1. Nieuwe kans voor een foto topic?

Re: Nieuwe kans voor een foto topic?

De demografie hier op het forum maakt een foto topic in mijn ogen en van de andere mods onmogelijk. Een dergelijk topic is tot nu toe elke keer uit de hand gelopen (wellicht was 85 overdreven :)) en er is geen enkele reden om aan te nemen dat dit niet weer gebeurt.
Ik snap sowieso niet zo goed waarom jullie elkaars lelijke bakkes zo graag willen zien, maar dat terzijde.
  • De demografie hier op het forum maakt een foto topic in mijn ogen en van de andere mods onmogelijk. Een dergelijk topic is tot nu toe elke keer uit de hand gelopen (wellicht was 85 overdreven :)) en er is geen enkele reden om aan te nemen dat dit niet weer gebeurt.
    Ik snap sowieso niet zo goed waarom jullie elkaars lelijke bakkes zo graag willen zien, maar dat terzijde.
  • bump
  • En fototopic doe ik weinig mee, maar weet dat veel mensen er wel plezier in hebben. Ik zie het probleem niet zo als de mensen die zich niet aan de regels houden gewoon een passende straf krijgen. Het loopt niet zo hard dat het niet bij te houden is.
  • Fototopic! Fototopic! Fototopic!
  • Er zijn nog genoeg trollende kids om zo'n topic in 10 dagen dicht te laten gaan ondanks hoeveel er geband zijn en ookal zou je denken dat sommigen ouder zijn geworden, maar nay.
  • Hey lieve mods en admins,

    Ik zit hier in Februari 10 jaar op dit forum onder verscheidene user names. Veel members en ik zelf zouden het enorm op prijs stellen als het foto topic een nieuwe kans krijgt. We doen nu al zolang zonder en facebook is toch iets heel anders dan een foto topic hier op IGF. Please, pretty please? ^_^

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.