1. ABN Amro ik heb het helemaal met ze gehad!!!

Re: ABN Amro ik heb het helemaal met ze gehad!!!

Ik heb SNS bank. Hun overboekingen etc zijn altijd erg snel en het rente percentage lag ook erg hoog toen ik er een rekening aanvroeg :P
 • Ik heb SNS bank. Hun overboekingen etc zijn altijd erg snel en het rente percentage lag ook erg hoog toen ik er een rekening aanvroeg :P
 • ik zit bij de postbank geen probleem

  hun motto geen gezeik, iedereen rijk ;)
 • Ik zit bij rabobank en die vind ik perfect.
 • Dat is gewoon afhankelijk van de regionale kantoor waarbij je klant bent. Ik zelf heb NOOIT problemen gehad. Ik kreeg meer problemen met Postbank. Dat is een mega schijtbank. Overschrijving komen altijd later binnen. Salaris komt ook altijd laat binnen aangezien de meerderheid in Nederland klant is van een bank (banknummer) ipv. postbank (gironummer)
  Je raadt het al: Studiefinanciering komt later, loon komt later aan eigenlijk alles. Je moet daarnaast ook alles regelen bij een postkantoor, wat dus helemaal schijt is.

  Rabobank en ABN Amro zijn de 2 beste banken van Nederland. Je hebt gewoon een slechte regionale ABN kantoor.
 • congratz

  nee ff sirieus wat wil je dat andere mensen ertegen gaan doen?

  Niks , medeleven tonen ;)
  En eigen bank ervaringen vertellen goede of slechte maakt niet uit.
 • ABN Amro is ok voor fags.
  Rabobank > elke andere wannabe-bank.
 • congratz

  nee ff sirieus wat wil je dat andere mensen ertegen gaan doen?
 • Ten eerste ik vroeg paar maanden terug een pin pas aan. Dat hadden ze helemaal verneukt , 2 rekeningen was al te veel van ze gevraagt.

  Nu ten tweede is het ze eindelijk gelukt om me een pin pas te verschaffen. Van de ene grote rekening is 100 overgebracht naar de Ajax rekening waar niks op stond. Ik heb nog nooit iets van die 100 gebruikt. Kom ik net in de MM vlak voor sluitingstijd, om met me Ajax rekening Pin Pas topspin voor de PC te kopen. Moet ik 3x pinnen en 3x mislukt het omdat ik niet genoeg saldo schijn te hebben.

  Conclusie: Ik heb het helemaal gehad met de ABN Amro en ben ronduit pissed op ze. Ik baal er ook goed van dat ik niet naar een andere bank kan overstappen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren