1. Advies gevraagd: Laptop kopen, welke raden jullie aan?

Re: Advies gevraagd: Laptop kopen, welke raden jullie aan?

 • Lol ik dacht dat je Wexxle was :S
 • Beste mede-IG'ers!

  Over twee weken ga ik met mijn studie beginnen. Momenteel bezit ik een 17,3 '' laptop van Acer, ben er erg blij mee, maar na 3 jaar is hij niet alleen aan vervanging toe, maar ik moet ook perse een kleiner formaat laptop hebben.

  Op het gebied van Laptops en PC's heb ik totaal geen verstand, dus vraag ik jullie wijze kenner graag om advies.

  Hieronder een lijst van hoe/wat m.b.t. prijs en eisen.

  - Formaat: 15,6 inch. Past met hoes perfect in mijn Eastpack-schoudertas, en is net groot genoeg om in mijn ogen een volwaardig notebook te zijn.

  - Merk: Zoals ik al zei, ik heb er niet veel verstand van, maar ik weet natuurlijk wel dat merken als Sony, Acer en Asus beter zijn dan HP en Packard Bell. Graag hier rekening mee te houden.

  - Doeleinden: Zoals ik al zei, ik ga de laptop voor mijn studie gebruiken. Daarnaast houd ik er ook van om af en toe een filmpje te kunnen kijken en tegelijkertijd mijn MSN en andere programma's aan te kunnen hebben, kortom; multitasken, maar NIET gamen.


  Mijn budget bedraagt 400 euro, ietwat afwijken is prima, maar hoger dan 450 euro ga ik écht niet. Volgens mij kan ik voor 300 euro al en een laptop naar mijn eisen krijgen, maar hij moet natuurlijk een aantal jaren meegaan, en ik wil het maximale uit mijn budget halen, dus zou ik jullie vragen om tot die 400 euro de naar jullie mening beste laptop aan mij te adviseren.

  Alvast heel erg bedankt voor jullie reacties.

  Met vriendelijke groeten,

  Dopexot

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.