1. Aanslagen Egypte

Re: Aanslagen Egypte

sommige mensen die daar wonen geloven niet dat het moslims zijn omdat een moslim nooit een moslim zou doden(:S juist ja :S ) zij denken dat het joden zijn oftewel mensen zonder een geloof ( dat is toch een geloof :S ). maar na deze aanslag denk ik dat mensen elkaar gaan verraden omdat het voor hun nou wel heel dicht bij komt.
 • sommige mensen die daar wonen geloven niet dat het moslims zijn omdat een moslim nooit een moslim zou doden(:S juist ja :S ) zij denken dat het joden zijn oftewel mensen zonder een geloof ( dat is toch een geloof :S ). maar na deze aanslag denk ik dat mensen elkaar gaan verraden omdat het voor hun nou wel heel dicht bij komt.
 • Je kunt er niks tegen beginnen, dus je kunt je beter voorbereiden op wat je moet doen na een aanslag.
  Voorkomen lukt niet.

  Over een tijdje gebeurt het zo vaak dat de mensen er gewend aan raken, dan is de lol er voor de terroristen ook af.
 • ja echt erg die aanslage in egypte , ze vallen gewoon landen aan die samenwerken met amerika en natuurlijk ook waar er veel toerisme is!kijk naar londen daar gebeuren de aanslagen om de twee weken nu!
  en dit alles omdat Engeland samenwerkt met amerika tegen de oorlog in irak afghanistan!In de krant stond dat alle landen in europa die samen werken met amerika ook getroffen zullen worden zoals: Nederland ,Italie,Denemarken …!Maar kijk de oorlog daar in irak en afghanistan enz… worden ook veel onschuldige mensen vermoord! Maar het is gewoon laf van de terroristen dan ze dan geen aanslagen gaan plegen in amerika(dit hebbe ze wil gedaan 11-9) dit is het kopstuk van heel de oorlog in oosten…maar ze willen natuurlijk europa ook treffe omdat wij de vs helpe en steun aanbieden , zo dat denk ik er van ^_^'
 • 'De kwade krachten het bloed vergieten van moslims in Irak, Afghanistan, Palestina en Tjetsjenie'

  OMFG, die mensen zijn echt gestoord,, dit kun je toch niet menen.. :| :?
 • Het zijn gewoon lafaards onschuldige mensen doden
 • DUBAI - Een terroristische organisatie die aan al-Qaeda is verbonden, heeft de verantwoordelijkheid voor de aanslagen in de Egyptische plaats Sharm el-Sheikh opgeëist, waardoor 83 doden vielen.

  Een groep die zich de Al-Qaeda Organisatie in de Levant en Egypte noemt, zei dit op een islamitische internetsite. De authenticiteit van het bericht kon niet worden bevestigd.

  'Zionistische indringers'

  "De mujahedeen hebben de kruisvaarders, de zionisten en het ongelovige Egyptische regime in Sharm el-Sheikh een verwoestende slag toegebracht", aldus de verklaring. Volgens de organisatie waren het zwaar getroffen Ghazala Gardens Hotel en de eveneens getroffen oude markt "overvol met zionistische indringers en kruisvaarders". Volgens de Egyptische autoriteiten vielen op de markt zeker zeventien Egyptenaren.

  "Deze operatie is een onderdeel van het antwoord tegen de internationale kwade krachten die het bloed vergieten van moslims in Irak, Afghanistan, Palestina en Tsjetsjenië", zo vervolgde de verklaring.
 • Volgens mij is de aanslag nog niet opgeeist, en idd; ik zag net een report ervan en alleen maar arabische tekens en mannen die arabisch praatten dus ik snap niet waarom ze dit doen :S
 • Zoiets inderdaad. Snap alleen niet waarom 'ze' Egypte aanvallen? Egypte is nou niet echt een westers bolwerk van kapitalisme ofzo. Volgens mij woont er een grote moslimpopulatie in Egypte (Egypte is een multicultureel land meen ik), dus maken ze zo meer vijanden.

  Is de aanslag al opgeeist trouwens?
 • Vreselijk gewoon! Wat zijn die terrorristen toch sneu!! ik weet er bijna niets van maar er zijn 72 doden ofzo?
 • Nou waarschijnlijk hebben/zullen jullie het wel hore, de aanslagen in Egypte.
  Dit loopt denk ik echt vreselijk uit de hand :|

  Zeg het maar mensen, wat vinden jullie hier nou van?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren