1. All About Japan (verslag over leven en werken in Japan)

Re: All About Japan (verslag over leven en werken in Japan)

Verslag staat nu ook op www.nozomi.nl met wat foto's erbij.
Thanks to mildoe.
 • Verslag staat nu ook op www.nozomi.nl met wat foto's erbij.
  Thanks to mildoe.
 • Ik had eigenlijk ook iets over het uitgaans leven willen lezen en de vrouwen die je ontmoet :)
 • leuk om te lezen :)
 • Heel erg leuk stukje!
 • @ Akihabara.

  Ik had laatst een filmpje gezien van en Japanse rap groep (ik post het filmpje zo wel). Het was wel cool om te zien dat ze in Japan ook Hip hoppen. Het zag er ook allemaal vrij grappig uit om Japanners te zien met niggah style Hip Hop kleding. Misschien is het ook wel leuk om ff te vertellen hoe het in japan gaat met de muziek. Wat er in is in op muziek gebied in Japan, Snapje.

  Edit: http://image.play-asia.com/content/psp/ ... videos.avi

  Het is een filmpje van de Japanse PsP demodisc.
 • Mooi en leuk stukje. Ik heb het met plezier gelezen. Ik zou daar ook weleens naar toe willen gaan, maar dan niet om te werken zeg.
 • Mooi stukje Ken. Hier heb ik op gewacht :)

  Laat niet te lang op je volgrende stukjes wachten :d
 • Leuk stukje, alleen in het begin vond ik het een beetje moeilijk lezen, vanwege die talloze lose zinnetjes onder elkaar geplakt, verder gewoon top :D Het is wel leuk om te weten hoe mensen daar ongeveer wonen en leven, ik wilde iets meer weten over stukje van discipline, bijvoorbeeld leerlingen op school en hoe staan ze tegenover hun ouders etc…
 • :) Dit is inderdaad leuk om te lezen, het is echt vreemd om te zien hoe erg de mentaliteit verschilt van hier… Hier denken mensen echt van "Waarom zou ik m'n best doen voor m'n baas…"

  En ik vind het trouwens wel zonde dat vrouwen zo lang studeren, en dan huisvrouw worden… Maar ja, dat moeten ze zelf weten… Of is er toch wat maatschappelijke dwang achter? :/

  Hoe komt het eigenlijk dat al die mensen zich zo willen inzetten voor hun bedrijf, terwijl dat hier niet zo veel voorkomt…?
 • "elkaar naakt in het water gooien"
  Hehe? okeee :P

  Maargoed.. Die werkersmentaliteit. Ik zou me daar waarschijnlijk niet echt thuisvoelen als ik er moest wonen. Ben liever lui dan moe :)

  Vind je stukjes trouwens leuk om te lezen.
  Wat mij grappig lijkt is om over de straten te lopen en met kop en schouders boven iedereen uit te steken, vooral jij Ken. Je bent wel een redelijk lange jongen toch?
 • Mooi stukje. Mij lijkt het niets, dat Japan. Om er te wonen bedoel ik. Het cultuurverschil met hier lijkt me te groot.
  Klopt het trouwens dat men daar op het werk yoga en zulk soort bewegingslessen krijgen in de pauzes op het werk? Had ik namelijk een keer op t.v. gezien, vond het best grappig (mogen ze hier ook wel doen, om het overgewicht tegen te gaan).
  Dit vind ik wel heel appart trouwens:
  Voor wie het eerst door Tokyo loopt kan het best raar zijn om te zien hoe een man van 60 jaar de hele dag een paal vasthoudt waar een bord aan vastgeplakt is. Makkelijk zou dit bord in de grond kunnen worden gestoken, maar blijkbaar is het belangrijk hier iemand voor in dienst te hebben.
  :lol:
 • Het verslag is nu te lezen op www.nozomi.nl met wat foto's erdoorheen gesplaatst.


  Met dank aan Mildoe, de man!
 • Hey dat ben ik!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren