1. Darker than Black

Re: Darker than Black

Ik ben net deze week begonnen met deze serie, en zit nu al op episode 24 van S1, in het begin vond ik het allemaal een beetje simpel opgezet, maar naarmate je meer te weten komt over alle gebeurtenissen en characters wordt het alleen maar beter en beter; is seizoen 2 ongeveer even goed als S1?
Mij is door meerdere mensen verteld dat het tweede seizoen s1 geen eer aan doet, daarom heb ik ook alleen s1 gezien.
 • Ik ben net deze week begonnen met deze serie, en zit nu al op episode 24 van S1, in het begin vond ik het allemaal een beetje simpel opgezet, maar naarmate je meer te weten komt over alle gebeurtenissen en characters wordt het alleen maar beter en beter; is seizoen 2 ongeveer even goed als S1?
  Mij is door meerdere mensen verteld dat het tweede seizoen s1 geen eer aan doet, daarom heb ik ook alleen s1 gezien.
 • Ik ben net deze week begonnen met deze serie, en zit nu al op episode 24 van S1, in het begin vond ik het allemaal een beetje simpel opgezet, maar naarmate je meer te weten komt over alle gebeurtenissen en characters wordt het alleen maar beter en beter; is seizoen 2 ongeveer even goed als S1?
 • Zeker een van mijn favoriete anime's dit! Seizoen 2 belooft ook meesterlijk te worden :D. Vette vechtscènes zoals altijd inderdaad.

  Kan bijna niet wachten op de volgende episode :9.
 • Dit is zeker een van de betere actieseries van dit seizoen inderdaad, ze weten het gevoel van mysterie goed op te wekken en de nieuwe personages zijn interessant. De vechtscènes zijn ook nog steeds badass.

  Ben benieuwd waar het naar toe zal gaan iig.
 • Moet S1 maar kijken, ik bedoel stopte er halverwege mee en nooit afgekeken. Maar ik heb dit altijd al een interessante anime gevonden dus het wordt rewatch + S2 :P.
 • Seizoen twee is naar mijn mening erg sterk begonnen. Gister episode 3 gezien. Het is allemaal nog erg opbouwend, maar het gebeurt op een goede manier waardoor je alleen maar meer nieuwsgierig wordt naar wat er is en gaat gebeuren. Ik blijf in elk geval kijken!
 • Heeft iemand toevallig al een ep. gezien van seizoen 2? Lijkt me een interessante anime.
 • BUMP!

  Darker Than Black is back!

  http://www.animenfo.com/animetitle,4520 ... n_bla.html
  http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=6644

  Two years have passed since Hei and Yin escaped the Syndicate after the events of the first season. Making their way to Russia, Hei encounters a young girl named Suou Pavlichenko, whose family is gradually pulled into the war between contractors and various intelligence factions. Meanwhile, Misaki Kirihara has quit her position in Foreign Affairs to begin her own investigations into Hei, the Contractors and the Syndicate.

  Moet persoonlijk seizoen 1 maar even herkijken als ik tijd heb en dan pas begin ik met seizoen 2, is alweer een tijd geleden namelijk, maar zeker goed nieuws!
 • Darker Than Black is echt een aanrader en zoals al gezegd word, na afl 15 word het steeds beter. Ook al wist ik niet dat het 25 afleveringen afgelopen was vond ik het des te jammerder dat het nu voorbij is, ze hadden ernog makkelijk zoveel extra afleveringen inkunnen stoppen. Het einde vind ik zelf nou ook niet echt een mooi einde voor deze in het geheel. Blijf hopen op een vervolg <img alt=":)" src="/plugins/sceditor/emoticons/smile.png" />

 • ik moet nog twee afleveringen.
 • Darker Than Black is echt een aanrader en zoals al gezegd word, na afl 15 word het steeds beter. Ook al wist ik niet dat het 25 afleveringen afgelopen was vond ik het des te jammerder dat het nu voorbij is, ze hadden ernog makkelijk zoveel extra afleveringen inkunnen stoppen. Het einde vind ik zelf nou ook niet echt een mooi einde voor deze in het geheel. Blijf hopen op een vervolg :)
 • werd afgeleid door andere anime :P
 • schande dat ik als topic starter niet verder had gekeken dan 14, voor straf ga ik weer verder kijken <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />
  Dat wordt dan 10 zweepslagen, schaam je, want het werd rond die aflevering best wel spannend. In het begin zijn vooral de gevechten wat mij bezig hield :)

  WiiZzhole: Er zijn niet zoveel gevechten, maar als er wel gevechten zijn, dan zijn die wel van mooie animatie kwaliteit. Gewoon een leuke serie voor tussendoor en als je echt aktie wilt zien, dan raad ik je Basislik of Gundam Seed (met drama) aan.
 • schande dat ik als topic starter niet verder had gekeken dan 14, voor straf ga ik weer verder kijken :P
 • Veel actie dus als ik het goed begrijp? Damn, als animeleek heb ik nog zoveel te kijken!:O
 • Ik ben nu al bij aflevering 20 en het is uiterst spannend. In het begin leek het net op Black Lagoon, allemaal enkele verhaallijntjes aan elkaar geplakt, niet echt interessant, maar na aflevering 16 wordt het verhaal spannend en interessant. Overigens valt me op hoe multicultureel deze anime is. Zoveel verwijzingen naar diverse achtergronden. Niet zo zeer dat die uitgebreid worden besproken, maar de auteur had hier wel schijnbaar een plezier mee. De gevechten zijn trouwens top, men moet hier een toffe amine music video van maken.
 • Darker Than Black is afgelopen :( Was een leuke serie het had me iniedergeval aangenaam verrast. Nu maar hopen op een vervolg.
 • Oke, ik heb net even aflevering 1 gezien wegens start van een nieuwe anime, omdat ik Death Note net heb afgerondt :) Mijn impressie is zeer tevreden en ik ga het zeker volgen. De tempo zit er lekker in en de karakters zijn wel cool. Bovendien spreekt het verhaal en thematiek mij ook best wel aan, ik vraag me af hoe het zit met de dolls en contractors. Ik neem aan dat Li wel die gast was die Lious heeft vermoord en hoe de kwestie in elkaar zit lijkt mij wel interessant. Morgen weer wat afleveringen kijken, maar nu eerst slapen ^^D

  OP was wel mooi, alleen muziek was soms een beetje cheesy….
 • ff een kick, nieuwe OP en ED. En Darker than black is weer stukken better geworden. Nog steeds vaag, maar dat hoort erbij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren