1. Snelbericht - Uitlijning knoppen

Re: Snelbericht - Uitlijning knoppen

Dit is al meerdere keren aangekaart bij het ontwikkelingsteam. Dit heeft geen prioriteit aangezien alle energie in het nieuwe forum wordt gestoken.
  • Dit is al meerdere keren aangekaart bij het ontwikkelingsteam. Dit heeft geen prioriteit aangezien alle energie in het nieuwe forum wordt gestoken.
  • Ik denk dat de knoppen beter de stijl van 'Plaats een reactie' kunnen krijgen. De knop 'Plaats een reactie valt veel meer op waardoor je geneigd bent daarop te klikken. Als Volledige bewerken en bevestig dezelfde stijl krijgen dan heb je het probleem ook opgelost.

    Ik heb dit al eerder aangegeven maar het is geen prioriteit denk ik. Ik ben er zelf ook al 10 keer mijn tekst door kwijtgeraakt. Je zou zeggen dat een ezel zich niet 2 keer bezeert…
  • waar door je naar een andere pagina gaat die ervoor zorgt je je tekst "kwijt" bent.
  • Kunnen de knoppen bij een "snelle reactie" graag rechts uitgelijnd worden (net zoals alle andere "bevestig" knoppen op deze website). Ik klik nu telkens op "Plaats een reactie", waar door je naar een andere pagina gaat die ervoor zorgt je je tekst "kwijt" bent.

    Daarnaast zou het fijn zjin dat als je toch op "Plaats een reactie" klikt je de tekst mee neemt naar de volledige editor.

    Thank you.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren