1. Verplaatsing PC Aanschaf FAQ:

Re: Verplaatsing PC Aanschaf FAQ:

Bedankt 7threst.
 • Bedankt 7threst.
 • Mee eens, en het topic is dan ook verplaatst. Ook de Hardware installation guide, die hier toch ook bijhoort is verplaatst.
 • Er zijn onlangs weer enkele topics geopend in het algemeen pc forum over de aanschaf van pc's het zou toch fijn zijn als we deze 'spam' kwijt zouden kunnen raken.
 • Net als Extace ben ik ook vooral op het PC forum actief en ik beaam zijn observaties. Misschien is het mogelijk om het topic in beide fora actief te zetten, dat zou wel een oplossing kunnen zijn. Er zijn inderdaad vaak vragen van nieuwkomers op het PC forum en daar gaan ze meestal ook naartoe als ze info willen. Het zou de mods volgens mij wel wat werk kunnen besparen. De vaste bezoekers van het PC forum zullen hier volgens mij wel voor te vinden zijn. Maar goed het zijn de mods die beslissen of het haalbaar, aangeraden is.

  Langs de andere kant begrijp ik ook de visie dat het ergens meer in het elektronica forum thuishoort, omdat er ook veel vragen komen die niet gericht zijn op het spelen van games. Maar goed het forum noemt PC Algemeen, dus op zich zou het de lading wel kunnen dekken.
 • Hallo IG leden/Moderators,

  Als fanatiek PC gamer ben ik actief op het PC algemeen forum en we zien daar met grote regelmaat requests zoals welke video kaart moet ik kiezen/Help ik wil een nieuwe game PC etc. Het leek me een goed idee om dus het PC Aanschaf FAQ: Uit het elektronica forum te halen en het bij PC algemeen te zetten omdat 90% van de vragen betreft PC hardware op dat forum worden gesteld en het fijn zo zijn dat we niet wekelijks topics krijgen over wat voor PC ze moeten kopen of welk onderdeel.

  Het zou dus fijn zijn als jullie het van het PC aanschaf FAQ: topic een PC/Hardware aanschaf FAQ konden maken en die bij PC algemeen zouden kunnen zetten.

  m.v.g. Extace

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren