1. 5.1 speakerset ophangbaar?

Re: 5.1 speakerset ophangbaar?

Als je een speakerset koopt met mooie kleine speakers dan is de kans zeer groot dat je ze gewoon kunt ophangen. Het gat er om dat de speakers net te zwaar zijn voor de schroef maar dit kom je echter pas tegen als je gaat kijken voor een wat porffessionelere set.

Over het algemeen zou je bij iedere normale set de speakers op kunnen hangen maar vraag het voor de zekerheid even na in de winkel.
  • Als je een speakerset koopt met mooie kleine speakers dan is de kans zeer groot dat je ze gewoon kunt ophangen. Het gat er om dat de speakers net te zwaar zijn voor de schroef maar dit kom je echter pas tegen als je gaat kijken voor een wat porffessionelere set.

    Over het algemeen zou je bij iedere normale set de speakers op kunnen hangen maar vraag het voor de zekerheid even na in de winkel.
  • Dat ligt natuurlijk heel erg aan wat voor setje je wilt kopen. Meestal zit er volgens mij heel simpel een gat achterin je speaker met wat schroefjes, waardoor je ze aan de muur kan hangen. Echt ingewikkelde systemen zou ik in ieder geval niet verwachten.

    Wat ik zelf ook een prachtige oplossing vind:
    http://thereifixedit.failblog.org/2012/ ... c-tertial/
  • Hallo allemaal, ik heb een vraagje: Ik ben een beetje rond aan het kijken voor een 5.1 speakerset en aangezien mijn kamer best klein is en ik ook geen gigantische speakers zoek wil ik ze gaan ophangen. Zit er een ophangsysteem bij elke speakerset of moet je dat zelf gaan ophangen? Of zijn er ook speakersets die niet ophangbaar zijn? Alvast bedankt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren