweest. Membercontent plaatsten is problematisch, geen communicatie over nieuwe medewerkers die opeens onder artikelen en reviews staan, geen herkenbare smoelen oid.
Op wat dagelijkse, vaak oude, berichtjes na is deze site dood.
Wat is er aan de hand???
 • En dan hebben we het nog niet gehad over de technische mankementen van de site.
 • Ola,

  Laat ik vooropstellen dat IG verre van dood is, er komt zat nieuw nieuws en sowieso hele toffe features op de site. Maar wat video betreft hebben we ervoor moeten kiezen om dat voor bij PU neer te leggen. Kostte een hoop moeite, maar weinig views. En da's zonde.
  En vorige maand was er een MemberContent-verkiezing en er komt vandaag een nieuwe op de site. Daarnaast hebben we nieuwe stagiairs en laat ik het vooral aan hen of ze even een bericht willen tikken dat ze hier zijn begonnen, maar verder is het nog altijd dezelfde crew.

  En wat die techniek betreft: groot gelijk. Ik blijf erover pushen bij de technische mensen hier. Kan er helaas zelf niets aan veranderen. :-/
 • @DMons

  In mijn ogen staat de site nog in de beta schoenen en dat is soms best vervelend, maar ik begrijp inderdaad dat jij daar verder niets aan kunt doen.
 • @DMons Bedankt voor je reactie al voelt meer dat je in de verdediging schiet dan dat ik begrip voel aan het gevoel wat ik uit, alsof mijn gevoel onterecht is. Dat vind ik jammer want dat is niet het doel.
 • @tielo nee dat valt mee hoor. Was misschien wat kortaf in mijn reactie. Best drukke dagen achter de rug en nog velen te gaan, ook in verband met IG. Dus dat. Kan namelijk feedback en kritiek heel goed hebben. Dus dank. Het is niet alsof we net doen alsof onze neus bloed. En zien echt wel ruimte voor verbetering. Ook zeer zeker op technisch gebied.
 • Tielo heeft deels gelijk. Ik vraag me soms af waarom ik nog InsideGamer bezoek, want nieuws, recensies, achtergronden, eigenlijk al het relevante vind ik inmiddels bij heel veel andere websites. Het is een kwestie van nostalgie waarschijnlijk. IG was toch de eerste gamewebsite die ik meer dan 10 jaar geleden voor het eerst vast bezocht voor mijn dagelijkse portie nieuws. Met de nieuwe website had ik de hoop dat iets van die tijd terug zou keren, maar het is er niet beter op geworden. De website voelt in zoveel zo uitgekleed, maar tegelijkertijd denk ik ook dat er veel meer in het vat zit. Neem bijvoorbeeld die technische mankementen, maar ook jullie artikelen. Hartstikke leuk dat jullie schrijven over de geruchtenmolen rond GTA 6, maar een doorwrochte analyse was het niet mijns inziens niet. Daar zit zoveel meer in. De recensie van F1 2019 is in dat kader ook het vermelden waard. Ik vertrouw op dat jullie veel meer kunnen. Ik kijk bijvoorbeeld graag bij jullie Amerikaanse collega's van Polygon voor achtergronden, niet dat ik het er altijd mee eens ben, maar het zijn wel stukken waarvoor ik naar die website kom. Ik geloof dat jullie de capaciteiten hebben omdat ook te kunnen. Maar misschien moet ik mijn steentje ook wat vaker bijdragen, want ik schrijf nauwelijks nog memebercontent, terwijl ik dat wel graag deed.


  Laatste opmerking. Ik zou wel graag willen weten wie die stagiairs zijn, dat vond ik vroegâh altijd zo aangenaam aan IG dat je enig zicht had op wie de redactieleden waren. Nog steeds zijn de meesten van jullie heel benaderbaar, en dat onderscheidt jullie van veel andere websites, maar ik zie dit als bezoeker graag terug bij nieuwe gezichten in de redactie.
 • @Rutgie Weet je wat? Gaan we gewoon terug brengen! En ja, gooi gerust weer een leuk artikel op de site. Want dat gevoel van nostalgie komt ook voort uit het feit dat we een enorme community hadden, maar daar is een groot deel van verdwenen na de rampzalige migratie naar de nieuwe site (en nog steeds een rammelbak is).
 • De reden dat ik IG bezoek is enigszins om een beetje op de hoogte te blijven van het nieuws en het lezen van recensies. Ik vind de recensies meestal wel professioneel overkomen. In tegenstelling tot sommige andere Nederlandse sites, die vaak voor de clicks gaan en proberen ‘grappig en stoer’ over te komen. Daar heeft IG wat mij betreft wel een plus.

  De community en de benaderbaarheid van de redacteuren vind ik ook een plus. Er wordt goed gediscussieerd en er zijn ook leuke memberartikelen.

  Ik vind het wel jammer dat het nieuws soms laat is en dat er weinig videocontent is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren