1. UC3 Prijsvraag

Re: UC3 Prijsvraag

Ok mooi, had namelijk iets gemaakt maar twijfelde om hem in te zenden. Dit schept gelukkig wat duidelijkheid :)
 • Ok mooi, had namelijk iets gemaakt maar twijfelde om hem in te zenden. Dit schept gelukkig wat duidelijkheid :)
 • Het gaat om een stoere (vakantie)foto van jezelf. Daarbij is een beetje creatieve vrijheid toegestaan (denk bijv. aan belichting iets veranderen ofzo) maar het moet nog wel recht doen aan de oorspronkelijke situatie. Dus 'een beetje creatieve vrijheid' is toegestaan, maar puur photoshoppen is eigenlijk niet de bedoeling.

  Verder is de vakjury nog in conclaaf over wat de belangrijkste beoordelingscriteria moeten zijn ;) Maar Lgamer zit wel in de buurt.
 • Goeie vraag! Ik was ook van plan flink te shoppen, maar als het maar in bepaalde mate is toegestaan, moet ik een ander plan verzinnen… :P
 • Hier kun je terecht als je vragen hebt betreft deze prijsvraag, dingen wilt delen voor andermans meningen of gewoon kijken hoe de concurrentie het doet :)

  Ik had namelijk een vraag betreft de beoordeling:

  Photoshoppen is toegestaan, maar worden deze zwaarder beoordeeld? Want Lgamer verwoorden het opzich wel mooi:
  882 Even ter verduidelijking: ''Verzin een mooie situatie en neem daar een foto van! Een foto waar Drake van onder de indruk zou zijn, welteverstaan!''

  Je moet dus een foto van een (avontuurlijke) situatie nemen, en niet zielig een stoere nepfoto van jezelf gaan photoshoppen omdat je liever achter je computertje zit!

  Photoshoppen… zou Drake daarvan onder de indruk zijn? Dacht het niet! Dus veel plezier met achter je laptopje zitten photoshoppen, terwijl ik volgende week ga worstelen met krokodillen (^_^)/

  Dus een avontuurlijke foto is wat er verwacht wordt, maar zou je zo'n foto bv ook wat spannender mogen maken? Denk aan een snowboard foto, en dan een lawine erin photoshoppen ofzo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren