1. Performance HD videos

Re: Performance HD videos

Staat altijd aan :)
 • Staat altijd aan :)
 • Hier inderdaad ook. Sowieso vind ik het een slechte zaak dat hij niet standaard op HD staat. Alle gebruikers kunnen het we aan om in HD te streamen, nu InsideGamer nog.
  Dat is zeker niet het geval, vooral met oudere laptops.

  HD video's zijn inderdaad meer HD dan ze vroeger waren. Wanneer de HD-knop aan staat krijg je hem te zien in 720p. Staat de knop uit, dan heb je hem op hetzelfde formaat als vroeger.

  Voor het bufferen heb ik zo snel geen oplossing.

  Voor andere performance problemen is het enige advies wat ik heb is om te checken of je Flash up-to-date is. 720p video's zijn sterk afhankelijk van hardware acceleratie om goed af te spelen, en dat zou Flash moeten regelen.
 • Hier inderdaad ook. Sowieso vind ik het een slechte zaak dat hij niet standaard op HD staat. Alle gebruikers kunnen het we aan om in HD te streamen, nu InsideGamer nog.
 • Het grijze balkje is net iets langzamer dan het afspeelbalkje, of hoe je dat ook mag noemen. Ook ik heb het dus, toch wel vervelend.

  Hier staat HD altijd uit, als ik het weer aanzet is het bij het volgende filmpje alweer uitgezet, ook erg vervelend.
 • Mja, als je het één keer uit staat blijft het uitstaan vandaar.

  Serieus, als ik dit filmpje bekijk: http://www.insidegamer.nl/video/97115/s ... oper-diary dan buffered hij minstens 3 keer.

  En dat bij elk filmpje overigens, slechts ter voorbeeld.

  Kan me moeilijk voorstellen dat het aan al mijn machines ligt. Ach ja, opmerkelijk.
 • Staat je HD aan of uit? (rechtsboven)

  Ik zit hier op T3 en ook in Chrome.
 • Bij mij bufferen de video's perfect. Thuis en op stage gebruik ik Chrome als browser.
 • Heuj IGers,

  Het valt me op dat ik geen enkel filmpje kan kijken op de frontpage in HD zonder enkele malen te moeten bufferen. Ik weet niet of ik de enige ben met dit probleem, maar gezien ik het op meerdere locaties heb met zeer sterke internetverbindingen vermoed ik van wel. Op IG3 had ik dit probleem nooit met HD-filmpjes. Zijn de huidige filmpjes groter van stuk dan de oude HD filmpjes ofzo? Is er eventueel iets wat hieraan gedaan kan worden?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren