1. Cel-shaded

Re: Cel-shaded

Dit is meer iets voor Gaming Discussie. Daar is echter een stelling verplicht, sleutel er a.u.b. een in elkaar en doe me even een PM.
  • Dit is meer iets voor Gaming Discussie. Daar is echter een stelling verplicht, sleutel er a.u.b. een in elkaar en doe me even een PM.
  • Skyward Sword. Ik kan niet wachten totdat die uitkomt. De nieuwe deel van The Legend of Zelda maakt gebruik van de wii motion plus (eindelijk weer een goede wiigame met de Motion plus). Wat wel opvallend is, is de grafische tekenstijl van de game. Soms denk ik van: “Heeft Miyamoto misschien een bezoekje gebracht aan de Efteling en misschien naar Europese tekenfilms gekeken?”. Daarmee bedoel ik niks negatiefs mee. Ik ben juist onder de indruk van de tekenstijl. En zo zijn er ook meerdere mensen onder de indruk.
    Alleen zijn er ook gamers die klagen over de tekenstijl van Skyward Sword. Ze vinden dat het niet realistisch genoeg is of dat de game niet beter wordt dan Twilight Princess. En dat vind ik nou vreemd. Een game is niet goed om de tekenstijl? Er zijn genoeg games die wel goed zijn en een cel-shaded stijl hebben. Denk maar aan Rayman, Crash Bandicoot en Spyro the Dragon.
    Een realistische stijl maakt de game niet altijd goed. De laatste game van Spyro (dawn of the dragon) maakte gebruik van een Lord of the rings-achtige tekenstijl, maar de game was geen haar beter dan de eerste games van Spyro.

    Discussieer hier over de cel-shaded tekenstijl.

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.