1. Ben je verslaafd aan IGF?

Re: Ben je verslaafd aan IGF?

Ja kom hier eigenlijk toch best vaak, maar posten is zeldzaam bij mij het is bijna alleen maar lezen. Heb meer dan een jaar niet gepost, maar ben vorige maand weer iets actiever geworden.
 • Ja kom hier eigenlijk toch best vaak, maar posten is zeldzaam bij mij het is bijna alleen maar lezen. Heb meer dan een jaar niet gepost, maar ben vorige maand weer iets actiever geworden.
 • Ik heb ook wel periode's dat het me ineens niets meer boeit dan post ik ook amper.

  Same :).

  Nu is het dus een periode dat het me niet meer kan boeien.
 • eerst nam ik maar een beetje ( 1 X'tje)
  Toen bleef ik geregelt elke dag eenkeer of 2 komen.
  na een week werd het 3 keer per dag. :S
  Toen wel 10 per dag!

  En nu …………Nu zit ik in een afkick kliniek… <img alt=":(" src="/plugins/sceditor/emoticons/sad.png" />
  o_0 dat meen je tog niet o_0
 • Nee, niet laten vallen nee, maar een tweede forum kan er toch wel bij.
  En er word wel veel gepost alleen daar is voor elk goed lopende serie een apart sub-forums.
  Ze zijn nu 2 dagen gefusseerd met een ander forum, en alles is nog een beetje rommelig kijk over 3 weken maar eens dan is het weer compleet.
  Je mag daar ook een nickchange doen 1x in de 2 maanden en het werkt goed. Daar is een apart sub-forum voor.
 • ik ben daarnet ook eens even gaan zien op het gamevillage forum, ben lid enzo… ik dacht even, hmm, zoveel members?
  Kan wel cool worden, tot in het forum eens had bekeken….
  Wat een onduidelijke rotzooi is dat daar? al de Playstation subforums staan daar verdeeld in verschillde plaatsen.. niet alleen dat, al die forums… zo on fucking duidelijk…
  + er wordt best wel vrij weinig gepost.. bv bij PS3 is er juist 1 topic open…

  Mnee, ik ga IGF toch maar niet laten vallen dan :p
 • Als je 2 dagen geleden had gevraagd dan zei ik ja, nu niet omdat gisteren iedereen is geunbanned van Gamevillage en NGF, dus nu heb ik en verslaving over 2 forums.
  Posten al je schoolvriendjes er dan?
 • Als je 2 dagen geleden had gevraagd dan zei ik ja, nu niet omdat gisteren iedereen is geunbanned van Gamevillage en NGF, dus nu heb ik en verslaving over 2 forums.
 • Ik kijk idd iedere dag wel even op IG, maar verslaafd weet ik niet.
  Vaak ben ik ook gewoon opt forum maar ben ik niet thuis, gewoon PC aan ofzo.
 • Ik check het ook elke dag meerdere keren, maar ik lees meer dan ik post. Ik vind het overigens jammer dat het Bikkeltopic weg is, en er een slowchattopic voor in de plaats is gekomen. Met het bikkeltopic moest je nog een "prestatie" leveren om te kunnen spammen. (Laat opblijven namelijk). Bovendien werd er in het bikkeltopic net iets zinniger dingen gepost naar mijn mening.

  Lol, ik ga echt geen moeite doen om even daar te posten…. 8)

  Uhm…ik kom hier redelijk vaak, zeker als er iets te lullen valt in de anime sectie, verder check ik regelmatig art sectie. Soms gba en xbox als ik een nieuw spel heb…. :)
 • Laatste tijd vrij veel, komt vooral door zaken op het Xchange forum. Maar ik kan er easy zonder… 8)
 • Check het forum elke dag. Sowieso de topics waarin ik gereageerd heb. Daarnaast de topics en de zones die me boeien. Als ik me verveel neus ik wel eens door Media, offtopic of sport.
  Een verslaving..? nou laten we zo zeggen, mn dag is niet helemaal compleet als ik niet even het forum heb gechecked hehe. Stel dat er morgen nieuws over de PSP/PS2/PS3 bekend wordt gemaakt, en ik het pas overmorgen lees ofzo.. Aarrgh dat zou wel nep zijn hehe.

  En ja, de kwaliteit van de posters is wel wat teruggelopen, maar het is ook vakantie geweest. Er lopen gelukkig nog steeds genoeg mensen rond hiero waar ik graag posts van lees. Of ik het nou met hun mening eens ben of niet.

  Mijn verhaaltje idem ^^
 • I.G Rules ;)
 • Check het forum elke dag. Sowieso de topics waarin ik gereageerd heb. Daarnaast de topics en de zones die me boeien. Als ik me verveel neus ik wel eens door Media, offtopic of sport.
  Een verslaving..? nou laten we zo zeggen, mn dag is niet helemaal compleet als ik niet even het forum heb gechecked hehe. Stel dat er morgen nieuws over de Revolution bekend wordt gemaakt, en ik het pas overmorgen lees ofzo.. Aarrgh dat zou wel nep zijn hehe.

  En ja, de kwaliteit van de posters is wel wat teruggelopen, maar het is ook vakantie geweest. Er lopen gelukkig nog steeds genoeg mensen rond hiero waar ik graag posts van lees. Of ik het nou met hun mening eens ben of niet.
 • Ik kom hier op een onregelmatig patroon, soms kom ik hier een maand lang nooit en op andere keren post ik om de 3 minuten op een topic van die, die of die forum.
 • Nee, ik ben niet verslaafd, maar ben er wel vaak, omdat ik meestal geen moer te doen heb. Vakantie hé?

  En hierna zal ik er ook nog wel vaak zijn aangezien ik ga ict'n, dus het zal wel meer worden.

  Ik ben er trouwens alleen hele dagen niet als m'n vriendin hier komt logeren of ik daar ga logeren :) Verder ben ik er iedere dag wel.
 • ik ben compleet hOOk3d aan het IGF. :P
 • Kan niet meer zonder, kom hier dagelijks. Mijn leven zou vergaan zonder IGF.
  8-|
 • Meestal kijk ik 2x per dag op het forum, en dan kijk ik in veel gedeeltes en af en toe post ik ^^. Het is geen verslaving of zo maar idd een "gewoonte". Maar goed, het is de afgelopen tijd wel iets minder geworden hier.. misschien komt het doordat het ook steeds bekender word en steeds meer fanboys komen (vooral op de frontpage), daar kijk ik alleen voor het laatste nieuws en af en toe post ik maar meestal zit ik op het forum.
 • Verslaafd aan offtopic, ja!
 • maarja, ik focus me meestal altijd op 1 gamesite. Vroeger was dat Gamesen.nl.
  En nu mogen de mannen van deze site geluk hebben dat het nu Insidegamer geworden is.
  Ik kwam vroeger wel eens op GSX voor nieuws ofzo, maar nooit het forum.
  In de beginjaren van IG kwam ik wel eens op het forum, maar niet als lid. Uiteindelijk wel.. En nu onder de nick untouchable.
  Maar mijn grootste reden dat ik naar hier kwam was omdat veel mensen van gamesen hier zaten (waar er nu al een paar van gebanned zijn :( )

  Maar wat ik bedoel is, dat ik altijd wel een kleine verslaving heb gehad aan gamesite-forums.. (allé, een gewoonte…)
  Maar dan wel 1 tegelijkertijd.
  Wie weet welk forum het zal worden na IGF..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren