1. Baby dood door onverantwoordelijkheid van de ouders.

Re: Baby dood door onverantwoordelijkheid van de ouders.

^

Cker, iemand die oppast op zo'n klein kind zit ook vaak beneden en dan ligt dat kind ook gewoon alleen in bed, dan let er ook niemand op tenzij het geluid maakt, maar als het stikt maakt het geen geluid, ik denk niet dat ze hier een Gerechtelijke Vervolging van kunnen maken…
 • ^

  Cker, iemand die oppast op zo'n klein kind zit ook vaak beneden en dan ligt dat kind ook gewoon alleen in bed, dan let er ook niemand op tenzij het geluid maakt, maar als het stikt maakt het geen geluid, ik denk niet dat ze hier een Gerechtelijke Vervolging van kunnen maken…
 • een strafzaak? er gaan zo vaak kinderen dood, door bijvoorbeeld verdrinking of verstikking. daar kan je toch geen strafzaak van maken, alsof ze het expres deden en alsof het echt helemaal hun fout is, het is toch verstikking?

  doodslag lijkt me ook beetje overdreven
 • Ik neem aan, dat je als ouder genoeg te voorduren hebt, als je kind dood is. Om gelijk er een strafzaak te maken is ook banaal.

  Maarja, de ouders zijn dan ook domme idioten, om het kind zo achter te laten. Mijn ouders lieten mij soms ook alleen thuis in mijn bed, maar om verstikking te voorkomen hadden ze mijn lakens zodanig vastgespeld, dat ik niet om kon draaien of enige vorm van iets. Maarja, een ongeluk zit altijd in een klein hoekje zal ik zeggen.
 • Dood door schuld misschien, niets hoger. Als het goed is hebben ze geen motief, dus doodslag gaat niet eens. Moord met voorbedachten raden is dan misschien nog makkelijker aan te tonen? De ouders van het kind waren niet bij het kind aanwezig, misschien kunnen ze proberen te beweren dat ze het kind opzettelijk alleen hebben gelaten :P
 • Holy fuck, man!

  Doodslag o.i.d. is wel heel overdreven.

  Ik snap dat je als ouder je kind niet zomaar achter moet laten, maar het is toch voor hen ook een groot verlies (mag ik hopen) en als je bijvoorbeeld 's avonds laat terug komt van een feestje, het is donker en je plet de baby die om de één of andere reden wakker is is het ook niet jou schuld.

  Onverantwoordelijkheid, OK, maar om aangeklaagd te worden voor moord / doodslag is wel heel overdreven voor mensen die een spelletje gaan spelen.
 • Simpel Ouders voor moord aanklagen en de cel in…..

  Heel misschien doodslag maar minder niet !!!
 • tsjah… dat kind kan natuurlijk ook een half uur na het vertrek van de ouders zijn gestikt… En als een kind stikt dat hoor je geen vreemde geluiden ofzo
 • True, maar als je in de buurt bent kun je het kind bijvoorbeeld nog horen huilen of vreemde geluiden maken. Dan kun je nog ingrijpen. Als je 2 uur WoW wilt spelen, neem het kind dan mee ofzo :P Nou ja, ik ben geen vader ofzo dus eigenlijk kan ik er niets over zeggen ofc. maar dit leek me wel zo logisch? :)
 • Hm…tja, maar ik denk dat dit wel vaker gebeurd. Niet zo'n expert ofzo, maar was toch ook gewoon als een baby per ongeluk op z'n buik gaat liggen in z'n slaap ofzo? Dat die dan ook kans heef op verstikking door bijvoorbeeld het kussen. Daar heb je ook gewoon keiharde pech mee als ouder, want je gaat natuurlijk niet dag en nacht bij je kind zitten zonder dat je ook maar slaapt.
 • Spelen ze daar WoW? Grappig, wist niet dat WoW daar populair was.
 • Je titel klopt niet. Die baby is niet doodgegaan door WoW, maar door de onverantwoordelijkheid van de ouders. Een baby 2 uur alleen laten zonder enige vorm van toezicht o.i.d is al fout.

  Dat d8 ik ook. Maar het is een knip-plak verhaaltje :) Ik zal wel ff een andere titel verzinnen.
 • Inderdaad. Oké, indirect is de baby aan WoW gestorven, maar het spel of de ontwikkelaar treft geen blaam. De verantwoordelijkheid ligt bij de ouders, en dus is het hun schuld.
 • Je titel klopt niet. Die baby is niet doodgegaan door WoW, maar door de onverantwoordelijkheid van de ouders. Een baby 2 uur alleen laten zonder enige vorm van toezicht o.i.d is al fout.
 • In Azië nemen ze gamen doodserieus!

  We weten bijna allemaal wel wat er nog niet zolang geleden is gebeurt in China, iemand had zijn vriend vermoord omdat hij een uitgeleende virtuele zwaard verkocht had voor een best wel hoge prijs, maar nu is het raak in Korea!
  De ouders van een kerngezonde vier maanden oude baby waren van plan om even twee uurtjes World of Warcraft te spelen bij een internetcafé in de buurt terwijl de baby thuis ligt te slapen. Alleen was het een beetje uitgelopen… Ze speelden vijf uur in plaats van twee… Toen echter de ouders er achter kwamen dat het was uitgelopen en thuis aankwamen was het kwaad al gedaan, de baby van vier maanden was door verstikking gestorven.
  De ouders waren vrij snel na dit voor geval gearresteerd.

  :S o_0

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren