1. -=Suicidal Brommer Adventures=-

Re: -=Suicidal Brommer Adventures=-

ik moet nog steeds wachten op me brommer ':(

leuk verhaal tho !!
 • ik moet nog steeds wachten op me brommer ':(

  leuk verhaal tho !!
 • Sorry, maar dit topic verdient het gewoon om nog een keer gelezen te worden <img alt=":D" src="/plugins/sceditor/emoticons/grin.png" />

  Niet, kappen dus
 • Sorry, maar dit topic verdient het gewoon om nog een keer gelezen te worden :D
 • What is this I don't even..
 • Echt? Hier niet.

  Maar dit is de slowchat niet :'D

  Oeps, Verkeerde topic :P
 • Echt? Hier niet.

  Maar dit is de slowchat niet :'D
 • Het regent weer vies hard hier :(
 • Blijkbaar is dit geen goede reden


  :'D
 • Alleen topics kicken met een goede reden -_-


 • Nu een ban een slotje :]
 • Serieus, WTF?

  Ik nog denken, when the fuck was ik zo dronken dat ik dat gepost heb, herinner het helemaal niet :lol:
 • Hoeveelste topic uit 2003 is het nu wel niet dat kleintje onnodig kicked? :')
 • Ban!
 • :')

  Doe maar niet
 • Lollig topic dit eigenlijk
 • Ik heb ookwel een paar van zulke mooie verhalen:P(ook cop verhalen….)

  Ik zat in de eerste klas toen ik mijn eerste brommer kocht,dat was een puchje en koste me (slechts) 100 gulden(later weer verkocht voor 250:P)Het was op een middag toen ik bij ons op het grasveldje aan het crossen was.
  Elke keer als ik met mijn achterrem remde ging de motor uit(later kwam ik tot de conclusie dat mijn achterremkabel tegen het knopje zat:P)toen besloot ik om met mijn voorrem te remmen en gleed zo onderuit met een gangetje van 70/75 en mijn knie zat gelijk op slot!dat deed fucking pijn!

  Daarna heb ik nog een paar puchjes gehad maar daar heb ik verder geen ongelukken mee gehad…

  Een half jaar geleden kocht ik mijn eerste schakelbrommer namelijk een yamaha dt 70cc.Toen ik hem kreeg zaten er nog geen remmen op en geen lichten.Maar ik MOEST een blokje te rijden.
  Bij ons in de nieuwbouw kun je vet mooi racen en lekker plat door de bocht gaan.Op een gegeven moment kwam ik door de bocht en kwam er ineens een auto aan!ik d8 nu lig ik er bovenop.Maar het ging net goed en raakte alleen de spiegel die er onmiddelijk afvloog:P,natuurlijk ben ik gelijk weggereden want ik heb geen verzekering en certificaat.
  Een par weken later ging ik weer in de nieuwbouw racen met een maat van mij(die heeft een honda camino met 70 malossi ij haalde me in en ik wilde een stukje afsnijden over een grasveldje maar die was vet nat en ik gleed al met mijn voetensteuntje over de grond maar kwam gelukkig op een stroef stukje terecht en klom weer overeind maar stote mijn knie tegen een steen en werd gelijk bont en blauw:errr:.
  Ongeveer 2 weken daarna kwam de politie achter me aan ik was nog steeds op mijn dt ze brobeerden om me van de weg te rijden maar dat lukte ze niet…
  Bij ons in het dorp hebben we hele stijle bruggetjes,daar kun je niet eens bijopfietsen! en ik schoot er zo met een gangetje van 80 overheen en kwam in een weiland tot stilstand, er stonden allemaal mensen omheen om te kijken of alles wel goed met me was want ik had monoschock en die kunnen heel wat hebben!en ik reed mooi verder dus heeft de politie me niet gekregen!
  vorige week zondag ging ik met mijn sloop puchje doo het dorp rijden(pucje is bedoeld om een minibike te maken,is trouwens al bijna af).
  Mijn uitlaat hing erlos onder dus super veel kabaal!dus alle domme christelijke mensen de politie bellen.Ik rij een rondje door de straat en hoor ineens een auto achter me toeteren ik zag om en het was de politie! dus ik reed weg maar de brommer had vette kuren en wilde niet of nauwelijks optrekken.
  Die vriend van mij(op de camino) schoot me te hulp om weer een beetje opgang te komen. en toen schoot mijn uitlaat er ineens helemaal onderweg en de politie auto reed er overheen.
  Even later reed ik de de nieuwebouw in en daar kan de politie auto niet komen en remde af.
  Nog geen 25 meter voor de auto hield mijn puchje ermee op.En de politie kwam niet eens uit de auto!Dus dat bewijst maar weer hoe lui politieagenten zijn….
  Dit zijn tot nu toe mijn actie verhalen.

  de groetjes!
 • ik heb een bloedhekel aan dat brommerende gespuis, kennen geen regels, houden zich niet aan regels, en denken dat ze onkwetsbaar zijn.

  als er 1 op mijn (les :)) auto zit dan is de lak nog gekrast ook!
 • Dat geheugenverlies verklaart wel waarom je hier weer post. Ik dacht dat je ermee genokt was? Anyway good to have you back.

  En die verhalen, poehpoeh, ben ik blij dat ik niet meer in het Gooi woon, ik zal jou maar tegenkomen. Spannendste wat ik afgelopen maand heb gedaan is een legertent opgezet aan het strand met stromende regen, windkracht 7/8 op 5 meter hoogte in m'n eentje een tentzak van een kilotje of 20 goed trekken en uitrollen. Echt zwaar was dat, maar gevaarlijk? Tja, als je naar beneden klettert…
 • Nee heb nog niet zoveel mee gemaakt, helemaal niet in vergelijking met jou ruff. Maar ik ik rijd ook pas 1,5 maand brommer ofzo dus 't moet nog komen. Maar die verhalen zijn erg leuk om te lezen. Ik moet maar 's naar A'foort rijden (is niet zo heel ver met de brommer vanuit doorn), kunnen we een x rijden.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.