1. Designer Gamefactor gezocht

Re: Designer Gamefactor gezocht

We gaan hier geen mensen rekruteren..
 • We gaan hier geen mensen rekruteren..
 • ja thx

  als ik geen designer vind zal ik het anders vragen… Wie wil mij helpen met het rystelen van het design… Daarmee bedoel ik dan zo de images aanpassen of kleuren van tabels enz…

  Deze die moet restyled worden vind je op http://www.gamefactor.be

  Greetz
 • Ik zal wijselijk mijn mond houden over het financiele deel ;) Maar je geeft een beetje een onprofessionele indruk als je zoals in je beginpost de lezer in één zin aanspreekt met afwisselend "je" en "u". Ook geeft de zinsbouw/stijl van schrijven op je site me niet echt vertrouwen. Maar succes met zoeken verder ;)
 • Euhm, kijk het zit zo, wij zijn nog klein maar willen groot worden en daarom hebben we nu ook al 10 man in de crew en zijn er affiches in aanmaak voor release eind augustus. Daaruit proberen we sponsers te halen en schrijven we ook naar makers van games om ons games te geven om te reviewen.

  Als we hiermee geld genoeg hebben kunne we de crew goed betalen… Dit is ons doel…
 • mischien is dit een domme vraag
  krijg je ok een vergoeding als je daar werkt?
 • ja da weet ik ma ik ken die designer :d En ik heb ff gevraagd of ik die mocht gebruiken tijdelijk voor design ernaar te maken… Ma ja kzal de echte banner terugzette dan:)
 • Jij bent slecht in rippen :P.
  De banner van jouw site lijkt verdomt veel op deze site.
 • Hey,

  Ik doe een aavraag voor alle designer voor een eventueel design te maken voor mijn site…

  De site is nu Http://www.d-base.net en wordt uitgebreid en van naam veranderd naar http://www.gamefactor.be (nog in aanmaak - release eind augustus )

  Wat is ons doel?

  Wij willen een game-community worden waar downloads, nieuws, previews, reviews, …. We gaan ook servers gesponserd krijgen waar dan onze leden op kunnen gamen. Ook zullen wij lanparty's houden en meetings…

  Wat is nu mijn vraag?

  Of u eventueel een design zou willen maken maar we hebben niet echt zoveel geld. Misschien eventuele sponsering? Ook mag je als hoofddesigner in de crew komen voor de header af en toe aan te passen. Plus natuurlijk sponsering op server en website en affiche die gaat uitkomen voor site te promoten….

  Wat moet er gebeurd worden?

  De site in een nieuw jasje steken

  info

  Msn : dries@gamefactor.be
  Mail : dries@gamefactor.be
  SMS : +32473340055

  Graag een reactie

  Groetjes,

  Steenhouwer Dries,

  Hopelijk ga je in zee met ons…

Dit topic is gesloten. Er kan niet meer gereageerd worden.