1. Playstation 4 topic in PS3 forum

Re: Playstation 4 topic in PS3 forum

Zo "klantonvriendelijk" is dat helemaal niet bedoeld, dat weet je zelf ook wel. :)
 • Zo "klantonvriendelijk" is dat helemaal niet bedoeld, dat weet je zelf ook wel. :)
 • Chrome geeft de melding voor niks wil je zeggen (het is een mogelijke injectie, advies geven om een andere browser te gebruiken is dan dom, wat als het daadwerkelijk een avatar injection is?)?
  En ik als bezoeker moet maar een andere browser gebruiken (geen oplossing, maar een dommere browser laten gebruiken die cross-site scripting toelaat)?
  En het is geen IG probleem als ik (als user) iets ervaar op een IG-forum pagina? Bijzonder…. vraag me af hoe een gemiddelde bezoeker dat ervaart. Die denken vast ook dat het aan hun browser ligt en niet aan de IG pagina die men tracht te laden (ook al bevat deze externe code, waar IG zelf over heeft besloten om dit toe te laten).

  Dat iemand het in zijn of haar sig / avatar gebruikt maakt het indirect wel een probleem voor de IG bezoeker en schrikt het mogelijk bezoek af.

  Al met al klinkt bijzonder klantvriendelijk dude….. ;)

  Tot zover mijn functie als relatiemanager ;)
 • Of je kan zelf nadenken en verantwoordelijkheid nemen als internetgebruiker en niet angstig na elke waarschuwing aan het alarm hangen. Je kan immers ook zien waarom de waarschuwing wordt afgegeven. Dat men als tip geeft "gebruik Firefox" zou al een belletje moeten laten rinkelen. Dat is geen oplossing (van iets wat sowieso geen probleem van IG is in feite) waar men zich opeens wel in kan vinden. Blame Chrome, niet IG. IG is zover ik kan zien een zeer veilige omgeving.

  Maar goed, neemt niet weg dat dit wel moet veranderen ook al is het geen issue.
 • Nee, je kan ook gewoon actie ondernemen en zorgen dat ig een veilige omgeving blijft.
 • Of je kan gewoon op doorgaan klikken met Chrome :P
 • Dit komt omdat één van de avatars gelinkt zit aan een members.lycos pagina. Ik ga het doorgeven en hoop dat het zo snel mogelijk opgelost is. Tot die tijd zul je de pagina's even met Firefox moeten bezoeken waarin de pagina's wel geopend worden.
 • Dit topic:
  http://www.insidegamer.nl/forum/viewtop ... 61&t=77824

  Wordt geblokkeerd door Chrome omdat het onveilig is…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren