1. Bomaanslagen Bangladesh theorie

Re: Bomaanslagen Bangladesh theorie

jup ik denk dat als je een gebouw met de grond gelijk maakt zoals die al queida dan ben je geen "vrijheidsstreider" meer maar gewoon een terrorist…
 • jup ik denk dat als je een gebouw met de grond gelijk maakt zoals die al queida dan ben je geen "vrijheidsstreider" meer maar gewoon een terrorist…
 • maar ik denk persoonlijk dat het gewoon een waarschuwing is: ze hadden net zo goed met al die explosieven een gebouw kunnen opblazen, maar waarom hebben ze dat niet gedaan?

  Het was ook een waarschuwing, het was een zet van machtsvertoon.
  Ze willen een islamitisch wetsbeleid, dit was een waarschuwing een bedreiging.
 • maar ik denk persoonlijk dat het gewoon een waarschuwing is: ze hadden net zo goed met al die explosieven een gebouw kunnen opblazen, maar waarom hebben ze dat niet gedaan?
 • Er zijn nu al circa 400 explosies gemeld.. dus het getal is niet vreemd ofzo.. er zit geen theorie achter. Ze hebben in elk district in Bangladesh een aantal bommen af laten gaan. Er zijn 2 doden en 130 gewonden, dit is wat ze voorlopig nog weten. Ook zijn er al tientallen verdachten aangehouden..
 • Zet er een 2 voor en je hebt ook een datum.

  Je kan er ook een 0 achter zetten dan heb je ook een datum.

  En een 3 ervoor.

  Of een 1 erachter.

  Wacht ff een 1 ervoor of erachter maakt de 11de van de 11de, das het gekkengetal. DE CARNAVALSVERENIGING ZAT ERACHTER OMGWTFBBQ!!!!11oneone.


  Serieus, je kan overal wel iets achter gaan zoeken kerel. Waarschijnlijk vonden ze 111 wel gewoon een mooi rond getal.
 • Quote:
  Serie bomaanslagen in Bangladesh


  Uitgegeven: 17 augustus 2005 10:20
  Laatst gewijzigd: 17 augustus 2005 10:55

  DHAKA - Bangladesh is woensdag opgeschrikt door een serie bomaanslagen. Vrijwel gelijktijdig waren in de hoofdstad Dhaka en enkele andere steden meer dan honderd bomexplosies. Een onbekend aantal mensen is gewond geraakt. Berichten over doden zijn er niet. Mogelijk zijn moslimextremisten verantwoordelijk, meldde de Bengalese politie.

  In Dhaka gingen vijftien bommen af. In de havenstad Chittagong in het zuiden van het land ontploften op zeker twintig plekken bommen. Verder waren er negen aanslagen in Barisal in het zuiden en zeker zes in Khulna in het zuidwesten. In elf andere steden en regio's werden nog 61 explosies gemeld.

  Zelfgemaakte explosieven

  Politiefunctionarissen spraken van tenminste 111 explosies, die zich onder meer voordeden bij markten, bus- en treinstations en voor overheidsgebouwen en rechtbanken. Volgens de autoriteiten ging het, gezien de geringe kracht van de ontploffingen, waarschijnlijk om kleine, zelfgemaakte explosieven.

  Volgens de politie zijn in de getroffen steden pamfletten gevonden waarin de autoriteiten in het Arabisch en Engels worden opgeroepen om de islamitische wetgeving in te voeren. Andere vlugschriften roepen de Britten en de Amerikanen op om hun troepen uit landen als Irak en Afghanistan terug te trekken.

  Islamitische wetgeving

  De pamfletten zouden afkomstig zijn van de radicale moslimbeweging Jamayetul Mujahideen, die in februari werd verboden naar aanleiding van een reeks aanslagen op onder meer tempels. "Het is tijd om de islamitische wetgeving in te voeren in Bangladesh. De door de mens geschreven wet heeft geen toekomst", luidde de tekst van een in Chittagong gevonden vlugs


  BRON - www.nu.nl
  Omg WTF !!

  111 explosies Unk waar gaat het heen in de wereld…

  ————————————————————————————-
  dit werd geschreven door windbuul

  Ik weet niet of ik de enige ben, maar ik vind het nogal een raar aantal, ik bedoel, zet er een 0 voor en je hebt een datum.
  Wat hebben jullie voor theoriën over de aanslag en het aantal? Hier kan je het kwijt!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren