1. Ai Ga Tomaranai

Re: Ai Ga Tomaranai

Oki thnx. De manga is idd ook bekend onder die titel, het is namelijk de engelse titel. Ze wil hem van archonia gaan bestellen en daar hebben ze 8 delen op 1 na liggen, dus verkrijgbaarheid is niet zo moeilijk. Maar bedankt!
  • Oki thnx. De manga is idd ook bekend onder die titel, het is namelijk de engelse titel. Ze wil hem van archonia gaan bestellen en daar hebben ze 8 delen op 1 na liggen, dus verkrijgbaarheid is niet zo moeilijk. Maar bedankt!
  • Ook wel bekend als A.I. Love You d8 ik en het is nog voor Love Hina (te zien aan de art en verhaal) het is zo goed als Love Hina, wel wat minder maar nog steeds wel leuk :). Het is dus niet echt een must-a-have ookal ben je een fan van Ken Akamatsu (zoals ik :P). Maar goed, ik heb maar 1 chapter ofzo kunnen vinden met moeite dus ik kan je er niet echt veel mee helpen ik weet wel dat het moeilijk te krijgen is via internet (scanlations enz..)
  • Hey hey,

    ik heb even een vraagje over Ai ga Tomaranai. Wie heeft of kent de mangaserie? Een goede vriendin van me wil de serie namelijk bestellen maar wil nog even de reacties van andere weten. Het is van dezelfde maker als Love Hina en daar is ze een grote fan van :D.

    Dus iemand die d'r kan helpen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren