1. reinbake

Re: reinbake

Over de frontpage ga ik zelf niet, maar ik ben het er wel mee eens dat daar ook wel eens beter gemod mag worden. Als je iets op het forum ziet waar je het niet mee eens bent, kan je altijd een PM sturen (of hier een topic starten).

Met terugschelden bereik je zo weinig. Hij lokt jou uit met zijn PM, maar met terugschelden lok jij hem weer uit tot reactie. Niet reageren en reporten bij een moderator is mijn advies.
 • Over de frontpage ga ik zelf niet, maar ik ben het er wel mee eens dat daar ook wel eens beter gemod mag worden. Als je iets op het forum ziet waar je het niet mee eens bent, kan je altijd een PM sturen (of hier een topic starten).

  Met terugschelden bereik je zo weinig. Hij lokt jou uit met zijn PM, maar met terugschelden lok jij hem weer uit tot reactie. Niet reageren en reporten bij een moderator is mijn advies.
 • Het downloaden promoten was één ding, maar dan als reactie nog zo'n soort berichtje sturen kan maar één doel dienen: uitlokken.

  Hij had in het betreffende topic als laatste al aangegeven aan het ouwehoeren te zijn. Fijn voor hem, daar heb ik dan ook maar niet meer op gereageert, maar om dan zo een berichtje te sturen gaat me gewoon te ver. Dat ik terugschold was niks meer dan een logische reactie.

  Maar goed, t is jullie feestje. Op het frontpage en het forum wordt wel vaker op deze wijze gereld, voornamelijk door de jongere leden. Als jullie alles willen laten zoals het is, dan is dat jullie keuze.
 • Het promoten van downloaden waarbij vindplaatsen worden gegeven pakken we zwaar aan. Het spreken over downloaden (dus zonder vindplaatsen te noemen) vind ik dan net even iets te ver gaan om te sanctioneren, aangezien je dan de zone van censuur betreedt. Aangezien de community erg kritisch tegenover downloaden staat, graven de promoters sowieso al hun eigen graf wanneer ze over downloaden beginnen.
 • Hier kan ik eerlijk gezegd weinig mee, ik vind het gevloek en getier eigenlijk van twee kanten komen. Daarentegen ben ik het wel met je eens dat hij onzin uitkraamt.

  Ik heb z'n reacties ook gezien bij dat Age Of Empires 3 collectors nieuws en ik vind dat ie in eerste instantie niet over downloaden had moeten beginnen. Goed er zijn mensen die het geld niet hebben om die games te kopen, en ja die downloaden wel, maar voor de rest moet je dat maar zo laten lijkt me en dat niet gaan promoten onder een nieuwsbericht.

  Het is inderdaad wel jammer dragonfly dat je op hem terug bent beginnen schelden en ja dan een moderator ofzo er inderdaad niet veel aan doen. Ik begrijp het wel ik krijg ook de horlepiep van zo'n mensen, maarja…
 • Hier kan ik eerlijk gezegd weinig mee, ik vind het gevloek en getier eigenlijk van twee kanten komen. Daarentegen ben ik het wel met je eens dat hij onzin uitkraamt.
 • Naar aanleiding van een nieuwsbericht op de frontpage (het AoE3 Collector’s Edition) waarin reinbake een beetje downloaden zat te promoten, kreeg ik het volgende berichtje van hem:

  haha 8erlijke mongool, ik zit hier gewoon wat te blaten en jij verzint er zomaar bij dat ik dan ook maar download en nooit zelf iets betaal, gast je bent te dom om je reet af te vegen

  Hierop heb ik nog enigszins serieus geprobeerd beschaafd te antwoorden, door het volgende terug te sturen:

  Reageer dan niet op mijn berichten, lulhoer. Ik postte er iets serieus, als jij daar tegenin gaat geef ik een antwoord.

  Maar ja, je hebt gelijk, BrEeZaH-sletjes als jij zou ik idd niet serieus moeten nemen.

  ~dragonfly

  …waarna ik een complete reactie terugkrijg waarin ik van van alles en nog wat beschuldigd wordt:

  gast ik ga het nog een keer proberen..
  waarom doe je zo schraal je noemt me opeens kutdownloader, vanwaar kut egt? En uberhaupt waarom de neuk den ik een downloader?!? mongool
  doe je altij zo vreemd of is het omdat je vriendje het uitgemaakt heeft.

  -tuurlijk reageer ik wel op de berichten waarom maak ik anders een account aan ar.
  -omdat een of andere ar die zich zelf dragonfly noemt (wie moet je hier dan ind niet serieus nemen) niet wil dat ik reageer, ga ik dat ook niet doen?!? Jezus ik wist niet dat mensen zo dom konden zijn, gast ga in je doos roeren
  -een antwoord kan ook op een niet vijandige manier d8 ik, en aan jouw hoef ik het niet te vragen
  -en je hoeft niet te antwoorden wat denk je egt ben je zon nichterige quizmaster, houd gewoon je bek als het niet op een vriendelijke manier kan, dus antwoorden als je het niet kan opvatten hoeft niet
  -nichterigedragonfly denkt ff handig te zijn: "maarja je hebt gelijk"; 8erlijke mongool dit heb ik nooit gezegd
  -en waarom ben ik opeens een breezersletje, oh ok je hebt een nieuw wooord geleerd, maarja past toptnu toe een stuk beter bij jouw d8 ik he

  dus ga maar fijn je rechter hand relatie verder opbouwen

  Ter verduidelijking: ik heb nooit iemand bij naam een kutdownloader genoemd. Daarnaast beschuldigt hij mij ervan dingen op een ‘niet vriendelijke manier’ te zeggen, terwijl hij zijn message al stuurt met de titel ‘skkl’.

  Ik heb eerder nog nooit problemen met iemand gehad, hij is de eerste en hopelijk ook de laatste. Het afgelopen jaar zijn er een hoop van dit soort nietszeggende, relschoppende kutblagen bijgekomen op het forum en vooral de frontpage, dus het kon eigenlijk niet uitblijven.
  Afijn, als er iets aan gedaan kan worden; graag.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren