1. Vragen en een iedeetje aan de Redactie

Vragen en een iedeetje aan de Redactie

Om meteen maar met de deur in huis te vallen hier mijn 2 vragen:

1. Is het mogelijk om de lijst alle artikelen langer te maken? ik vind dat we te snel naar een andere pagina moeten.(op mobiel bloed irritant)

2. Kunnen we notificaties ontvangen op reacties die we plaatsten net als jullie zuster bedrijf?

En nu mijn ideetje:

Zou het niet leuk zijn om Commentaar te gaan uitbreiden naar Brievenvrijdag Dat jullie dus onze vragen beantwoorden zodat er meer interactie met de community is?

Voor de rest keep up the good work!!
 • Hey Surveyor,


  Thanks voor je vragen. Het is inderdaad verveldend dat de lijst met nieuws en artikelen zo kort is. Daarom zitten weel mensen ook standaard op Alle Artikelen, maar dit is natuurlijk niet wat we willen. Momenteel wordt er (alweer) gewerkt aan een nieuw ontwerp dat overzichtelijker is.

  Notificaties voor replies etc. is iets dat ik zelf ook al heel lang wil. Oorspronkelijk was er sprake van dat de nieuwe website dit mogelijk maakte, maar dat is toch verschoven naar later. Ik zal eens informeren of de volgende versie meldingen krijgt.

  En tot slot vind ik Brievenvrijdag een prima idee, misschien met een kleine twist. We zijn überhaupt aan het kijken hoe we Commentaar een upgrade kunnen geven.

  Thanks voor je suggestie en vragen! Ik hoop dat je er wat aan hebt.
 • Hey Jack, bedankt voor je antwoorden. Goed om te horen dat er gewerkt wordt aan de site en ik kijk uit naar de upgrade van Commentaar.

  Ciao!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren