1. [1] Nieuw ontwerp forum reacties (feedback nodig)

Re: [1] Nieuw ontwerp forum reacties (feedback nodig)

Onder ieders naam een tag die door de mods ingevuld kan worden, a la GAF, dat zou tof zijn. Zien we daar nog mogelijkheden voor?? Forum only dus…

En bevestigen please weglaten als er andere mensen tussendoor posten. Dat is echt heel irritant, zeker met een wat tragere verbinding.
 • Onder ieders naam een tag die door de mods ingevuld kan worden, a la GAF, dat zou tof zijn. Zien we daar nog mogelijkheden voor?? Forum only dus…

  En bevestigen please weglaten als er andere mensen tussendoor posten. Dat is echt heel irritant, zeker met een wat tragere verbinding.
 • Go Emy!

  Ik vind dit wel mooi, alleen de sigs nog erbij.
 • En kan dat bevestigen weg? Als het al is aangekaart negeer je deze post maar hoor :P
 • [size=4]Thanks iedereen voor de feedback! Ik heb hier echt iets aan![/size]

  Als je over iemands naam heen gaat dat er een balkje komt met 'verzend PM', 'Bekijk Profiel' etc.
  Ik heb Kris gisteren gesproken. En wellicht is het mogelijk. We willen dit uiteraard graag doorvoeren. Laten we het er op houden dat er een kans is dat dit gebeurd.

  Wat ook handig is dat er een uitroepteken of iets dergelijks bij een forum waarbij jijzelf actief bij bent. Net zoals Xboxworld forum een beetje
  We zitten aan de beperkingen van phpBB 3.0. Volgens mij zit dit er standaard niet in. Als dat wel zo is, is het mogelijk. Je kunt sowieso een 'active topics' pagina bezoeken met alleen topics waarin jij gepost hebt: http://www.insidegamer.nl/forum/search. ... =egosearch.

  Geweldig mooielayout, duidelijker ook. Als de sigs minder opvallen mogen ze wat mij betreft blijven.
  Dank je wel voor je compliment! De sigs blijven hetzelfde als op IG3. Dus maximaal 200x40. De tekst wordt standaard iets lichter dan de tekst uit een post (zie ontwerp eerste pagina).

  Quotes automatisch […] van maken als ze boven 3 zitten en geen bevestigen meer (iig niet in offtopic).
  Zover ik weet is dit niet mogelijk in phpBB :(

  Het lijkt mij zeer jammer als .gif niet meer gebruikt kan worden. Verder lijkt het mij wel handig als level en mogelijke titel zichtbaar zijn.
  GIF in je signature blijft mogelijk. Probeer het niet al te storend te maken.

  een mogelijk idee voor de toekomst zou dan zijn dat je een van je badges als titel in kan stellen waar nu dus moderator, administrator etc staat
  Leuk idee. Ik ga dit even overleggen. Al ben ik bang dat het too much wordt. Je hebt ook al een signature waar je tekst in kunt zetten.

  Roy zou je ook een voorbeeld kunnen plaatsen van een pagina met iets meer grijsruimte aan beide kanten en geen youtube video's/grote foto's? Met zo'n screenshot kan ik beter feedback geven. (niet dat er geen rekening gehouden moet worden met foto's en video's maar veel pagina's hebben meer tekst)
  Wat bedoel je met 'grijsruimte'. Het enige wat nu grijs is, zijn de quotes en spoilers. Jouw vraag is ook Kris zijn vraag. Hoe ziet het er uit als er alleen maar korte tekstberichtjes gepost worden? Aangezien dat veel gebeurd. Zo'n ontwerp komt er aan.

  Verder ben ik van mening dat de topics pagina ook beter kan. Ik zal hier vanavond nog even uitgebreid op ingaan.
  Ik ben benieuwd :)

  Kan trouwens de PM functie ook weer (snel) terugkomen? Dat is imo toch wel een belangrijke (basis)functie van dit/een forum. Het exchange forum is bijv. knap verslechterd zonder pm, je moet nu alles via de mail gaan regelen…
  Ik kijk er zelf ook naar uit. Ik weet niet wat de reden was om het tijdelijk weg te laten. Maar dat het terugkomt kun je vanuit gaan. Geen idee wanneer. Laten we hopen zo snel mogelijk ;)

  @Rano, volgens het phpBB board schijnt de optie er wel te zijn, om per persoon avatars en onderschriften aan of uit te zetten (zonder hacks W00T!)
  Het User Control Panel staat op IG uitgeschakeld. Ik kan er in ieder geval niet bij. Ik denk dat dit is omdat we een eigen instellingen pagina hebben. Wellicht kunnen we dit rijtje toevoegen aan de IG instellingen (zoals we ook met de signature gedaan hebben). Dan is iedereen blij :)
 • Vooral de jouwe :'D
 • Rano is de beste!!!!
 • Meh, ik heb op klein gestemd, maar ik denk dat het verschil enorm zal zijn. Het zal me echt een worst wezen.
 • De poll is nog maar een aantal uur live. Dus we wachten rustig af.

  @Ingegno: Het level kunnen we niet tonen omdat het een phpBB hack vereist.
 • De meerderheid van 28 gebruikers…
  De kijkcijfers worden ook bepaald door een kleine steekproef…
 • Lekker bezig jonguh.
 • _O_
 • :lol:
 • Kutvent :lol:.
 • Gasten ?! Als gast kun je hier niet reageren.
  Thanks members !
 • Thanks gasten!
 • Goed dat jullie dit veranderen, had niet verwacht dat jullie daadwerkelijk gingen luisteren naar de forum gebruikers, petje af hoor.
 • De meeste dingen zijn nu wel gezegd en heb er niet veel op aan te merken.
  Wil nog even zeggen dat ik de verbeterde lay out echt geweldig vind! En erg positief dat jullie wat doen met de feedback :)
 • Dat is waar. Nu nog even kijken of het standaard kan met phpBB 3.0 :P
 • Ik vind het ook hinderlijk en zoals gezegd; met de navigatiebalk komt de functie ook te vervallen.
 • Zeker nu de navigatiebalk weer terug is onderaan de pagina is een dergelijke pagina echt overbodig geworden. Ik kan niet zeggen dat ik me momenteel erger aan de tussenpagina, maar ik kan ook niet ontkennen dat ik het nut er niet van in zie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren