1. Digitale camera naar Externe harddisk zonder pc tussenkomst

Re: Digitale camera naar Externe harddisk zonder pc tussenkomst

Bij mijn weten is dat zo niet mogelijk. Waar je wel naar kunt kijken is zo'n portable harde schijf met een kaartlezer erin

zoiets als dit, maar dan moderner.. Weet alleen ff de juiste term niet.
http://www.pixelmania.nl/artikel.aspx?r ... ikelid=260

Een goedkoper alernatief is natuurlijk een aantal extra kaartjes.
 • Bij mijn weten is dat zo niet mogelijk. Waar je wel naar kunt kijken is zo'n portable harde schijf met een kaartlezer erin

  zoiets als dit, maar dan moderner.. Weet alleen ff de juiste term niet.
  http://www.pixelmania.nl/artikel.aspx?r ... ikelid=260

  Een goedkoper alernatief is natuurlijk een aantal extra kaartjes.
 • Ik denk niet dat dit mogelijk is. Ik heb weleens van dingen gehoord/gezien waarbij je data tussen twee usb sticks zooi kon overzetten, maar het probleem bij deze HDD is dat de stroom die hij vreet. Die wordt door de USB poort geleverd, iets wat zo'n klein apparaatje (met een klein batterijtje) nooit aankan. Ook USB 1.1 kan het niet waarschijnlijk, laat staan zo'n kleine 'overzetter'.
 • Hey,

  Misschien dat iemand van jullie misschien een antwoord weet, of kan bevestigen dat het gewoon niet mogelijk is -_-'

  Het feit is namelijk zo dat ik nu een klein extern hardeschijfje (Samsung S1 schijfje) heb wat zo in mijn broekzak past om mee naar school te nemen. Maar nu heb ik ook een Nikon D90 hier staan, met een 4gb kaartje wat eigenlijk nu al aan de krappe kant is.

  Nu wil ik dus eigenlijk zonder tussenkomst van een pc, de foto's die ik maak naar dat externe harde schijfje kopiëren als ik nog onderweg ben. Nu heb ik al wel wat op google gezocht maar dan kom ik alleen op een oud dingetje van sitecom uit wat niet meer bestelbaar is.

  Het gaat dus om iets van een apparaatje wat ik tussen de schijf en mijn camera plaats, beide hebben een mini usb uitgang maar heb wel de kabels naar een usb A uitgang liggen, wat er dan voor zorgt dat ik mijn foto's automatisch naar dat schijfje kan overzetten. Of zou dit eventueel ook direct mogelijk zijn?

  groetjes,

  Haggis

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren