1. De jeugd van tegenwoordig

Re: De jeugd van tegenwoordig

en jullie schoppen die kindjes niet weg ofzo? :S

ik ben niet een aanvallend persoon dyl,

zou je echt niet zegge na al die MSN gesprekken met jou. :lol:
 • en jullie schoppen die kindjes niet weg ofzo? :S

  ik ben niet een aanvallend persoon dyl,

  zou je echt niet zegge na al die MSN gesprekken met jou. :lol:
 • Watskeburt :7

  oww daar ging het niet over ^_^'

  maarja om ff ontopic te gaan, ik fiets naar huis, en achter mij wonen die rijkelui's crimineeltjes :lol: , maarja dat denken ze iig, dus ik fiets heel rustig daar doorheen, en dan beginnen ze je na te roepen ofzo met ze alle natuurlijk, dus ik heb het een keer laten gaan, en zei jochie kijk nou uit tegen wie je het zegt, want der komt er 1 die je iets aandoet.. maarjah grote bek weer.. dus na een paar keer.. zie ik dat zelfde kutjong weer lopen, en stap op hem af, dat het is afgelopen moet zijn, omdat ik hem anders wel de grond in timmer…. "ja meneer".. volgende keer werd het weer geroepen, toen brak me klomp gewoon, ben ik afgestapt, dat jong in ze nek gegrepen, zo bij papa en mamma neergezet, en mocht hij even haarfijn uit gaan leggen, wat voor net ondekte woordenschat meneer had.
 • Hard aanpakken die manetjes. Laat ze zien dat jij de leider hier bent. Niet denken zij zijn klein ik doe ze nix.
 • Ik kan het ook heus wel een beetje begrijpen, maar ze kunnen het ook gewoon zeggen. En zoiezo als je bij een scooter staat of met een helm in je hand staat wordt je door de wat ouderen zoiezo al raar aangekeken en bevooroordeeld. Maar volgende keer ga ik dat gezeik voorkomen. Ik rij gewoon met 50 daar de stoep op en vlak voordat ik erop ben haal ik mn sleutel uit het contact en doe ik die in me jaszak. Staat mn scooter niet aan en dus doe ik dan nix fout . ^^D
 • Sorry hoor maar die mensen kan ik wel killen, respectloze flikkers dat het zijn. Als iemand midden op de stoep staat met mn auto zeg ik er toch ook niks van. Dan kan ik ook wel alle ruitjes in gaan gooien omdat die daar niet hoort te staan.

  Sorry hoor maar jij bent in dit geval de respectloze.
  Je weet dat je met je brommer of fiets of auto niet op de stoep mag rijden en toch doe je het.
  Je kan nu met spreuken komen: "Ja maar sommige automobilisten doen het ook"Dat geeft jou nog niet het recht dat ook te doen.

  Voetpad is voor voetgangers, als jij met je brommer eraan komt hebben ze het volste recht daar iets over te zeggen.

  Zorg eerst maar dat jij respect toont voor je het van anderen verwacht/eist.
 • 3/4 kilometer per uur, zij gaan zelf zelfs 10x zo hard… :s
 • Als je met je brommer over de stoep rijdt, vraag je om gezeik.

  Oude mensen die worden daar nerveus van, misschien geef je wel net gas als ze je willen passeren etc.

  Gewoon optyfen dus met die brommer.
 • Het gaat ook altijd over de jeugd van tegenwoordig, maar je kan het ook eens hebben over de oudjes van tegenwoordig. Gister nog, rij ik met 3/4 km/h per uur over de stoep ( 10m breed ) bij de markt. Ik heel netjes iedereen voorrang geven die loopt. Alsnog zo'n ouwe lul van ong 50: ga weg met die kutbrommer van je, tis een voetpad!

  Sorry hoor maar die mensen kan ik wel killen, respectloze flikkers dat het zijn. Als iemand midden op de stoep staat met mn auto zeg ik er toch ook niks van. Dan kan ik ook wel alle ruitjes in gaan gooien omdat die daar niet hoort te staan.

  En dan al die echte oudjes. Die denken dat ze overal voorrang hebben, dus steken over zonder te kijken. Kom jij met 65 aangereden, moet je boven op je rem staan.

  Maar je kan niet zeggen: de jeugd van tegenwoordig, want het zijn de ouderen van tegenwoordig die ook respect moeten tonen aan andere mensen en het goede voorbeeld moeten geven.

  En idd de jochies van 10 worden met de dag brutaler. Ik ben 16 en ik verbaas me er gewoon over wat ze allemaal doen en durven te zeggen.
 • Ik denk dat je best wel een zielig persoon bent als je dan niks terug doet hoor. :S Hoe dan ook blijf ff bij het onderwerp, kan mij zo n CenA shirt nou balle zeg 8) Gaat het hier trouwens nou nog steeds om de jeugd in het algemeen of nu over soorten groepen ofzo
 • ohja, dat krijg je er wel zo uit hoor, maar alleen kut als dat in de eerste uurtjes gebeurt, ruik je de hele dag naar de champignonnensoep ^_^'
 • Gister ook weer, bij ons staat er zo'n cuppasoup automaat op school. Ik denk haal ff zo'n soeppie, ik drink zo loop ff terug naar de plek waar ik zat, vol een beuk in rug, terwijl ik dronk. Soep over me hele gezicht, shirt, broek, tas. kreeg dus een klap in me rug van die kut hardcore ventjes… :@

  Hardcore :lol:
  Muhahahahahaha :lol:
  Maar kut dat die soep in je kleding is gekomen, heb je het eruit kunnen krijgen?
 • Watskeburt bij die kinderen bij jullie dan?
  Ik heb daar nooit last van van dat soort opmerkingen of zowiezo dat ik zoiets hoor
  :7
 • Je kan er wel over praten net als de dutch deseas, maar doe je er ook wat aan. Ik denk niet dat geweld zoals mijn anti-tokkie vriend al zei wat oplost, want zeg nou zelf die kinderen zien dat dan dus kennelijk als een oplossing wanneer je een probleem hebt met iemand. Misschien kun je beter naar dat kind toestappen ofzo en in ieder geval zeggen dat hij meneer moet zeggen voordat hij klootzak zegt ofzo. lol
  Maja zeg gewoon wat terug (niet schelden want dan doe je het zelf ook duu) en dan zal het kind er misschien over nadenken…

  waarom eigelijk de stelling op zo n oudbollige manier''''jeugd van tegenwoordig'' ben je bejaard ofzo. lol niet om je te kwetsen hoor wie dat ook heefd verzonnen,,,
  nou reacties graag!!!!
 • @grashopper
  lol ;}

  Mij is alleen opgevallen dat ze allemaal heel erg vroeg stoer worden, zo heb ik toen ik nog op school zat als 17jarige een klap in mijn nek gekregen van een ventje van7 ofzo, ben er toen achter gelopen, ik wou hem tegenhouden door hem met zijn hoofd vast te pakken, zakt die kleine wel ni door zijn benen en schuurt hij met zijn knieen op de grond zeker ^_^' ja: actie=reactie heh
 • Gister ook weer, bij ons staat er zo'n cuppasoup automaat op school. Ik denk haal ff zo'n soeppie, ik drink zo loop ff terug naar de plek waar ik zat, vol een beuk in rug, terwijl ik dronk. Soep over me hele gezicht, shirt, broek, tas. kreeg dus een klap in me rug van die kut hardcore ventjes… :@
 • de enige die misschien enigzins kan meespreken over 'de jeugd van tegenwoordig' is ome geit, maar die heb zo met ze kop in de dampende rattenschijt gehangen dat ik ook van hem geen realistisch wereldbeeld meer verwacht.
  Ben hier niet de oudste hoor, Marcel heeft een paar jaartjes extra levenservaring bijvoorbeeld. Verder ben jij ook de 20 al gepasseerd of niet?

  Heheh dampende ratteschijt? Ok ik heb heel wat rattenfecalien gezien, maar dat zijn vrij droge keutels die niet dampen tenzij ik mijn proeven bij minus zoveel uit zou gaan voeren :D

  Overigens werk ik veel liever met muizen, die zijn achterlijk, ratten zijn intelligente dieren.

  Verder merk ik geen verschil tussen de jeugd van nu en de jeugd uit "mijn tijd". Als je zelf een ukkie bent kijk je er toch anders tegen aan, vraag het me over 10 jr. nog eens ofzo.
 • over de jeugd van tegenwoordig gesproken. Weetje waar ik me zo fucking aan erger, die fucking harcore kneusjes. Met die lompe bomberjacks, met van die nederlandse vlaggetjes erop en hardcore will never die erachterop. Opzich heb ik er niks op tegen wat iemand zijn muzieksmaak is en dat ze het ook uitten. Maar deze gassies slopen bij ons de buurt, terroriseren de buurt en de hele school loopt er vol mee. En maar stoer doen…grrrrr kutfiguren.

  @HSJ, ik had er een bij zn strot gegrepen, toen gingen ze wel weg…maar ik had geen ijsje meer :'(
 • Waar woon je? En wat was de afkomst van die kinderen? <img alt=":P" src="/plugins/sceditor/emoticons/tongue.png" />

  Hier mijn buurt heb ik geen last van irritante koters. Alleen maar oude mensen wonen hier in de buurt.

  Maar ik snap wat jij bedoelt. De jeugd van vertegenwoordig is echt verloederd. Ze zijn echt respectloos geworden.

  Is dat de fout van de ouders of maatschappij? Ik denk beide…

  Idd beide.
  De maatschappij is harder en commerciéler geworden en de ouders nemen de moeite niet om hun kinderen te begeleiden en te onderwijzen hierin. (Is de taak van de school volgens sommige ouders)

  Maar idd, kids tegenwoordig zijn verloedert en weten niet wat respect is.
  Zij denken dat respect iets is wat je ziet in Gangster films of waar Latino gangsters het in films over hebben.
  Respect is niet meer dan open staan voor anderen mensen en hun mening, ideeën en denkwijze.
  Respect heeft ook deels te maken met eerbied hebben voor bepaalde mensen en instanties.
  Niet wie de grootste gouden ketting heeft, of de mooiste schoenen.
 • HSJ, post een foto van jezelf? dan kan ik pas mee discussieren :D
 • Maar heeeeel toevallig is dit ook vaak het 'vak' kinderen/jongeren dat VMBO doet/gaan doen (sorry dat ik het zeg, maar tis wel vaak zo).

  Als je op een VMBO school heb gezeten dan wen je der wel aan.
  Stoer doen en patsen uitdelen is dan gewoon heel normaal. Al blijft het natuurlijk aso om stoer te doen tegen iedereen die je ziet.

  Wilde eerst met wat vrienden gaan voetballen, komt er zo'n kind naar ons toe.. Wij voetballen hier. :S
  Willen ze partijtje met zijn 4en over HEEL het veld gaan doen.

  Je had ze kunnen uitdagen voor een partijtje, de verliezer zou dan weg moeten. ^^D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren