1. Sluiten van Topics

Re: Sluiten van Topics

U verzoekt, wij openen!

Op verzoek van NameK is dit topic weer geopend!

Mag deze dan wel dicht?
 • U verzoekt, wij openen!

  Op verzoek van NameK is dit topic weer geopend!

  Mag deze dan wel dicht?
 • Alsof er in dat topic eerlijk wordt gestemd en gepost. Dit forum zit vol met pubers die de stoere bink willen uithangen en iedereen die eerlijk zegt nog maagd te zijn uit gaan lachen. Je krijgt dus leuke flamewars en dat is niet de bedoeling. Mods zitten hier ook voor hun rust ;)

  Ik denk dat dat de reden is. Sommige topic onderwerpen zijn door kinderlijk gedrag van een bepaald groep leden niet geschikt voor dit forum. Helaas, erg jammer als je het mij vraagt.
 • Gelijk heb je Lid Namek.

  En wat bedoelt Lid Rano met school?

  Vaak worden onderwerpen als seksualiteit op scholierenforums besproken, dus vandaar dat Rano daar naar verwijst. (alsof gamers nooit seks hebben :P)
 • Gelijk heb je Lid Namek.

  En wat bedoelt Lid Rano met school?
 • Ik vond het wel een leuk topic :)

  Het heeft potentie om flink in geflamed te worden ik denk dat het topic daarom dicht is, maar als er kordaat word opgetreden hoeft dit niet. :)
 • Waarom is N.Frufo's Maagd of Ontmaagd? (Sexy Poll 6) topic gesloten? Rano geeft als argument:

  Sorry Frufoid, maar voor dit soort topics kun je beter terecht op scholieren/leerlingen sites..

  Ehm… Dan stel ik voor dat dit topic ook maar op een scholierenforum geplaatst wordt, het gaat immers over opleidingen. Net als dit… gaat over een Nederlands verslag. En laten we het Dromentopic ook maar weghalen, want er zijn al talloze dromenforums op het internet te vinden.

  Kortom, ik snap het beleid hier niet helemaal. Nu vind ik het geen ramp dat juist dat topic dicht is, maar ik wil graag weten wat nu wel en wat nu niet mag op dit forum.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.