1. Missende Nieuwsberichten, wel het vermelden waard?

Re: Missende Nieuwsberichten, wel het vermelden waard?

Ik vind jullie manier van werken gewoon jammer. De website oogt misschien wel professioneel uit, maar de eindredactie is dat helaas niet. Het begint er subjectief eruit te zien. Het neigt meer naar fanboyism als het zo doorgaat (Aangezien jullie niet eens objectief kunnen zijn) Zijn jullie aanhangers van nintendo ofzo? Bewijs anders het tegendeel door objectief te blijven wat betreft de berichtgeving van nieuwsberichten.

Zoiets cruciaals zoals de PSP pixel policy change wordt gewoon niet vermeld. Terwijl dat wel Nederlandse doorbraak is, aangezien in andere landen deze garantie niet geld (Sony Nederland) Iets wat het al helemaal uniek maakt!
 • Ik vind jullie manier van werken gewoon jammer. De website oogt misschien wel professioneel uit, maar de eindredactie is dat helaas niet. Het begint er subjectief eruit te zien. Het neigt meer naar fanboyism als het zo doorgaat (Aangezien jullie niet eens objectief kunnen zijn) Zijn jullie aanhangers van nintendo ofzo? Bewijs anders het tegendeel door objectief te blijven wat betreft de berichtgeving van nieuwsberichten.

  Zoiets cruciaals zoals de PSP pixel policy change wordt gewoon niet vermeld. Terwijl dat wel Nederlandse doorbraak is, aangezien in andere landen deze garantie niet geld (Sony Nederland) Iets wat het al helemaal uniek maakt!
 • Dat Sony en Microsoft voedingen van consoles terugroept.

  Hebben we zeker wel gepost hoor.

  http://www.insidegamer.nl/content.php?id=7668

  Die van MS ook, kan ik even niet vinden in de database.
 • Officieel nieuws (die twee voorbelden) wordt over het hoofd gezien, terwijl onofficieel nieuws (Ps3 minder support) meteen vermeld wordt…
 • Sommige dingen vinden wij gewoon niet boeiend om te melden omdat ze meestal al lang en breed op ons forum staan. Zo ook oa nu <img alt=";)" src="/plugins/sceditor/emoticons/wink.png" />
  Als je het nodig vind om op de frontpage te vermelden dat Sony 10.000 banen schrapt (niet eens de games-divisie).
  Dat Sony en Microsoft voedingen van consoles terugroept.
  Dat PSP´s geteisterd worden door pixel-problemen.

  Dan mag je ook de andere kant belichten om zo de objectiviteit en betrouwbaarheid van een site als IG te onderstrepen.
 • Lekker eenzijdig is dat. Een nieuwsbericht over dat Nintendo winst maakt vinden jullie wel het vermelden waard, maar het veranderen van de pixel policy van Sony niet.

  (Wat een veel betere headline is. Veel PSP bezitters hebben namelijk problemen met hun PSP en juist dat nieuwsbericht helpt hun daarbij)

  Ik vind het onprofessioneel.

  Sommige dingen vinden wij gewoon niet boeiend om te melden omdat ze meestal al lang en breed op ons forum staan. Zo ook oa nu Knipoog

  De dead pixel policy staat op de PSP forum en heeft als titel: Zie mijn mail of zoiets. Lekker zoeken is dat.
 • Maar niet iedereen kijkt op het forum, je hebt juist heel veel mensen die alleen op de frontpage kijken en alleen daar berichten plaatsen.
 • Sommige dingen vinden wij gewoon niet boeiend om te melden omdat ze meestal al lang en breed op ons forum staan. Zo ook oa nu ;)
 • Zoiezo loopt IG (soms) een beetje achter. Als je kijkt op andere sites zie je toch vaak dingen die nog niet op IG staan. Meestal post iemand ze wel op het forum en dan weer iemand op de frontpage maar toch.

  Blijft mensenwerk hey.
 • Zoiezo loopt IG (soms) een beetje achter. Als je kijkt op andere sites zie je toch vaak dingen die nog niet op IG staan. Meestal post iemand ze wel op het forum en dan weer iemand op de frontpage maar toch.
 • Ik had er een week geleden al een melding van gemaakt. Misschien vonden ze het niet nodig.
  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtopic.php?t=31392
 • idd dat van sony had ik wel verwacht..
 • Misschien omdat ze het simpelweg gewoon niet hadden gezien. Lijkt me nogal sterk als je gewoon voor de lol ineens bij Google gaat zoeken: Microsoft lijdt miljarden verlies :P

  Insidegamer zou het alleen bewust niet plaatsen als ze echt gewoon ff te veel hebben gedaan en de puf er niet meer voor hebben. Ik zie zat berichten die op andere sites al zijn en die ik pas later op IG terug vind. En tja, misschien gaan ze het nu posten, omdat jij het hebt gepost :P

  Heb respekt voor de Insidegamer crew man. Ze moeten al zoveel kleuters schoppen en zorgen dat de site up-to-date blijft ;)
 • Ik vind het raar dat bij de frontpage bepaalde belangrijke nieuwsberichten simpelweg niet vermeld worden. bijvoorbeeld:

  Microsoft artikel:
  Bron: tweakers.net en FORBES

  Microsoft lijdt miljarden verlies

  Microsoft heeft op zijn Xbox-divisie een zwaar verlies geleden de afgelopen jaren. Deze maand werd in het Amerikaanse blad Forbes gemeld dat de verliezen oplopen tot vier miljard dollar over de afgelopen vier jaar. De opbrengsten komen overigens wel steeds dichter in de buurt van de kosten. De negatieve resultaten van de console en die van activiteiten op het gebied van internet en mobiele telefonie worden in belangrijke mate gecompenseerd door de opbrengsten uit de verkopen van Windows en desktop-applicaties. De laatste twee groepen zijn momenteel verantwoordelijk voor 140 procent van de winst. Microsofts volgende generatie spelcomputers, de Xbox 360, zal in eerste instantie ook geen positief resultaat opleveren. Het bedrijf verwacht echter dat op de lange termijn de Xbox als onderdeel van het 'home entertainment'-concept lucratief zal worden.


  2de artikel:


  Sony pakt dode pixel-probleem aan

  Bron: webwereld, Nu.nl etc.

  Maandag 26 september 2005, 14:36 - Sony vervangt in Nederland psp's met dode pixels. Aanleiding is het tv-programma Kassa waarin de pixelproblemen werden besproken.


  Bezitters van de mobiele psp-spelcomputer konden voorheen hun psp pas omruilen wanneer deze zes of meer dode pixels bevatte. Bezitters van de psp voelden zich bekocht en zijn in actie gekomen. Tijdens een tv-uitzending van Kassa werd bekend dat psp-bezitters in Nederland de spelcomputer kunnen omruilen, zodra er ook maar één dode pixel zichtbaar is.

  Volgens David Reeves, president van Sony Computer Entertainment Europe, zijn er weinig defecten: "Indien er toch een defect is aan het toestel - dat niet aan de consument te wijten is - zullen we overgaan tot vervanging van de psp."

  "In principe geldt deze garantie alleen voor Nederland", vertelt Folkert Langeveld van Sony Playstation Nederland. "Of deze garantie ook voor de rest van Europa gaat gelden, wordt later deze week bekend.

  Gewoon vergeten of bewust ervoor gekozen om het niet te plaatsen? Indien het bewust is: waarom niet?
 • Maar lieve schat, als we het wel zouden melden dan zouden de eerste 10 berichten waarschijnlijk zijn van oud nieuws blabla. En omdat het werken voor IG vrijwillig is heb je als redacteur daar weinig zin in.

  Er zijn nou eenmaal berichten die wij missen, we zijn niet perfect. En te zeggen dat we Nintendo fanboys zijn, nee. Tuurlijk zitten er in onze redactie een paar aanhangers van Nintendo, maar daartegenover staan ook een groot aantal mensen met andere voorkeuren. En bij het plaatsen van nieuws zijn we altijd objectief. Een nieuwsbericht met een mening is hier een no-go.

  Einde discussie.
 • Dat Sony en Microsoft voedingen van consoles terugroept.

  Hebben we zeker wel gepost hoor.

  http://www.insidegamer.nl/content.php?id=7668

  Die van MS ook, kan ik even niet vinden in de database.

  L-E-Z-E-N

  Staat dat je dat wel post (negatief nieuws). en positief nieuws als bijstelling van garantie policy weglaat.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.