1. Terugkomst ''Verlanglijstje'' op insideGamer

Re: Terugkomst ''Verlanglijstje'' op insideGamer

Gemengde gevoelens. Een verlanglijstje is inderdaad handig om games die je nog wilt hebben overzichtelijk wordt opgeslagen. Aan de andere kant, de keren dat ik gebruik heb gemaakt van het verlanglijstje zijn zeer schaars. Als ik een game wil, dan onthoud ik de game in kwestie wel. Ook is de lay-out van IG4 huilen met de pet op, dus een overzichtelijk lijstje zal het in ieder geval niet worden. Moest IG nu eens het Musicmeter systeem hanteren : Een lijst met gekochte games en gewenste games en als je muis op de link bevindt, dat er dan een kadertje verschijnt met de belangrijkste informatie over de betreffende game.

Het betreffende systeem :


Het betreffende systeem met kadertjes :
 • Gemengde gevoelens. Een verlanglijstje is inderdaad handig om games die je nog wilt hebben overzichtelijk wordt opgeslagen. Aan de andere kant, de keren dat ik gebruik heb gemaakt van het verlanglijstje zijn zeer schaars. Als ik een game wil, dan onthoud ik de game in kwestie wel. Ook is de lay-out van IG4 huilen met de pet op, dus een overzichtelijk lijstje zal het in ieder geval niet worden. Moest IG nu eens het Musicmeter systeem hanteren : Een lijst met gekochte games en gewenste games en als je muis op de link bevindt, dat er dan een kadertje verschijnt met de belangrijkste informatie over de betreffende game.

  Het betreffende systeem :


  Het betreffende systeem met kadertjes :
 • Voor mij blijft een verlanglijstje een handige functie. Ook al maken weinig mensen hier gebruik van. Het is handig om snel info terug te vinden over een game. Ja het toevoegen van games aan het verlanglijstje duurt even maar daarna heb je een goed overzicht.

  Voor nieuwe games is volgen een goede functie zodat updates weergegeven worden. Een game uit 2008 zal weinig tot geen updates krijgen. Een verlanglijstje komt hier beter tot zijn recht. Althans, dat is mijn mening.
 • Dus mijn Soul Calibur DS is nu niet meer terug te vinden?
  Ik had hem echt al jaaaaren op mijn verlanglijst staan haha!

  Kan me overigens wel vinden in Jelle. Als je 30 mensen had die het gebruikte was het veel, denk ik.
 • Maarmaarmaar, ik gebruikte de verlanglijst wel, vond het erg handig dat ik een digitaal overzicht had waarbij ik in één oogopslag kon kijken welke games ik had gemist.
  Maw, verlanglijst komt niet terug? :'(

  Volglijst is wel oké I guess, maar just not the same. :(
 • Het klikken op een game die op een volglijst staat is iets wat eigenlijk wel hoort. Wellicht dat we dat aan kunnen passen. En wellicht dat het oog aangepast kan worden in het avatar plaatje indiien die aanwezig is. Qua updates is het de bedoeling dat je straks meer mogelijkheden tot filtering en aanpassingen heb.

  De reden van de verlanglijst laten wegvallen ter faveure van de volglijst is dat de verlanglijst eigenlijk niet gebruikt werd. Het was een collectielijst van games die je nog niet had en nauwelijks werd gebruikt.
 • Ik verwachtte dus serieus een verlanglijstje voor een terugkomst naar IG, waarna de redactie in 'we onderhandelen niet met terroristen' modus kon gaan en dan IG werd opgeblazen ofzo.

  Needless to say, I was dissapointed.
 • Dit is door heel wat mensen inclusief mezelf al aangehaald. De volglijst vervangt de verlanglijst. Geen probleem, maar wel een kleine irritatie dat je in die volglijst niet op een game kunt klikken. Daarnaast vond ik het ook handig als het gewoon een lange lijst onder mekaar was en niet over pagina's gespreid. Voor elke game staat er in plaats van een logo ofzo gewoon een IG-oog. Verder kan je de volglijst van andere mensen niet zien, althans ik toch niet. Ook zou het leuk zijn om het melden van updates van een game die op je volglijst staat optioneel te maken, zodat je zelf kan kiezen of je al dan niet updates wilt ontvangen in je logboek.

  Voor mij is het geen onoverkomelijk probleem en ik til er niet zwaar aan. Maar dat neemt niet weg dat ik de eenvoudige verlanglijst van vroeger beter uitgewerkt vond dan het huidige systeem. Of andere mensen die mening delen weet ik niet. Is één van die features waaraan in de toekomst wellicht nog veranderingen gebeuren. De site is nog een beetje under construction, al blijft er net als aan een huis altijd werk aan een website.
 • Hee Gamers,
  voor de grote update van IG had je bij je persoonlijke profiel een verlanglijstje waar je zelf games kon toevoegen die je nog wilt hebben of geïnteresseerd in bent. Zo kon je makkelijk deze opzoeken en meer info over vinden. Handig dus.

  Deze functie is verdwenen!

  Wat denken jullie, moet deze functie weer terugkomen?
  Van mij mag het wel!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren