1. Acer 6935 zwart scherm

Re: Acer 6935 zwart scherm

Hij doet het weer. Was een kwestie van mijn geheugen eruit en er opnieuw weer in doen. Geen idee hoe dat kwam maar ik ben al lang blij dat hij het weer doet, bedankt voor de hulp iedereen!
 • Hij doet het weer. Was een kwestie van mijn geheugen eruit en er opnieuw weer in doen. Geen idee hoe dat kwam maar ik ben al lang blij dat hij het weer doet, bedankt voor de hulp iedereen!
 • Als het scherm echt kapot is, dan kun je een nieuwe laptop zoeken: dat is een van de duurste onderdelen van de laptop, en het vaak niet waard om voor dat geld te vervangen.

  Ik heb met mijn vorige laptop hetzelfde gehad: ik hoorde wel alles (zelfs het windows opstart geluidje etc) en alle lampjes brandden zoals het hoorde.

  Ik was ook altijd erg voorzichtig met het ding geweest, maarja in een laptop is alles nou eenmaal kleiner en gevoeliger.
 • Heb je nog garantie?

  Nee jammer genoeg niet.
 • Heb je nog garantie?
 • fn + F5 ?

  Er gebeurt helemaal niks als ik dat doe, ben echt radeloos :/
 • fn + F5 ?
 • Er zit ergens een knop of sensor die ingedrukt wordt of op andere wjze ziet dat je het scherm dichtklapt, kijk daar eens naar.

  Ik denk dat ik die sensor heb gevonden aan de achterkant van mijn laptop, de sensor word blootgesteld als de laptop is opengeklapt dus denk dat dit het is. Maar ook met die sensor lijkt me niks mis
 • Bij een extern scherm is het vaak nodig om een instelling aan te passen voordat het beeld wordt verzonden naar dat scherm.
  Maar het is het proberen waard.
 • Er zit ergens een knop of sensor die ingedrukt wordt of op andere wjze ziet dat je het scherm dichtklapt, kijk daar eens naar.
 • Als je hem op een extern scherm aansluit, wat doet hij dan?

  Uhm.. Ik heb hier niet veel verstand van maar op mijn tv scherm kon ik hem met een hdmi kabel op elkaar aansluiten (geen idee of ik dan nog andere kabels moet hebben) en op de monitor van me pc zit een stekker die niet past in mijn laptop. Op mijn tv zei hij dat er geen signaal was nadat ik hem had aangesloten
 • Als je hem op een extern scherm aansluit, wat doet hij dan?
 • Ik heb nu al een aantal dagen een probleem met mijn acer 6935 laptop. Een paar dagen geleden wilde ik mijn laptop opstarten nadat ik die de dag ervoor op de normale manier had afgesloten alleen het bleek dat het scherm van mijn laptop het niet meer deed. Alles doet het gewoon (mijn cd-rom drive etc) en zelfs het blauwe licht als ik hem opstart alleen het scherm blijft gewoon zwart. Het lijkt me sterk dat het scherm op 1 of andere manier is beschadigd ofzo aangezien ik er vrij voorzichtig mee ben omgegaan en het probleem nog nooit eerder heb gehad. Heeft iemand hier enige ervaring mee of enig idee hoe ik dit kan oplossen aangezien ik vrij radeloos ben en een laptop vrij nutteloos is zonder een beeldscherm. Ik hoop dat iemand mij kan helpen aangezien de garantie er af is..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren